Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    guga157's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Gender
    male
    Posts
    12
    Reputation
    10
    Thanks
    0

    If i play call of duty 4 with hax i will be banned of call of duty 4 online?????

    If i play call of duty 4 with hax i will be banned of call of duty 4 online or just from the server that i played with hax??? amd i just play in server without punkbuster thx for the help

  2. #2
    beteasta3's Avatar
    Join Date
    Nov 2008
    Gender
    male
    Location
    Have You Checked You'r Sister's Room?
    Posts
    472
    Reputation
    9
    Thanks
    86
    My Mood
    Devilish
    lol, no you won't be trust me. and i've edited oone of their files where im now max level which is 55 i think and have all weapons . but i quit like a year ago. it get;s boring with hacks. try to play legit


    Press The Thanks Button..Can't Hurt!!

  3. #3
    bullcr4sh's Avatar
    Join Date
    Sep 2007
    Gender
    male
    Location
    Где-нибудь в мире
    Posts
    1,856
    Reputation
    12
    Thanks
    629
    My Mood
    Dead
    If you bought the game do not use detected/public hacks...cuz of the original serial but if you have warez you don't have to be afraid of the ban....if you get pissed off just reinstall the game or change serial.

  4. #4
    Bounce41's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Gender
    male
    Posts
    119
    Reputation
    24
    Thanks
    3
    Quote Originally Posted by beteasta3 View Post
    lol, no you won't be trust me. and i've edited oone of their files where im now max level which is 55 i think and have all weapons . but i quit like a year ago. it get;s boring with hacks. try to play legit
    wait, you know how to change the player levels to 55?? if u can, can u please show meh how?

  5. #5
    bullcr4sh's Avatar
    Join Date
    Sep 2007
    Gender
    male
    Location
    Где-нибудь в мире
    Posts
    1,856
    Reputation
    12
    Thanks
    629
    My Mood
    Dead
    Quote Originally Posted by Bounce41 View Post
    wait, you know how to change the player levels to 55?? if u can, can u please show meh how?
    ROFL use the search button

  6. #6
    youssef422's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Gender
    male
    Posts
    1
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    umm once i just got banned from te server only so i think its server only

  7. #7
    Bounce41's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Gender
    male
    Posts
    119
    Reputation
    24
    Thanks
    3
    Quote Originally Posted by bullcr4sh View Post
    ROFL use the search button
    well since people are always telling ppl to use the search button, what should i search i looked up "rank 55" and some posts came up and cant find any...

Similar Threads

  1. Play in winchester server with any level!
    By Sjoerd in forum Combat Arms Europe Hacks
    Replies: 66
    Last Post: 06-30-2009, 12:47 PM
  2. Any one with hax read!!!
    By Xlilzoosk8rX in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 6
    Last Post: 06-15-2009, 02:58 AM
  3. Need HELP with hooking FIFA09 :: Willing to pay
    By irfanwcg in forum C++/C Programming
    Replies: 0
    Last Post: 02-14-2009, 06:52 AM
  4. Time to Play - It's back with no lag
    By GhostShot in forum Blackshot Hacks & Cheats
    Replies: 9
    Last Post: 12-15-2008, 05:37 PM
  5. Problem With The New Pb Hw Ban Spoofer!
    By naomelembro14 in forum WarRock - International Hacks
    Replies: 5
    Last Post: 03-16-2007, 08:29 AM

Tags for this Thread