Page 4 of 8 FirstFirst ... 23456 ... LastLast
Results 46 to 60 of 109
  1. #46
    wowwow44's Avatar
    Join Date
    Nov 2012
    Gender
    male
    Posts
    12
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    My Mood
    Amazed
    Aero is a windows feature that you see in windows vista and in windows 7, it can also be seen in windows 8, followed by 8.1!

  2. #47
    ZusCoo's Avatar
    Join Date
    Aug 2013
    Gender
    male
    Location
    Norway, Stavanger!
    Posts
    47
    Reputation
    10
    Thanks
    414
    My Mood
    Cool
    Sometimes the hole call of duty 4 window gets black any selutions?

  3. #48
    All life is an experiment. The more experiments you make the better
    MPGH Member
    ExperimentalNex's Avatar
    Join Date
    Nov 2012
    Gender
    male
    Location
    Showcase
    Posts
    622
    Reputation
    10
    Thanks
    130
    My Mood
    Cool
    Nice One!!

  4. #49
    devil99150's Avatar
    Join Date
    Dec 2012
    Gender
    male
    Posts
    1
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    feel bad shows wh ;x

  5. #50
    Zeraxis's Avatar
    Join Date
    Dec 2011
    Gender
    male
    Posts
    108
    Reputation
    10
    Thanks
    6,317
    My Mood
    Inspired
    Quote Originally Posted by Jordyr View Post
    To be honest probably most of this is fleeps shit, He has a few external hacks.

    Add them together then bam!
    Think whatever you want, but I typed all this code myself. My menu should be proof enough.

  6. #51
    piramitender's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Gender
    male
    Location
    With Your Ex Wife
    Posts
    182
    Reputation
    10
    Thanks
    7
    My Mood
    Paranoid
    fail no work

  7. #52
    stns347's Avatar
    Join Date
    Sep 2013
    Gender
    male
    Location
    UK
    Posts
    74
    Reputation
    10
    Thanks
    14
    My Mood
    Happy
    Well, I managed to get it 99% perfect. I usually run in 1920x1080, the crosshair etc was FAR off. Zeraxis said he used 1600x1000, I searched on the internet how to change to a specific resolution and it didn't work. Then after looking again, there was a preset of 1600x1024. It was only a tiny bit lower than the player. I haven't tested the aimbot at all with this setup, but the rest is perfectly usable. Great hack.

    EDIT: Everything was going far too well. My aero is being automatically disabled due to "poor performance" in iw3mp.exe. Does anyone have any way to force aero to be permanently on? Thanks in advanced.

    System specifications:
    16GB DDR3 RAM
    AMD FX-8120
    GTX 660 3GB(Yes, 3gb, it's the EVGA version with 3gb VRAM)
    ASRock Extreme4 970 Motherboard

    If you need any more details on anything else, let me know. Thanks.
    Last edited by stns347; 10-25-2013 at 07:23 AM.

  8. #53
    Jordyr's Avatar
    Join Date
    Sep 2009
    Gender
    male
    Posts
    363
    Reputation
    14
    Thanks
    71
    My Mood
    Aggressive
    Quote Originally Posted by Zeraxis View Post
    Think whatever you want, but I typed all this code myself. My menu should be proof enough.
    Anyone can edit a menu, Thats not difficult.

  9. #54
    burbank2's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Gender
    male
    Posts
    2
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    My Mood
    Amazed
    I made sure Aero was turned on and it was..but whenever i opened your meu and turned the stuff on, they woulnd appear.

  10. #55
    apuago's Avatar
    Join Date
    Nov 2013
    Gender
    male
    Posts
    6
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Quote Originally Posted by MairaBarrientos View Post
    I have the solution to that is not focused on Hack...

    You have to put the Game Screen Resolution in: 1606x1028.
    Hi, how did you make this custom resolution? From external Vid card application?

    and does it matter what the in-game resolution is???
    Last edited by apuago; 11-07-2013 at 11:28 AM.

  11. #56
    apuago's Avatar
    Join Date
    Nov 2013
    Gender
    male
    Posts
    6
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Quote Originally Posted by Zeraxis View Post
    Just tested it again and everything works for me. The resolution I'm using is 1600x1000 with auto aspect ratio.
    Hi Zeraxis, I don't see that option. it jumps from 1600x900 to 1600x1200

  12. #57
    apuago's Avatar
    Join Date
    Nov 2013
    Gender
    male
    Posts
    6
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    ok, i figured out how to get custom res, but when i turn on hack all i get is black screen like others have said

  13. #58
    darksiderz12's Avatar
    Join Date
    Oct 2012
    Gender
    male
    Posts
    8
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Can someone help me the hack works for me but the things are not in the right area meaning the boxes show up and everything but they are not right at the enemy.... HELP PLEASE

  14. #59
    Lovroman's Avatar
    Join Date
    Sep 2012
    Gender
    male
    Posts
    9,430
    Reputation
    611
    Thanks
    9,711
    My Mood
    Cheerful
    Quote Originally Posted by darksiderz12 View Post
    Can someone help me the hack works for me but the things are not in the right area meaning the boxes show up and everything but they are not right at the enemy.... HELP PLEASE
    Change resolution to 1600x1024.
    Last edited by Lovroman; 11-24-2013 at 05:15 AM.

  15. #60
    Cooler96's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Gender
    male
    Location
    home
    Posts
    4
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    But how man how??????There is no option like that.(Also my max is 1280x1024)

Page 4 of 8 FirstFirst ... 23456 ... LastLast

Similar Threads

  1. [Patched] Counter-Strike: Source — External Multihack (Updated 27.09.2012)
    By Exicuton in forum CounterStrike (CS) 1.6 Hacks / Counter Strike: Source (CSS) Hacks
    Replies: 28
    Last Post: 10-09-2012, 05:37 PM
  2. [Patched] Counter-Strike: Source — External Multihack
    By Exicuton in forum CounterStrike (CS) 1.6 Hacks / Counter Strike: Source (CSS) Hacks
    Replies: 32
    Last Post: 10-09-2012, 03:27 PM
  3. CoD4 H3he Multihack V3
    By NICMAN1 in forum Call of Duty 4 - Modern Warfare (MW) Hacks
    Replies: 2
    Last Post: 02-19-2011, 08:16 PM
  4. [Release] AudiTT's COD4 MP Multihack
    By AudiTT in forum Call of Duty 4 - Modern Warfare (MW) Hacks
    Replies: 50
    Last Post: 09-27-2010, 07:26 AM
  5. COD4 External BOX ESP
    By norcali in forum Call of Duty Modern Warfare Help
    Replies: 4
    Last Post: 07-01-2010, 10:59 PM

Tags for this Thread