Page 2 of 8 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 114
  1. #16
    Arcixx's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Gender
    male
    Posts
    11
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    hi all
    I have a problem: I start the programme I start cod4 and when I'm in a server I press f1 and I have a menu
    I put all on on the aimbot and the programme autoaim but don't shoot also if I have put fire on on the aimbot
    what is my problem?

  2. #17
    R3X4's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Gender
    male
    Location
    @ Home
    Posts
    10
    Reputation
    10
    Thanks
    2
    My Mood
    Relaxed
    Help!
    I usually have no problem extracting things but the two dll's wont extract from the winrar archive

    Help me raise my Habamon!


    Please Just Click it

  3. #18
    Arcixx's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Gender
    male
    Posts
    11
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    I met another problem
    often when I start cod4 when I enter in a server there is an error: iw3mp.exe has stopped working

  4. #19
    Shambler84's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Gender
    male
    Posts
    3
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    i read in another thread that disabbling shadows helps i tried it and mine doesnt crash anymore

  5. #20
    kenaru's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Gender
    male
    Posts
    72
    Reputation
    10
    Thanks
    82
    My Mood
    Inspired
    Quote Originally Posted by Arcixx View Post
    hi all
    I have a problem: I start the programme I start cod4 and when I'm in a server I press f1 and I have a menu
    I put all on on the aimbot and the programme autoaim but don't shoot also if I have put fire on on the aimbot
    what is my problem?
    set the aim vector for 5 dead head ot somwhere in the 10-20 for body

    dont use auto fire with a hand gun XD it turns in to a machine gun

  6. #21
    kenaru's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Gender
    male
    Posts
    72
    Reputation
    10
    Thanks
    82
    My Mood
    Inspired
    Quote Originally Posted by R3X4 View Post
    Help!
    I usually have no problem extracting things but the two dll's wont extract from the winrar archive
    i will reupload the dlls

    arcixx r u using a legal version ir torrented?

  7. #22
    kenaru's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Gender
    male
    Posts
    72
    Reputation
    10
    Thanks
    82
    My Mood
    Inspired
    there are the dlls

  8. #23
    R3X4's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Gender
    male
    Location
    @ Home
    Posts
    10
    Reputation
    10
    Thanks
    2
    My Mood
    Relaxed
    For some reason it's still not working

    Help me raise my Habamon!


    Please Just Click it

  9. #24
    Arcixx's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Gender
    male
    Posts
    11
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    My cod4 is download from mininova (torrent) is not original but without the programme it's all ok
    ah I'm italian and my cod is in italian maybe there is some incompatibility...

  10. #25
    Daviex's Avatar
    Join Date
    May 2008
    Gender
    male
    Posts
    10
    Reputation
    10
    Thanks
    2
    Scuse me, is detect with new dll?

  11. #26
    iresaint93's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Gender
    male
    Posts
    145
    Reputation
    10
    Thanks
    10
    I couldn't open it without the dll's being removed. Even if my antivirus is turned off, it stills removes them. And I've tried downloading the dll's you re-uploaded.

  12. #27
    kenaru's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Gender
    male
    Posts
    72
    Reputation
    10
    Thanks
    82
    My Mood
    Inspired
    Quote Originally Posted by iresaint93 View Post
    I couldn't open it without the dll's being removed. Even if my antivirus is turned off, it stills removes them. And I've tried downloading the dll's you re-uploaded.
    ....use the smart close it will close your antivirus processes, and other ones that do shit all for the computer then u can open the dlls, or u can make a folder go in to ur antivirus add the folder/rar/zip to the exceptions part of ur antivirus and see if that works

  13. #28
    kenaru's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Gender
    male
    Posts
    72
    Reputation
    10
    Thanks
    82
    My Mood
    Inspired
    Quote Originally Posted by Arcixx View Post
    My cod4 is download from mininova (torrent) is not original but without the programme it's all ok
    ah I'm italian and my cod is in italian maybe there is some incompatibility...
    all that diff is the language try this torrent if u want

  14. #29
    kenaru's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Gender
    male
    Posts
    72
    Reputation
    10
    Thanks
    82
    My Mood
    Inspired
    itss the same one im using

  15. #30
    winsun619's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Gender
    male
    Posts
    34
    Reputation
    10
    Thanks
    12
    My Mood
    Fine
    I will try to make a video

Page 2 of 8 FirstFirst 1234 ... LastLast

Similar Threads

  1. [Release] h3he's Multihack V3 for CoD4
    By StEpyZzz in forum Call of Duty 4 - Modern Warfare (MW) Hacks
    Replies: 149
    Last Post: 01-18-2011, 08:29 AM
  2. New COD4:: MULTIHACK/AIMBOT
    By Crazyfella in forum Call of Duty 4 - Modern Warfare (MW) Hacks
    Replies: 33
    Last Post: 01-15-2010, 03:16 PM
  3. h3he's Multihack V3 for CoD4( My 20 post!)
    By computervirus4u in forum Call of Duty 4 - Modern Warfare (MW) Hacks
    Replies: 15
    Last Post: 09-05-2009, 01:34 AM
  4. h3he's multihack
    By Bounce41 in forum Call of Duty 4 - Modern Warfare (MW) Hacks
    Replies: 2
    Last Post: 08-29-2009, 09:23 AM
  5. CoD4 Multihack + Chams
    By x44 in forum Call of Duty 4 - Modern Warfare (MW) Hacks
    Replies: 34
    Last Post: 03-10-2009, 03:55 PM

Tags for this Thread