Page 3 of 12 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 31 to 45 of 176
  1. #31
    orionsshot's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Gender
    male
    Location
    Tennessee
    Posts
    4
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    My Mood
    Hungover
    I cant seem to get the Create a Class button to work..

  2. #32
    benahehe1's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Gender
    male
    Posts
    41
    Reputation
    10
    Thanks
    3
    My Mood
    Amazed
    can u mace a texture hack plz??!!

  3. #33
    Wargasm's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Gender
    male
    Posts
    4
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Don't work on win7 Any trainer pb : undectec for cod 4 who work on win7?
    Win7 suck, but my xp wansn't powerfull...

  4. #34
    assassinator61's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Gender
    male
    Posts
    2
    Reputation
    10
    Thanks
    0

    uh

    Guys hello im new... But I play cod... Im already lvl 55 but gotta open camos... I open the program and it closes it self as i click something... please reply...

  5. #35
    assassinator61's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Gender
    male
    Posts
    2
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Guys i got over that problem but cant open red tiger on m4 carbine... i already have blue one but need red...

  6. #36
    Archangel's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Gender
    male
    Location
    Between Both Worlds
    Posts
    8,868
    Reputation
    1021
    Thanks
    8,868
    My Mood
    Angelic
    Quote Originally Posted by assassinator61 View Post
    Guys hello im new... But I play cod... Im already lvl 55 but gotta open camos... I open the program and it closes it self as i click something... please reply...
    you need patch V1.7 of this game + the game must be running

  7. #37
    embate's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Gender
    male
    Location
    Sure, It's a House
    Posts
    93
    Reputation
    10
    Thanks
    8
    My Mood
    Fine
    Nc one Archangel.



  8. #38
    AznDud333's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Gender
    male
    Posts
    17
    Reputation
    10
    Thanks
    5
    its pretty broken, a lot of the button says unlocked but they dont actually work(the only thing that worked is gold deagle and lvl 55, gold deagle doesnt even work since you are unable to unlock the previous few..

  9. #39
    lockdown6435's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Gender
    male
    Location
    DayZ Forum Babysitter
    Posts
    1,369
    Reputation
    98
    Thanks
    5,639
    My Mood
    Tired
    Quote Originally Posted by AznDud333 View Post
    its pretty broken, a lot of the button says unlocked but they dont actually work(the only thing that worked is gold deagle and lvl 55, gold deagle doesnt even work since you are unable to unlock the previous few..
    Are you on 1.7?...
    Quote Originally Posted by VindictusMods
    I'll just change my IP, and I have all your IP's guys. So watch it. I may hack or put a virus in ur computer.
    Quote Originally Posted by sd333221
    Injecting in the lobby gets you directly banned. Thats my secret deal with Battleye, I let them have the people who can't read the instructions and they don't ban the others in return.

  10. #40
    trikatak's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Gender
    male
    Location
    N/A
    Posts
    20
    Reputation
    10
    Thanks
    5
    My Mood
    Amused
    this is really awesome.

    Off-topic:
    are you the same archangel who made the team fortress 2 cash mod? if so, great work!

    92% of the regular players are getting raped by hackers. 8% ARE the hackers.

    If you are one of the 8%, Put THIS into your siggy.

    It also makes your penis larger










  11. #41
    baykiller2's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Gender
    male
    Posts
    26
    Reputation
    10
    Thanks
    3
    My Mood
    Bored
    i like the menu, and everyhting works for me!

  12. #42
    acespade13's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Gender
    male
    Posts
    6
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    Doesnt work for me. Do you have to be ON COD (not in game but on the menu) then alt+tab out and do it?

  13. #43
    Archangel's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Gender
    male
    Location
    Between Both Worlds
    Posts
    8,868
    Reputation
    1021
    Thanks
    8,868
    My Mood
    Angelic
    yes + you need V1.7

  14. #44
    ingelow1's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Gender
    male
    Posts
    18
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    My Mood
    Goofy
    How do i make it 1.7 mine is like 1.656

  15. #45
    Archangel's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Gender
    male
    Location
    Between Both Worlds
    Posts
    8,868
    Reputation
    1021
    Thanks
    8,868
    My Mood
    Angelic
    Quote Originally Posted by ingelow1 View Post
    How do i make it 1.7 mine is like 1.656
    donwload the latest patch

Page 3 of 12 FirstFirst 12345 ... LastLast

Similar Threads

  1. mega unlocker 1.0.184
    By armthehomeless in forum Call of Duty Modern Warfare 2 Help
    Replies: 1
    Last Post: 02-28-2010, 05:38 AM
  2. how do i use the mega unlocker?
    By killerstick96 in forum Call of Duty Modern Warfare 2 Help
    Replies: 5
    Last Post: 02-23-2010, 07:35 PM
  3. mega unlocker for .184?
    By vegard123321 in forum Call of Duty Modern Warfare 2 Help
    Replies: 8
    Last Post: 02-21-2010, 09:45 AM
  4. Looking for Modern Warfare 2 Unlock Everything Hack Glitch pc
    By SkylineGTO in forum Call of Duty Modern Warfare 2 Help
    Replies: 4
    Last Post: 01-10-2010, 04:27 PM
  5. Modern warfare 2 unlock titles and emblems
    By tomdalfsen in forum Hack Requests
    Replies: 0
    Last Post: 12-07-2009, 11:01 AM