Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    circis's Avatar
    Join Date
    Feb 2013
    Gender
    male
    Posts
    1
    Reputation
    10
    Thanks
    0

    help finishing oversoul bot

    i'm curently working on a bot if someone would be nice to send me the variables i cant locate them i'm so stupid i know i'm almost finished with the program
    so which variables?
    any like damidge a skill does
    or current health, gold, exp, chanse to posses or sgs or element charged.

  2. #2
    Rance-Sama's Avatar
    Join Date
    Aug 2012
    Gender
    male
    Location
    Ice
    Posts
    6,339
    Reputation
    653
    Thanks
    7,502
    Quote Originally Posted by circis View Post
    i'm curently working on a bot if someone would be nice to send me the variables i cant locate them i'm so stupid i know i'm almost finished with the program
    so which variables?
    any like damidge a skill does
    or current health, gold, exp, chanse to posses or sgs or element charged.

    First of this post is so wrong. If you are almost finished then why are you asking for variables? Without variables then you aren't even near done. And you can't code this in visual basic (I can just tell reading this) you are going to need Adobe Flash. After that download the source and open it up in SWF decompiler or something similar.

  3. #3
    circis's Avatar
    Join Date
    Feb 2013
    Gender
    male
    Posts
    1
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    monster loader finished
    okay everyone i have just 1 problem about the bot it makes the screen black for no reason
    so in the place of the loader there's just a black screen any ideas?

  4. #4
    Rance-Sama's Avatar
    Join Date
    Aug 2012
    Gender
    male
    Location
    Ice
    Posts
    6,339
    Reputation
    653
    Thanks
    7,502
    Quote Originally Posted by circis View Post
    monster loader finished
    okay everyone i have just 1 problem about the bot it makes the screen black for no reason
    so in the place of the loader there's just a black screen any ideas?
    1. Update your .NET framework
    2. Update Adobe Flash Player
    3. Fix any bugs in your program

  5. #5
    torin555's Avatar
    Join Date
    Mar 2012
    Gender
    male
    Posts
    5
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    My Mood
    Cynical
    Oversoul has protection from being loaded from a wrong source. In order to load it you have to use adobe flash pro. If you try to use visual basic you will end up with a black screen or a loading bar stuck at 100%

  6. #6
    Rance-Sama's Avatar
    Join Date
    Aug 2012
    Gender
    male
    Location
    Ice
    Posts
    6,339
    Reputation
    653
    Thanks
    7,502
    Quote Originally Posted by torin555 View Post
    Oversoul has protection from being loaded from a wrong source. In order to load it you have to use adobe flash pro. If you try to use visual basic you will end up with a black screen or a loading bar stuck at 100%
    Nope, you just need to load it from the shockwave file and it's all dandy. You can load it in visual basic and CS6. I really should get around to making the trainer, but I'm so lazy..

Similar Threads

  1. [Help Request] Help with MHWalker Bot
    By Mushoo in forum Vindictus Help
    Replies: 1
    Last Post: 12-10-2011, 01:01 PM
  2. [Help Request] Help with all bots.
    By coldkiller66 in forum Vindictus Help
    Replies: 2
    Last Post: 07-27-2011, 03:32 AM
  3. Some One Help Me With Bots
    By hej1230 in forum C++/C Programming
    Replies: 7
    Last Post: 01-04-2010, 07:58 PM
  4. help with gp bot v4
    By _-?chubi?-_ in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 3
    Last Post: 02-15-2009, 06:58 PM
  5. [Req Help] Level + GP BOT
    By hilycker in forum Combat Arms Europe Hacks
    Replies: 7
    Last Post: 01-05-2009, 12:03 PM