Thread: Setpoint

Page 6 of 8 FirstFirst ... 45678 LastLast
Results 76 to 90 of 116
  1. #76
    yoda23456's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Gender
    male
    Location
    420Sweden
    Posts
    1,333
    Reputation
    16
    Thanks
    380
    My Mood
    Cheerful
    Quote Originally Posted by Aquiii View Post
    Doesnt work ;/
    what OS are you on?

  2. #77
    Aquiii's Avatar
    Join Date
    Jun 2014
    Gender
    male
    Posts
    1
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Im on windows 8.1, 64bit

  3. #78
    Phedex's Avatar
    Join Date
    Jan 2013
    Gender
    male
    Posts
    51
    Reputation
    10
    Thanks
    3
    Quote Originally Posted by Aquiii View Post
    Im on windows 8.1, 64bit
    I am using Windows 8.1, 64 bit and it works well. I usually only snipe and almost every shot I take kills someone. It might not work because you have the wrong settings.

  4. #79
    TehhGalaxy's Avatar
    Join Date
    Jan 2014
    Gender
    male
    Posts
    56
    Reputation
    10
    Thanks
    3
    plz can you post your config here? i don't see a difference when i use it :L

    Also, how do you know if it is working? is there anything that says its activated..?
    Last edited by Lovroman; 08-14-2014 at 03:25 AM.

  5. #80
    Phedex's Avatar
    Join Date
    Jan 2013
    Gender
    male
    Posts
    51
    Reputation
    10
    Thanks
    3
    Quote Originally Posted by TehhGalaxy View Post
    Also, how do you know if it is working? is there anything that says its activated..?
    My Config:
    Code:
    Auto Vote=0
    Auto Melee=0
    Auto Melee Range=2.9
    Player Auto Aim=1
    Auto Aim Max Range=0
    Aim Bone Quantity=2
    Aim Bone Start Index=0
    Aim View Lock=0
    Aim Target Lock=0
    Auto Fire=0
    Auto Fire FOV=0
    Auto Sight=0
    Aim FOV=1.2
    Smooth Aim=1
    Smooth Aim Divisions=15
    Smooth Aim Amplitude=5
    Smooth Aim Method=1
    Aim Prediction=0.84
    Local Prediction=0.75
    Ping Correction=0.75
    Ping Divisor=150
    Ping Scalar=0.5
    Auto Wall=0
    Auto Wall Tolerance=0
    Silent Aim=1
    Aim Sorting Method=1
    Aim Position Clip=0
    Aim Position Clip Radius=11
    Aim Pos Z adjust=-3
    Time Correction=0
    Time Correction Scalar=0.3
    Prediction Scalar X=0.8
    Prediction Scalar Y=0.8
    Prediction Scalar Z=0.8
    Aim Distance Override=10
    Draw Target Info=0 
    No Spread=1
    Paste it into controlset_dial and save, then make sure you computer thinks it's a picture

    Start the program, then open CoD4 and it should work. Everything is done automatically, the only way to test it is to see if it works in-game, for example, use the M40A3, and shoot next to someone (pretty close) and it should hit them.
    Last edited by Lovroman; 08-13-2014 at 02:40 AM.

  6. #81
    Kobbz's Avatar
    Join Date
    Mar 2013
    Gender
    male
    Location
    Somewhere
    Posts
    64
    Reputation
    10
    Thanks
    1,166
    My Mood
    Yeehaw
    well it's not working for me ( win 8.1 64bits )

  7. #82
    Horror's Avatar
    Join Date
    Oct 2010
    Gender
    male
    Location
    51,4.
    Posts
    6,940
    Reputation
    574
    Thanks
    5,006
    My Mood
    Twisted
    Quote Originally Posted by Kobbz View Post
    well it's not working for me ( win 8.1 64bits )
    What exactly isn't working ?
     

    Minion+ : February 2014 - January 2015
    Counter Strike: Global Offensive Minion : November 2014 - January 2015
    Alliance of Valiant Arms Minion : August 2014 - January 2015
    Need For Speed World Minion : January 2014 - January 2015
    Rust Minion : January 2014 - January 2015
    Call of Duty Minion : January 2013 - January 2015
    Editor : December 2012 - April 2013
    Donator : March 2014 - Current
    Member : October 2010 - Current

    Previously known as "Isaakske".

  8. #83
    1337Kidofdoom's Avatar
    Join Date
    Oct 2013
    Gender
    male
    Posts
    8
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Have same Problem have Win 7 64 bit and silent aim not work i used many cfgs but i dont have any silent aim

  9. #84
    Kobbz's Avatar
    Join Date
    Mar 2013
    Gender
    male
    Location
    Somewhere
    Posts
    64
    Reputation
    10
    Thanks
    1,166
    My Mood
    Yeehaw
    Quote Originally Posted by Horror View Post

    What exactly isn't working ?
    Hah don't worry now it works,

    a bit buggy even if u change the fov to 360 you won't hit so easily.

  10. #85
    1337Kidofdoom's Avatar
    Join Date
    Oct 2013
    Gender
    male
    Posts
    8
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Is it for 1.7? hm now i am know because its not work: i have version 1.6 .___.

  11. #86
    Horror's Avatar
    Join Date
    Oct 2010
    Gender
    male
    Location
    51,4.
    Posts
    6,940
    Reputation
    574
    Thanks
    5,006
    My Mood
    Twisted
    Quote Originally Posted by 1337Kidofdoom View Post
    Is it for 1.7? hm now i am know because its not work: i have version 1.6 .___.
    Just upgrade.
     

    Minion+ : February 2014 - January 2015
    Counter Strike: Global Offensive Minion : November 2014 - January 2015
    Alliance of Valiant Arms Minion : August 2014 - January 2015
    Need For Speed World Minion : January 2014 - January 2015
    Rust Minion : January 2014 - January 2015
    Call of Duty Minion : January 2013 - January 2015
    Editor : December 2012 - April 2013
    Donator : March 2014 - Current
    Member : October 2010 - Current

    Previously known as "Isaakske".

  12. #87
    Lexer37's Avatar
    Join Date
    Mar 2014
    Gender
    male
    Location
    Behind yo bitch ass
    Posts
    99
    Reputation
    10
    Thanks
    561
    Quote Originally Posted by Kobbz View Post


    Hah don't worry now it works,

    a bit buggy even if u change the fov to 360 you won't hit so easily.
    It should work almost flawlessly if you enabled nospread too.

  13. #88
    yoda23456's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Gender
    male
    Location
    420Sweden
    Posts
    1,333
    Reputation
    16
    Thanks
    380
    My Mood
    Cheerful
    Quote Originally Posted by Lexer37 View Post
    It should work almost flawlessly if you enabled nospread too.
    indeed, and maybe autofire if u wanna go really really 1337 obv ^^

  14. #89
    1337Kidofdoom's Avatar
    Join Date
    Oct 2013
    Gender
    male
    Posts
    8
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    dont work (((((

  15. #90
    Horror's Avatar
    Join Date
    Oct 2010
    Gender
    male
    Location
    51,4.
    Posts
    6,940
    Reputation
    574
    Thanks
    5,006
    My Mood
    Twisted
    Quote Originally Posted by 1337Kidofdoom View Post
    dont work (((((
    What exactly doesn't ?
     

    Minion+ : February 2014 - January 2015
    Counter Strike: Global Offensive Minion : November 2014 - January 2015
    Alliance of Valiant Arms Minion : August 2014 - January 2015
    Need For Speed World Minion : January 2014 - January 2015
    Rust Minion : January 2014 - January 2015
    Call of Duty Minion : January 2013 - January 2015
    Editor : December 2012 - April 2013
    Donator : March 2014 - Current
    Member : October 2010 - Current

    Previously known as "Isaakske".

Page 6 of 8 FirstFirst ... 45678 LastLast

Similar Threads

  1. [WTT] Selling SetPoint @ $5 - ESL/PB/UAC3/TZAC Undetected
    By codehookschool in forum Selling Accounts/Keys/Items
    Replies: 3
    Last Post: 08-12-2014, 06:06 AM
  2. Logitech Setpoint Macro, vac ban or not?
    By bishibash in forum Call of Duty Black Ops 2 Discussions
    Replies: 2
    Last Post: 12-12-2012, 12:04 PM
  3. [Help] Macro in Setpoint
    By Bebabunny in forum Alliance of Valiant Arms (AVA) Discussions
    Replies: 2
    Last Post: 10-23-2011, 02:32 PM
  4. [Solved]Syntax of SetPoint?
    By TrollerCoaster in forum Call of Duty Modern Warfare 2 GSC Modding Help/Discussion
    Replies: 3
    Last Post: 02-18-2011, 03:23 PM