Page 3 of 24 FirstFirst 1234513 ... LastLast
Results 31 to 45 of 352
  1. #31
    yugurt's Avatar
    Join Date
    Jul 2011
    Gender
    male
    Location
    Back on friday
    Posts
    3,372
    Reputation
    364
    Thanks
    668
    My Mood
    Tired

    Exclamation

    i am level zero after using it and i have minus 12500 xp me iz sad

  2. #32
    Moto's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Gender
    male
    Location
    Bay Area, CA
    Posts
    13,057
    Reputation
    707
    Thanks
    13,434
    My Mood
    Blah
    Make sure multiplayer options - punkbuster enabled.



  3. #33
    ThatKidAndee's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Gender
    male
    Posts
    19
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    My Mood
    Blah
    When i try to run Easyaccount.exe, it says "Windows cannot access the specified device,path, or file. You may not have the appropriate permissions to access the item." I run it in administrator aswell. Could it be because of my anti-virus, because it always says threat detected. Please help! Thanks

  4. #34
    Moto's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Gender
    male
    Location
    Bay Area, CA
    Posts
    13,057
    Reputation
    707
    Thanks
    13,434
    My Mood
    Blah
    Quote Originally Posted by ThatKidAndee View Post
    When i try to run Easyaccount.exe, it says "Windows cannot access the specified device,path, or file. You may not have the appropriate permissions to access the item." I run it in administrator aswell. Could it be because of my anti-virus, because it always says threat detected. Please help! Thanks
    Where is the file located?

  5. #35
    massacreality's Avatar
    Join Date
    Oct 2011
    Gender
    male
    Posts
    1
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    its works but i banned from pb guid ban, please help me

  6. #36
    rim6543's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Gender
    male
    Posts
    46
    Reputation
    10
    Thanks
    4
    My Mood
    Bored
    Too bad it doesn't save when you exit the game. I was Sargent and used it. Everything worked, but I quit the game then came back on, I was back to a private. Not a Sargent but a Private.

  7. #37
    Moto's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Gender
    male
    Location
    Bay Area, CA
    Posts
    13,057
    Reputation
    707
    Thanks
    13,434
    My Mood
    Blah
    Quote Originally Posted by rim6543 View Post
    Too bad it doesn't save when you exit the game. I was Sargent and used it. Everything worked, but I quit the game then came back on, I was back to a private. Not a Sargent but a Private.
    Never had that error...

    Let me look into it. Did you select the correct patch?

  8. #38
    rim6543's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Gender
    male
    Posts
    46
    Reputation
    10
    Thanks
    4
    My Mood
    Bored
    Quote Originally Posted by Moto View Post
    Never had that error...

    Let me look into it. Did you select the correct patch?
    Yes. It seems like other people have the same problem too.

  9. #39
    kublkun's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Gender
    male
    Location
    Dover, NH
    Posts
    394
    Reputation
    15
    Thanks
    22
    My Mood
    Mellow
    I have upgraded my account, I have one problem. When I check my statistics and every thing, It says I am level 55. But when I check the score board, it says that I am level 45 or what ever I was before. Also, I cannot chose guns over the level of 45. Though I can use those guns, if they were already in one of the classes.
    LATEST


  10. #40
    Moto's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Gender
    male
    Location
    Bay Area, CA
    Posts
    13,057
    Reputation
    707
    Thanks
    13,434
    My Mood
    Blah
    Quote Originally Posted by kublkun View Post
    I have upgraded my account, I have one problem. When I check my statistics and every thing, It says I am level 55. But when I check the score board, it says that I am level 45 or what ever I was before. Also, I cannot chose guns over the level of 45. Though I can use those guns, if they were already in one of the classes.
    So basically there's a gold desert eagle (for example) in one of your classes but if you want to put it in a class you can't choose it?

  11. #41
    kublkun's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Gender
    male
    Location
    Dover, NH
    Posts
    394
    Reputation
    15
    Thanks
    22
    My Mood
    Mellow
    Quote Originally Posted by Moto View Post
    So basically there's a gold desert eagle (for example) in one of your classes but if you want to put it in a class you can't choose it?
    Yes. If the gold desert Eagle is already chosen as my side arm, I can use it, but I cannot place it into my side arm slot.
    LATEST


  12. #42
    Moto's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Gender
    male
    Location
    Bay Area, CA
    Posts
    13,057
    Reputation
    707
    Thanks
    13,434
    My Mood
    Blah
    Quote Originally Posted by kublkun View Post
    Yes. If the gold desert Eagle is already chosen as my side arm, I can use it, but I cannot place it into my side arm slot.
    That's weird. Have you tried again? (run as admin)

  13. #43
    kublkun's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Gender
    male
    Location
    Dover, NH
    Posts
    394
    Reputation
    15
    Thanks
    22
    My Mood
    Mellow
    Yes. I have tried multiple times.
    LATEST


  14. #44
    Moto's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Gender
    male
    Location
    Bay Area, CA
    Posts
    13,057
    Reputation
    707
    Thanks
    13,434
    My Mood
    Blah
    Quote Originally Posted by kublkun View Post
    Yes. I have tried multiple times.
    Hmm are you sure it's the right patch?

  15. #45
    kublkun's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Gender
    male
    Location
    Dover, NH
    Posts
    394
    Reputation
    15
    Thanks
    22
    My Mood
    Mellow
    Quote Originally Posted by Moto View Post
    Hmm are you sure it's the right patch?
    Yes I have
    LATEST


Page 3 of 24 FirstFirst 1234513 ... LastLast

Similar Threads

  1. Easy little work money 100+ A day || Noob Friendly || Blackhat ||
    By Predator's Panda in forum eBooks For Sale
    Replies: 5
    Last Post: 09-01-2015, 06:55 AM
  2. [Solved] QUESTION WITH EASY ACCOUNT HACK FOR COD4
    By LOLPENISISBACK in forum Call of Duty Modern Warfare Help
    Replies: 4
    Last Post: 08-18-2011, 02:21 AM
  3. [Preview] Call of Duty 4 (COD4) multiplayer Easy Account Generator for mac.
    By MacTrainerGuy in forum Call of Duty 4 - Modern Warfare (MW) Hacks
    Replies: 9
    Last Post: 06-11-2011, 02:31 PM
  4. [Release] EA(Easy Account)for COD4(posted this again)
    By Niku ・( ̄∀ ̄)・ in forum Call of Duty 4 - Modern Warfare (MW) Hacks
    Replies: 80
    Last Post: 09-30-2010, 03:05 AM
  5. [Release] Easy Account Manager COD Rank&Unlock Hack
    By DirtyHippie in forum Call of Duty 6 - Modern Warfare 2 (MW2) Hacks
    Replies: 16
    Last Post: 02-07-2010, 01:49 AM