Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 31 to 45 of 59
  1. #31
    tyler5134's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Gender
    male
    Posts
    2
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    everytime i try to run any hacks it says. permission not aloud. and im running as administrator ?

  2. #32
    tyler5134's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Gender
    male
    Posts
    2
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    every time i try to run it says it don't have permission . im running as administrator and still does it so what can i do?

  3. #33
    markthegreat's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Gender
    male
    Posts
    6
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    My Mood
    Amazed
    You should be honored.

  4. #34
    Cedar-Punk's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Gender
    male
    Posts
    4
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    How do you open it?

    Like the hack in-game?

  5. #35
    ryantjuh98's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Gender
    male
    Location
    The Netherlands
    Posts
    12
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    My Mood
    Angelic
    oke how do i use it?
    can someone tell me in steps?

  6. #36
    tomoom165's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Gender
    male
    Posts
    10
    Reputation
    10
    Thanks
    2
    Alright, I get in-game and I just see the box around players and the wallhack/chams.
    Is there a menu or bind for each individual feature?
    Thanks.

  7. #37
    tomoom165's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Gender
    male
    Posts
    10
    Reputation
    10
    Thanks
    2
    F1 is the menu key.

  8. #38
    theelement12's Avatar
    Join Date
    Nov 2008
    Gender
    male
    Location
    Drums.
    Posts
    571
    Reputation
    3
    Thanks
    351
    My Mood
    Aggressive
    Find a bypass for CoD4 and then run it with the bypass.......................Pretty simple.

    Tony's alt

  9. #39
    Cedar-Punk's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Gender
    male
    Posts
    4
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    do you just go on every thread and say OLDDDD FAILLLL BLAH BLAH BLAH????

  10. #40
    Tim_Tam's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Gender
    male
    Posts
    1
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    "C:\Users\TiM\Desktop\h3he v3\h3heV3.dll";"Trojan horse Generic15.PGR";"Moved to Virus Vault"
    "C:\Users\TiM\Desktop\h3he v3\DCInjector.exe";"Trojan horse PSW.Generic7.YPZ";"Moved to Virus Vault"
    "C:\Users\TiM\Desktop\h3he v3\DCInjector.exe";"Trojan horse PSW.Generic7.YPZ";"Reboot is required to finish the action"

    Deleted , looks harmful.

  11. #41
    06mehmej's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Gender
    male
    Posts
    21
    Reputation
    10
    Thanks
    2
    My Mood
    Mellow

    VIRUS ! ! !

    this is a virus according to bitdefender!!!
    be warned...

  12. #42
    IxLownedlxZ's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Gender
    male
    Posts
    1
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Cant inject the H3he.bat thing its in the rar but when i unpack it it dosnt apear.

    As i understand this is crucial to the hack so if someone could give me a bit of help please, btw im using winrar
    Last edited by IxLownedlxZ; 11-19-2009 at 12:06 PM.

  13. #43
    Awegazm's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Gender
    male
    Posts
    1
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    My Mood
    Dead

    TO BULLCRASH

    i haven't actually seen you post anything constructive, just 'its crap' its detected' or 'its old'

    so before you go ramping on about something and not actually helping, shut the f**k up and be helpfull

  14. #44
    lilgui62's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Gender
    male
    Posts
    59
    Reputation
    10
    Thanks
    7
    My Mood
    Blah
    IT'S NOT A TROJAN, I've been using it for months now (1.7 patch). The file just says Trojan... It works perfect!
    Hai.
    (gay)Goal List
    Be a noob []
    10 Posts []
    50 Posts []

    [COLOR="Red"]150 Posts [:]
    500 Postser []
    [/COLOR]Doin' Your Mom! [] Pretty much it.


    Bai.

  15. #45
    lilgui62's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Gender
    male
    Posts
    59
    Reputation
    10
    Thanks
    7
    My Mood
    Blah
    Quote Originally Posted by Asuno View Post
    Haha 50% detected that makes no sense :P
    It means it's possibly detected, like if you hack obviously(through like 30 walls), then they'll pay more attention to you. But if PB tries to take a screenie of your desktop, It won't show chams. Sorry for double post, just needed to get that straight.
    Hai.
    (gay)Goal List
    Be a noob []
    10 Posts []
    50 Posts []

    [COLOR="Red"]150 Posts [:]
    500 Postser []
    [/COLOR]Doin' Your Mom! [] Pretty much it.


    Bai.

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast

Similar Threads

  1. ESP/Chams For BHD 1.5.0.5 Arugs 1.2m: Undetected
    By sf0d in forum General Game Hacking
    Replies: 1
    Last Post: 11-05-2008, 03:31 PM
  2. Cheat engine detected/undetected (I am confused!!!)
    By Logica in forum General Game Hacking
    Replies: 11
    Last Post: 08-16-2008, 06:16 AM
  3. Undetected Ce
    By fastbullet in forum WarRock - International Hacks
    Replies: 8
    Last Post: 02-19-2007, 08:02 AM
  4. create a cheat undetectable ??
    By leesan in forum WarRock - International Hacks
    Replies: 5
    Last Post: 01-31-2007, 10:56 AM
  5. Undetected WPE
    By Krilliam in forum General Game Hacking
    Replies: 10
    Last Post: 11-19-2006, 11:11 AM