Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 16 to 30 of 46
  1. #16
    ZeroTroubles's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Gender
    male
    Location
    Whereever I feel like.
    Posts
    3,052
    Reputation
    145
    Thanks
    505
    My Mood
    Amused
    Quote Originally Posted by Insane View Post
    Good Job.
    But don't you think someone would have this tutorial on other sites? I mean this is no secret. lol
    And if they DID copy and paste this wouldn't they remove your part in bright red?
    /
    True. but many 1post leechers just copy the whole thing so they can get reputation there, and probarly dont even read the thread /yea

    -KamielFTW

  2. #17
    MaasMaas's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Gender
    male
    Location
    Netherlands
    Posts
    99
    Reputation
    10
    Thanks
    2
    when i do
    connect 109.73.50.208:28960
    there nothing happens?

  3. #18
    ZeroTroubles's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Gender
    male
    Location
    Whereever I feel like.
    Posts
    3,052
    Reputation
    145
    Thanks
    505
    My Mood
    Amused
    Quote Originally Posted by MaasMaas View Post
    when i do
    connect 109.73.50.208:28960
    there nothing happens?
    server does not exist/is closed/is down

  4. #19
    MaasMaas's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Gender
    male
    Location
    Netherlands
    Posts
    99
    Reputation
    10
    Thanks
    2
    and i cant start iw3mp.exe
    must i start iw3sp.exe?
    with every server i try
    but nothing happens
    is it because there is a number like 1.0?
    must it be 1.7?
    Last edited by MaasMaas; 10-08-2010 at 10:26 AM.

  5. #20
    ZeroTroubles's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Gender
    male
    Location
    Whereever I feel like.
    Posts
    3,052
    Reputation
    145
    Thanks
    505
    My Mood
    Amused
    Quote Originally Posted by MaasMaas View Post
    and i cant start iw3mp.exe
    must i start iw3sp.exe?
    with every server i try
    but nothing happens
    is it because there is a number like 1.0?
    must it be 1.7?
    Did you apply the crack?

  6. #21
    MaasMaas's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Gender
    male
    Location
    Netherlands
    Posts
    99
    Reputation
    10
    Thanks
    2
    Quote Originally Posted by kamielftw View Post
    Did you apply the crack?
    yes, i have paste the iw3sp.exe in the map and replace it.
    but still nothing

  7. #22
    Blubb1337's Avatar
    Join Date
    Sep 2009
    Gender
    male
    Location
    Germany
    Posts
    5,923
    Reputation
    161
    Thanks
    3,096
    iw3sp != iw3mp.



  8. #23
    MaasMaas's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Gender
    male
    Location
    Netherlands
    Posts
    99
    Reputation
    10
    Thanks
    2
    Quote Originally Posted by Blubb1337 View Post
    iw3sp != iw3mp.
    do i need in the console 1.7 instead of 1.5?
    when i touch enter there happens nothing!
    i have downloaded the private server patch and replaced with the real iw3mp.exe and run the new iw3mp.exe but i get the error '''iw3mp.exe has stopped working''.
    Do i need to run iw3sp.exe?
    I have made a screenshot so you can see what it is at my cod 4
    Last edited by Insane; 10-09-2010 at 06:44 PM.

  9. #24
    ZeroTroubles's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Gender
    male
    Location
    Whereever I feel like.
    Posts
    3,052
    Reputation
    145
    Thanks
    505
    My Mood
    Amused
    Quote Originally Posted by MaasMaas View Post
    do i need in the console 1.7 instead of 1.5?
    when i touch enter there happens nothing!
    i have downloaded the private server patch and replaced with the real iw3mp.exe and run the new iw3mp.exe but i get the error '''iw3mp.exe has stopped working''.
    Do i need to run iw3sp.exe?
    I have made a screenshot so you can see what it is at my cod 4
    Private server patch? its just the official patch

  10. #25
    MaasMaas's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Gender
    male
    Location
    Netherlands
    Posts
    99
    Reputation
    10
    Thanks
    2
    Quote Originally Posted by kamielftw View Post
    Private server patch? its just the official patch
    do I need to run iw3sp.exe?

  11. #26
    Blubb1337's Avatar
    Join Date
    Sep 2009
    Gender
    male
    Location
    Germany
    Posts
    5,923
    Reputation
    161
    Thanks
    3,096
    Iw3sp is singleplayer....



  12. #27
    MaasMaas's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Gender
    male
    Location
    Netherlands
    Posts
    99
    Reputation
    10
    Thanks
    2
    Quote Originally Posted by Blubb1337 View Post
    Iw3sp is singleplayer....
    i can't run multiplayer because it gives a error

  13. #28
    ZeroTroubles's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Gender
    male
    Location
    Whereever I feel like.
    Posts
    3,052
    Reputation
    145
    Thanks
    505
    My Mood
    Amused
    Quote Originally Posted by MaasMaas View Post
    i can't run multiplayer because it gives a error
    Dude do the official patch, run as admin

  14. #29
    Moto's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Gender
    male
    Location
    Bay Area, CA
    Posts
    13,057
    Reputation
    707
    Thanks
    13,438
    My Mood
    Blah
    I made a video tutorial for this, im gonna perfect it then post it



  15. #30
    ZeroTroubles's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Gender
    male
    Location
    Whereever I feel like.
    Posts
    3,052
    Reputation
    145
    Thanks
    505
    My Mood
    Amused
    Quote Originally Posted by vansguy247 View Post
    I made a video tutorial for this, im gonna perfect it then post it
    Better give some credits in the vid to me o_O


    edit: not in the description, IN the vid.

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast