Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 17
  1. #1
    xpingu's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Gender
    male
    Location
    My neckbeard cave
    Posts
    163
    Reputation
    10
    Thanks
    10
    My Mood
    Lonely

    I NEED HELP![THIS IS NOT A HACK BUT I REALLY NEED HELP]

    Hai all...Today, i started COD4 multiplayer, but it didnt worked, .

    So can someone please help me?it just says that it didnt quit properly the last time, do u want to run it in safe mode..yes/no but w/e i click it doesnt works.
    Then it sometimes says that my computer has changed the last time i ran COD4. then i also click yes. (i always click yes on both of these things, and it never caused ANY problems.) Then u see the picture(as u always see when its loading) but it wont stop loading..i can wait for ages but it wont do anything. Here are some pics of it:
    This is what it all starts with:


    Then this screen comes up:


    then COD4 wont response, and loads for EVER!>_>


    Please help! T_T

  2. #2
    Obama's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Gender
    male
    Location
    The Black house
    Posts
    22,197
    Reputation
    870
    Thanks
    6,071
    My Mood
    Cool
    Vista? Xp?

  3. #3
    xpingu's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Gender
    male
    Location
    My neckbeard cave
    Posts
    163
    Reputation
    10
    Thanks
    10
    My Mood
    Lonely
    Quote Originally Posted by Obama View Post
    Vista? Xp?
    Vista. but u can see that on the red cross in the corner x'].
    Its vista, anyways.

  4. #4
    Obama's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Gender
    male
    Location
    The Black house
    Posts
    22,197
    Reputation
    870
    Thanks
    6,071
    My Mood
    Cool
    1 go to the control panal
    2 go to hardware and sound
    3 then double click sound
    4 then click the recording tab
    5 when u have done that right click and then select show disable devices

    Try that

  5. #5
    xpingu's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Gender
    male
    Location
    My neckbeard cave
    Posts
    163
    Reputation
    10
    Thanks
    10
    My Mood
    Lonely
    And where do i find that?im new to this all ;x. WHen i search for control panel it only shows lightscribe control panel, and i cant find hardware and sound in there :x

  6. #6
    xpingu's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Gender
    male
    Location
    My neckbeard cave
    Posts
    163
    Reputation
    10
    Thanks
    10
    My Mood
    Lonely
    i think i found it... im gonna try it now

  7. #7
    xpingu's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Gender
    male
    Location
    My neckbeard cave
    Posts
    163
    Reputation
    10
    Thanks
    10
    My Mood
    Lonely
    didnt worked...i clicked show disable devices and it then another icon appears (Stereo) but when i launch COD it still loads for ages

  8. #8
    xpingu's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Gender
    male
    Location
    My neckbeard cave
    Posts
    163
    Reputation
    10
    Thanks
    10
    My Mood
    Lonely
    cant someone else post in case of obama?i really want to play multiplayer again

  9. #9
    xpingu's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Gender
    male
    Location
    My neckbeard cave
    Posts
    163
    Reputation
    10
    Thanks
    10
    My Mood
    Lonely
    omg sure, nobody help...Obama is the only guy who helped me so far >_>

  10. #10
    minicosi's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Gender
    male
    Posts
    79
    Reputation
    10
    Thanks
    24
    My Mood
    Worried
    Run as admin and try running it in safe mode. also it might be your firewall blocking something make sure to disable it

  11. #11
    xpingu's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Gender
    male
    Location
    My neckbeard cave
    Posts
    163
    Reputation
    10
    Thanks
    10
    My Mood
    Lonely
    and how do i see if my firewall is blocking it?:x

  12. #12
    xpingu's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Gender
    male
    Location
    My neckbeard cave
    Posts
    163
    Reputation
    10
    Thanks
    10
    My Mood
    Lonely
    lol when i put firewall off it doesnt works aswell..
    my cod4 is just fucked i geuss?

  13. #13
    tilc1234's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Gender
    male
    Posts
    112
    Reputation
    9
    Thanks
    18
    My Mood
    Angelic
    few possibilities
    1.change OS?
    2.reinstall CoD4?
    3.maybe virus?
    4.firewall?
    5.graphic card or procesor too weak?
    6.run as administrator?
    7.smash ur computer?

  14. #14
    grinspoon7's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Gender
    male
    Posts
    7
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    just say no too all those and it'll work thats what i do and it works just fine

  15. The Following User Says Thank You to grinspoon7 For This Useful Post:

    xpingu (10-28-2009)

  16. #15
    Blax3's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Gender
    male
    Location
    New Zealand
    Posts
    52
    Reputation
    10
    Thanks
    3
    My Mood
    Yeehaw
    this happened to me i just pressed no for each one of those pop ups and cod4 just loads normally =o

    the reason for the first popup is most likely because you restarted the computer while the game was running or maybe you killed iw3mp.exe or something killed it or something like that

    the second popup is most likely a virus if you havent installed any new hardware recently

    i dont know about your game not loading
    maybe your comp is just shit xD

Page 1 of 2 12 LastLast

Similar Threads

  1. [Video]Its not my hack but i maded one just like it! soon release!
    By almog6666 in forum Combat Arms Europe Hacks
    Replies: 9
    Last Post: 07-25-2009, 09:28 AM
  2. NO RECOIL (not a hack but works)
    By kvacik in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 27
    Last Post: 03-29-2009, 10:18 AM
  3. help me pls.............. this is not about hack
    By vimukthij1993 in forum Combat Arms Europe Hacks
    Replies: 2
    Last Post: 01-25-2009, 10:30 PM
  4. not a hack, but great glitch
    By icemaster377 in forum WarRock - International Hacks
    Replies: 3
    Last Post: 07-11-2008, 01:13 AM
  5. Not game hacking...but Surf Control
    By Meowinator in forum General Game Hacking
    Replies: 2
    Last Post: 02-27-2008, 10:02 AM

Tags for this Thread