Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 15 of 35
  1. #1
    Samueldo's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Gender
    male
    Location
    Meh
    Posts
    1,024
    Reputation
    29
    Thanks
    346
    My Mood
    Inspired

    TapTrap - You tap, they're trapped

    NOTE: I HAVE NO IDEA WHY BUT THERE IS NOTHING STABLE FOR ANY OS, SO YOUR RESULTS MAY VARY. ANY THINGS LIKE THE HIDE WINDOW FUNCTION WILL BE PUT IN ASAP.

    My new mini tapper that works for your ingame tapping needs. If you didn't figure it out the name pretty much means that when you tap your enemies are literally sitting ducks. Works perfectly (at least for me and some MTv1 users it does). Also available in my Multitool v1 and v2.

    100% unpatchable unless your ISP cuts you off for being a ****
    Press F9 to disconnect and F10 to reconnect when the program is open
    Works for ANY game, not just Combat Arms NA/EU/KR

    Before you choobs ask "WTF is tapping" I'll tell you. You disconnect the internet (either by running a program or by violently ripping out your modem plug) and for the next 10-20 seconds you can kill people without them interfering. There is a risk of being Nexowned or D/C'd but if applied correctly and strategically, you can rack in some awesome kills.

    Screenie:


    Virus scans:
    VirusTotal.com
    VirScan.org
    Last edited by Samueldo; 01-10-2010 at 04:51 AM.
    Quote Originally Posted by Grim View Post
    glad to be an inspiration
    Minions rule. /endof

    InjectPlz Refresh - download v1.0 now!

  2. The Following 6 Users Say Thank You to Samueldo For This Useful Post:

    leoking16 (01-12-2010),meggerman99 (12-04-2010),noobhackers (01-09-2010),Raymac101 (02-24-2010),riotfire (03-31-2010),shugo333 (01-09-2010)

  3. #2
    Samueldo's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Gender
    male
    Location
    Meh
    Posts
    1,024
    Reputation
    29
    Thanks
    346
    My Mood
    Inspired
    This is also available in both my Multitools (search for them), but quite a few people loved the tapper mainly so I decided to do this. Also sadly it will minimize CA when you press F9 so it's better if you do it in Windowed.
    Quote Originally Posted by Grim View Post
    glad to be an inspiration
    Minions rule. /endof

    InjectPlz Refresh - download v1.0 now!

  4. #3
    KING's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Gender
    male
    Posts
    10,770
    Reputation
    702
    Thanks
    3,074
    My Mood
    Angry
    Safe and Clean

    /Approved

  5. #4
    whtlight's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Gender
    male
    Location
    Smokin trees
    Posts
    3,116
    Reputation
    -25
    Thanks
    413
    Yeah it worked.
    50 grand every week, fuckin' rat budget.
    I win, always.

  6. #5
    Stephen's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Gender
    male
    Location
    Engine.exe
    Posts
    4,690
    Reputation
    184
    Thanks
    1,147
    My Mood
    Aggressive
    It works........

  7. #6
    Obama's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Gender
    male
    Location
    The Black house
    Posts
    22,197
    Reputation
    870
    Thanks
    6,071
    My Mood
    Cool
    Yep, it works.

  8. #7
    Samueldo's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Gender
    male
    Location
    Meh
    Posts
    1,024
    Reputation
    29
    Thanks
    346
    My Mood
    Inspired
    XD How many "It works" am I gonna get?
    Quote Originally Posted by Grim View Post
    glad to be an inspiration
    Minions rule. /endof

    InjectPlz Refresh - download v1.0 now!

  9. #8
    ShadowReaver911's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Gender
    male
    Posts
    10
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    My Mood
    Devilish
    Didnt work for me, cause permanent damage to my ram usage because it opened up about 100 other windows before i stopped it. Removed thanks. It may just be a bug for windows 7 users, but it did cause serious ram damage if you have windows 7 i recommend you DO NOT download and run it.

  10. #9
    Samueldo's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Gender
    male
    Location
    Meh
    Posts
    1,024
    Reputation
    29
    Thanks
    346
    My Mood
    Inspired
    It depends how long you hold F9 or F10 down for as there's a glitch I'm working on to remove where it will keep making new CMD windows that do the process until you let go. I'm trying to remove it ASAP.
    Quote Originally Posted by Grim View Post
    glad to be an inspiration
    Minions rule. /endof

    InjectPlz Refresh - download v1.0 now!

  11. #10
    ShadowReaver911's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Gender
    male
    Posts
    10
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    My Mood
    Devilish
    Quote Originally Posted by Samueldo View Post
    It depends how long you hold F9 or F10 down for as there's a glitch I'm working on to remove where it will keep making new CMD windows that do the process until you let go. I'm trying to remove it ASAP.
    No i didnt even press anything it just opened up 100 cmd windows as soon as i ran the application.

  12. The Following User Says Thank You to ShadowReaver911 For This Useful Post:

    Raymac101 (02-24-2010)

  13. #11
    Samueldo's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Gender
    male
    Location
    Meh
    Posts
    1,024
    Reputation
    29
    Thanks
    346
    My Mood
    Inspired
    If you didn't press anything then I'm officially stumped. I have Vista not 7 so I'm not sure.
    Quote Originally Posted by Grim View Post
    glad to be an inspiration
    Minions rule. /endof

    InjectPlz Refresh - download v1.0 now!

  14. #12
    ShadowReaver911's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Gender
    male
    Posts
    10
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    My Mood
    Devilish
    i would let you tv, but probably if you opened the app it would shut tv off because my ram jumps to 93% on usage

  15. #13
    Alby-kun's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Gender
    male
    Location
    你是黑人嗎?
    Posts
    4,286
    Reputation
    39
    Thanks
    428
    My Mood
    Fine
    Hey samueldo. This tapping program needs the shortcut thing enabled right? So you can press f9 ingame
    E.M.C.: ♫3@T M0∂Я ¢4TZ♫

  16. #14
    /ac1d_buRn's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Gender
    male
    Location
    Why you want to know?
    Posts
    80
    Reputation
    10
    Thanks
    3
    How did you make your tapper?
    Ipconfig /release
    or NET STOP DHCP or some shit like that?

    Also, Why didnt u use the hide window function when you tap :P

  17. #15
    devondill's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Gender
    male
    Posts
    167
    Reputation
    10
    Thanks
    21
    My Mood
    Mellow
    looks nice but i got w wireless touch screen button to auto connect to save wirless connections so i use that to tap which isnt violent and doesnt require me to downlaod anything ;p
    If There's Nothing To Lose, Then It's Time To Risk It All.
    Mors Venit Uniquique Notrum
    Death Gotta Be Easy, Cause Life Is Hard

Page 1 of 3 123 LastLast

Similar Threads

  1. Would you tap this
    By Swiftdude in forum General
    Replies: 117
    Last Post: 06-22-2011, 12:38 PM
  2. [Discussion] Don't you hate getting base trapped?
    By U_U in forum CrossFire Discussions
    Replies: 22
    Last Post: 06-20-2011, 11:12 AM
  3. You think they should...?
    By heathledger in forum CrossFire Discussions
    Replies: 14
    Last Post: 02-12-2011, 04:31 PM
  4. What happens when you tap Jabuuty's Computer Tower?
    By Jabuuty671 in forum Combat Arms Discussions
    Replies: 41
    Last Post: 08-29-2010, 04:57 PM
  5. What Gun Do You Think They Should Bring Back?
    By 0oShameo0 in forum Call of Duty Modern Warfare 2 Discussions
    Replies: 16
    Last Post: 04-04-2010, 05:17 AM