Results 1 to 15 of 15
  1. #1
    Hyperion's Avatar
    Join Date
    Sep 2006
    Gender
    male
    Posts
    8,159
    Reputation
    32
    Thanks
    1,197
    My Mood
    Lurking

    using ce on adventure quest

    first, install flash player 7 and get a ce...
    load adventure quest and attach the ce to the internet explorer that you're using to run aq.
    the value type should be set to double

    health hack:
    1.scan your damn hp
    2.get hit
    3.scan your remaining hp
    4.you'll be left with a few addresses
    5.freeze them and change the value to w/e you want. don't set it too high

    mp hack:
    go do the same thing as you did in the health shit except scan the mp and not the hp

    one hit kill:
    1.make sure you have at least 2 weapons in your inventory.
    2.get in a damn battle
    3.equip the first weapon and scan for its attack shit. (it should be the low number)
    4.equip the second weapon and scan for its attack power. (again, it should be the low number)
    5.get the damn address and change the value to some shit. don't set it too high...

  2. #2
    tommydaone's Avatar
    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    16
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    keeps just coming up with NAN whenever i do it..

  3. #3
    EleMentX's Avatar
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    de_dust2
    Posts
    3,453
    Reputation
    12
    Thanks
    589
    wow..


    you basiclly just copied AQuests thread.

    noob.

  4. #4
    Hyperion's Avatar
    Join Date
    Sep 2006
    Gender
    male
    Posts
    8,159
    Reputation
    32
    Thanks
    1,197
    My Mood
    Lurking
    Quote Originally Posted by EleMentX View Post
    wow..


    you basiclly just copied AQuests thread.

    noob.
    nope...
    not copied -.-
    i don't waste my time going to forums to learn how to cheat on this piece of shit... it's a flash game and flash games are the easiest to hack...

  5. #5
    arunforce's Avatar
    Join Date
    Dec 2005
    Gender
    male
    Location
    A place for amigos
    Posts
    21,685
    Reputation
    2927
    Thanks
    9,511
    I disagree, now Flash games are the becoming one of the HARDEST to hack, take a look at these factors.

    1) Site lockdown, so you can't reverse decompile it, so your own modified client becomes useless
    2) Encrypted packets keeping WPE off the case
    3) Flash 8 and greater keeping memory editing off.

    You can force users to be using Flash 8 so it comes down to the user being forced to play fairly.

    Of course the only solution is an auto botter.
    Last edited by arunforce; 03-26-2007 at 06:16 PM.




    v1.96 - Tutorials, Upgraded Town, Def Revamp
    v1.97 - Cutscenes/Quests, Friend List
    v1.98 - Classes, Necklace/Rings
    v1.99 - Guilds
    v2.00 - Open Beta


  6. #6
    Hyperion's Avatar
    Join Date
    Sep 2006
    Gender
    male
    Posts
    8,159
    Reputation
    32
    Thanks
    1,197
    My Mood
    Lurking
    i think you can load adventure quest on flash player 7...

  7. #7
    JJC's Avatar
    Join Date
    Apr 2007
    Gender
    male
    Posts
    119
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    yes you can

  8. #8
    Spoking's Avatar
    Join Date
    Feb 2007
    Gender
    male
    Posts
    341
    Reputation
    11
    Thanks
    5
    My Mood
    Tired
    Quote Originally Posted by JJC View Post
    yes you can
    What is that for stupid answer, You are spamming in all threads..

  9. #9
    BPK's Avatar
    Join Date
    Jun 2006
    Gender
    male
    Location
    N/A
    Posts
    6,049
    Reputation
    24
    Thanks
    205
    My Mood
    Angelic
    it's an answer god, and is not a spam, although he may be a spammer.
    this doesn't work anymore, as AQ requires flash 8
    Procrastination Fascination.

  10. #10
    Janzu's Avatar
    Join Date
    Apr 2007
    Gender
    male
    Posts
    6
    Reputation
    10
    Thanks
    3
    Quote Originally Posted by blackpkerstr View Post
    it's an answer god, and is not a spam, although he may be a spammer.
    this doesn't work anymore, as AQ requires flash 8
    Nope... If I shall correct this DOES work and AQ requires FLASH 7.0
    Dragonfable requires nowadays 8.0

  11. #11
    gamerx9191's Avatar
    Join Date
    Aug 2006
    Gender
    male
    Posts
    131
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    My Mood
    Bored
    Quote Originally Posted by arunforce View Post
    3) Flash 8 and greater keeping memory editing off.
    yes and no, all the values are multiplyed by 8 with flash player 8 and higher.. so its still possible to memory edit, and sometimes its not..

  12. #12
    Jamester's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    7
    Reputation
    10
    Thanks
    0

    Gawd

    WTH Just Get A Frekin TRAINER YOU DON'T HAVE TO FREKIN DO ANYTING THEN GAWD THIS MAKES ME SO MAD!!!!



    MY COMIC PART 1!!!! PART TWO PART THREE





    Last edited by Jamester; 07-10-2007 at 11:37 PM. Reason: Spelling

  13. #13
    NetNavi's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Location
    Gourav's. He said he was going to make me a cake. oh, he's back..NAKED! WTF r u doi-
    Posts
    3,788
    Reputation
    8
    Thanks
    204
    Quote Originally Posted by Jamester View Post
    WTH Just Get A Frekin TRAINER YOU DON'T HAVE TO FREKIN DO ANYTING THEN GAWD THIS MAKES ME SO MAD!!!!



    MY COMIC PART 1!!!! PART TWO PART THREE





    i advise you to stop spamming with those damn s

    second of, its impossible to make a trainer

    seeing as how the addresses change constantly

  14. #14
    Jamester's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    7
    Reputation
    10
    Thanks
    0

    Der.....!

    Quote Originally Posted by aznheat366 View Post
    i advise you to stop spamming with those damn s

    second of, its impossible to make a trainer

    seeing as how the addresses change constantly
    oh shut up the adress may change ever think of you can frekin update the trainer DER and i'll do this all i want

  15. #15
    balour's Avatar
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    In your ass
    Posts
    589
    Reputation
    11
    Thanks
    51
    t+here are a trainer but i aint gona give you the link and it doesnt use adress

Similar Threads

  1. Adventure Quest Hacks.
    By zero_cool in forum General Game Hacking
    Replies: 12
    Last Post: 05-03-2009, 03:00 PM
  2. any Adventure Quest Hacks working??
    By thiag0 in forum General Game Hacking
    Replies: 8
    Last Post: 12-12-2006, 06:36 PM
  3. Adventure Quest Hacks I made.
    By zero_cool in forum General Game Hacking
    Replies: 17
    Last Post: 11-18-2006, 09:50 PM
  4. Adventure Quest hacks [REQUEST]
    By m164life in forum General Game Hacking
    Replies: 12
    Last Post: 11-15-2006, 10:59 PM
  5. Adventure Quest
    By EleMentX in forum General Gaming
    Replies: 13
    Last Post: 07-03-2006, 05:27 PM