Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 19
  1. #1
    thug-s0uljah's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    14
    Reputation
    10
    Thanks
    1

    Exclamation Can my PC run COD4

    -pretty old pc:

    -hp pavilion a520n
    --AMD Anthlon(tm) XP 3200+
    ---2.19 GHz
    ----448 MB of RAM

    ...if not, what upgrades do I need for my system in order to play.

  2. #2
    Hispiforce's Avatar
    Join Date
    Apr 2007
    Gender
    male
    Posts
    5,209
    Reputation
    144
    Thanks
    532
    My Mood
    Cool
    Lol no.

    "Recommended Specs"

    * CPU: 2.4 GHz dual core or better is recommended
    * RAM: 1G for XP; 2G for Vista is recommended
    * Harddrive: 8GB of free hard drive space
    * Video card: 3.0 Shader Support recommended. Nvidia Geforce 7800 or better or ATI Radeon X1800 or better



    "Required (Minimum) Specs"

    * CPU: Intel(R) Pentium(R) 4 2.4 GHz or AMD(R) Athlon(TM) 64 2800+ processor or any 1.8Ghz Dual Core Processor or better supported
    * RAM: 512MB RAM (768MB for Windows Vista
    * Harddrive: 8GB of free hard drive space
    * Video card: NVIDIA(R) Geforce(TM) 6600 or better or ATI(R) Radeon(R) 9800Pro or better
    Last edited by Hispiforce; 08-11-2008 at 11:59 PM.

  3. #3
    thug-s0uljah's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    14
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    Quote Originally Posted by Hispiforce View Post
    Lol no.

    "Recommended Specs"

    * CPU: 2.4 GHz dual core or better is recommended
    * RAM: 1G for XP; 2G for Vista is recommended
    * Harddrive: 8GB of free hard drive space
    * Video card: 3.0 Shader Support recommended. Nvidia Geforce 7800 or better or ATI Radeon X1800 or better



    "Required (Minimum) Specs"

    * CPU: Intel(R) Pentium(R) 4 2.4 GHz or AMD(R) Athlon(TM) 64 2800+ processor or any 1.8Ghz Dual Core Processor or better supported
    * RAM: 512MB RAM (768MB for Windows Vista
    * Harddrive: 8GB of free hard drive space
    * Video card: NVIDIA(R) Geforce(TM) 6600 or better or ATI(R) Radeon(R) 9800Pro or better
    dayum i gotta get my xbox back

    "fucking" red rings..

  4. #4
    Xharag's Avatar
    Join Date
    Sep 2008
    Gender
    male
    Posts
    4
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    COD4 Requirement Labs you heard it here first.

  5. #5
    Hispiforce's Avatar
    Join Date
    Apr 2007
    Gender
    male
    Posts
    5,209
    Reputation
    144
    Thanks
    532
    My Mood
    Cool
    Quote Originally Posted by Xharag View Post
    COD4 Requirement Labs you heard it here first.
    Nice fail retard.

  6. #6
    Jeno's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Gender
    male
    Location
    behind you
    Posts
    10
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    you gotta find out what video card you have! im guessing ya have some integrated shit so yull probably have to get a new one, and another gig of ram for good luck

  7. #7
    Maffegozer's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Gender
    male
    Posts
    12
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    theres a very much easier way,:

    Can you run it!

    How to use:

    1At choose product select Call of duty 4: Modern Warfare
    2Click on the "Can you run it!" button
    3Wait a moment...
    4Then you see if it passes or not, and even if your pc got the recommend options. but if it gets the minimum its good also.
    5If you not pass, and you want to see why not? you go a bit down and there you see it.
    also you can see why you not passed the recommended options, click on the reccomended tab.

    Finished?
    you can also watch if you can run a other game.
    Last edited by Maffegozer; 01-22-2009 at 08:50 AM. Reason: Not enough information

  8. #8
    alb9999's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    1
    Reputation
    10
    Thanks
    0

  9. #9
    blueduece2's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Gender
    male
    Location
    South of Heaven
    Posts
    787
    Reputation
    17
    Thanks
    239
    My Mood
    Buzzed
    I doubt you could even run it, much less play it.. A new GPU and RAM would be a waste of money on a chipset so dated, I would think.Would require a new mobo at the least, I'd scrap it...

  10. #10
    Maffegozer's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Gender
    male
    Posts
    12
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    i would wait for cod6 if your pc does not got the requirements

  11. #11
    grekx's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Gender
    male
    Location
    bob snyder
    Posts
    435
    Reputation
    8
    Thanks
    40
    My Mood
    Dead
    Quote Originally Posted by blueduece2 View Post
    I doubt you could even run it, much less play it.. A new GPU and RAM would be a waste of money on a chipset so dated, I would think.Would require a new mobo at the least, I'd scrap it...
    yeah your not gunna play nothing on that system anyway and blue duece2 thats a bad ass system you got posted only thing i would change the the video cuz im a nvidia fan boy

  12. #12
    bigsnake.'s Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    165
    Reputation
    10
    Thanks
    45
    My Mood
    Mellow
    AMD Anthlon(tm) XP 3200+ , Yes , That will run it. Same for Cod5

  13. #13
    lukepker's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Gender
    male
    Posts
    1
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    yeah on pretty low res and about mid/low detail

  14. #14
    price123's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Gender
    male
    Location
    sfdgfhg
    Posts
    17
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    this site is pretty cool, cause you can put the name of the game you want to play in your PC, and it shows if your PC can run it, and iff not, it shows what upgrades you must have.
    here is the link: Can You RUN It?

  15. #15
    theelement12's Avatar
    Join Date
    Nov 2008
    Gender
    male
    Location
    Drums.
    Posts
    571
    Reputation
    3
    Thanks
    351
    My Mood
    Aggressive
    Software requirements:

    •3d Hardware Accelerator Card Required-100% DirectX 9.0c compatible 128MB
    Hardware Accelerator video card and the latest drivers*

    •100% Windows XP/Vista compatible mouse, keyboard and latest drivers.

    •6X DVD-ROM Drive.
    ----------------------------------------------------------------------------------
    Hardware requirements:


    CPU: Intel Pentium 4 2.4 Ghz/AMD 64 2800+/ Intel and AMD 1.8 Ghz Dual Core Processor or better supported.

    RAM: 512MB RAM (Windows XP), 768MB RAM (Vista).
    -------------------------------------------------------------------------------
    Video card:

    NVIDIA Geoforce 6600 or better or ATI Radeon 9800 Pro or better.
    -------------------------------------------------------------------------------
    Sound Card:

    100% DirectX 9.0c compatible sound card.
    -------------------------------------------------------------------------------
    HDD Space:
    8GB of uncompressed free hard disk space (plus 600MB for WindowsXP/Vista swap file)
    -------------------------------------------------------------------------------

    There you go that took me like 10 minutes to type, haha.

    Tony's alt

Page 1 of 2 12 LastLast

Similar Threads

  1. Where i can download multihack for Cod4 1.5 patch?? plz tell
    By Samu..!! in forum Call of Duty 4 - Modern Warfare (MW) Hacks
    Replies: 6
    Last Post: 02-24-2010, 07:12 AM
  2. can i run assassians creed?
    By 123456789987654321 in forum General
    Replies: 4
    Last Post: 04-10-2008, 10:09 AM
  3. Can we post godmode for gunz
    By rock1988 in forum Gunz General
    Replies: 24
    Last Post: 02-09-2006, 11:51 PM
  4. Dave can you help me??
    By zxcv in forum Hack Requests
    Replies: 8
    Last Post: 01-27-2006, 06:54 AM
  5. Can Anybody Hack The Mu Online.....
    By boneslapz in forum General Gaming
    Replies: 3
    Last Post: 01-05-2006, 05:05 AM

Tags for this Thread