Page 2 of 17 FirstFirst 123412 ... LastLast
Results 16 to 30 of 249
  1. #16
    MasterOakley's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    8
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    same problem with vista doesnt work

  2. #17
    MasterOakley's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    8
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    sucks big time!

  3. #18
    tehshizznit's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    7
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    i go to use it and when CoD4 opens up it says that my iwem4p.mp has stopped working does anyone know how to fix that problem

  4. #19
    xcraze's Avatar
    Join Date
    May 2008
    Gender
    male
    Posts
    132
    Reputation
    10
    Thanks
    263
    Quote Originally Posted by tehshizznit View Post
    i go to use it and when CoD4 opens up it says that my iwem4p.mp has stopped working does anyone know how to fix that problem
    If you use vista, go to your cod 4 folder right click on cod 4 multiplayer sign then click run as administrator

  5. #20
    xcraze's Avatar
    Join Date
    May 2008
    Gender
    male
    Posts
    132
    Reputation
    10
    Thanks
    263
    Quote Originally Posted by goutlaw View Post
    this is from big_dave. buddy. do you even remember where you got this?
    yes i remeber where i got it from. I got it from a complete different site then this and this is made by a complete different community.

  6. #21
    MasterOakley's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    8
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    cod4 crashes when i load it any ideas people? using vista tried above and it didnt work.

    Says it cannot inject DLL
    Last edited by MasterOakley; 08-30-2008 at 07:55 PM.

  7. The Following User Says Thank You to MasterOakley For This Useful Post:

    wilco64 (08-31-2008)

  8. #22
    xcraze's Avatar
    Join Date
    May 2008
    Gender
    male
    Posts
    132
    Reputation
    10
    Thanks
    263
    Quote Originally Posted by MasterOakley View Post
    cod4 crashes when i load it any ideas people? using vista tried above and it didnt work.

    Says it cannot inject DLL
    did you download my dll?

  9. #23
    tehshizznit's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    7
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    i tried running it as an administrator and now it says that the .dll can't be injected is there a certain place in the folder that it has to be in

  10. #24
    xcraze's Avatar
    Join Date
    May 2008
    Gender
    male
    Posts
    132
    Reputation
    10
    Thanks
    263
    Quote Originally Posted by tehshizznit View Post
    i tried running it as an administrator and now it says that the .dll can't be injected is there a certain place in the folder that it has to be in
    no, not really.. i dunno why it crashes for vista many ppl have that problem

  11. #25
    xcraze's Avatar
    Join Date
    May 2008
    Gender
    male
    Posts
    132
    Reputation
    10
    Thanks
    263
    Quote Originally Posted by tehshizznit View Post
    whenever i try to run it i start the .exe file then it says press ok to inject and i press ok but after that nothing happens i have let it sit for 4 hours and still nothing happened.
    press ok then start cod 4 mp

  12. #26
    MasterOakley's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    8
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    Quote Originally Posted by xcraze View Post
    did you download my dll?
    yes looks like its no use for vista any ideas?

  13. #27
    The Supernudist's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Gender
    male
    Posts
    2
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    K i downloaded ur dll but where i have to put it in? just in my cod 4 folder? or in a folder in the cod 4 folder? =S

  14. #28
    Mopp94's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    15
    Reputation
    10
    Thanks
    6
    i think its just the cod4 folder but mine is fkd too it just says injection failed

  15. #29
    Mopp94's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    15
    Reputation
    10
    Thanks
    6
    ok this is what happens to me please help if possible

    ive put the dll in the COD4 folder then i run the app it says titanium injector i press ok then i run cod4 and it says iw3mp has stopped working then shuts cod4 down also i am on vista so please help me if u can

  16. #30
    The Supernudist's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Gender
    male
    Posts
    2
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    UHm is it now cod 4 folder or dll folder?

Page 2 of 17 FirstFirst 123412 ... LastLast

Similar Threads

  1. Requesting new GunZ hacks (undetected)
    By stuey412000 in forum Gunz General
    Replies: 11
    Last Post: 07-25-2009, 01:45 PM
  2. Cod 4 hacks undetected free???
    By slaverx in forum Call of Duty 4 - Modern Warfare (MW) Hacks
    Replies: 2
    Last Post: 05-31-2008, 11:52 AM
  3. [release] Hack! (undetected)
    By Darky in forum WarRock - International Hacks
    Replies: 14
    Last Post: 07-14-2007, 12:13 AM
  4. [ public hack undetected ]
    By george567 in forum WarRock - International Hacks
    Replies: 27
    Last Post: 05-27-2007, 10:13 PM
  5. the bast warrock hack (undetect)
    By mitchellvink in forum WarRock - International Hacks
    Replies: 3
    Last Post: 05-25-2007, 07:15 AM

Tags for this Thread