Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 38 of 38
  1. #1
    saadfmk's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Gender
    male
    Posts
    106
    Reputation
    10
    Thanks
    7
    My Mood
    Cold

    NEW combat arms hacks!! (Working after 4/4/10 update)

    Hey guys i wanted to release my hack. here it is. i am not even kidding this is real! if you want me to put up a video showing that it is real just pm me. They still work after today's update!

    Virus Scan

    http://www.virustotal.com/analisis/b...9d1-1270683974

    Screen Shot
    Last edited by LegendaryAbbo; 04-09-2010 at 07:10 AM.

  2. The Following 7 Users Say Thank You to saadfmk For This Useful Post:

    BrendanBreakable (04-07-2010),deathZXfire (04-07-2010),josaramur (04-07-2010),MAstERsniper (04-07-2010),nevetszap (04-07-2010),philip260897 (04-07-2010),Yerffej109 (04-08-2010)

  3. #31
    Ludious's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Gender
    male
    Location
    Where it is Warm.
    Posts
    910
    Reputation
    21
    Thanks
    32
    My Mood
    Pensive
    Quote Originally Posted by ROUGHS3X View Post
    I don't want to be within a dicks length of any hack made by somebody who can code a CA hack but can't make a proper D3D menu. This is either the worst hack ever produced or a fake and a virus.
    Including Acid_burn...?

  4. #32
    ROUGHS3X's Avatar
    Join Date
    Sep 2009
    Gender
    male
    Location
    MPGH's resident persona non grata.
    Posts
    3,368
    Reputation
    38
    Thanks
    481
    My Mood
    Amused
    That's totally different. This "coder" we'll call them created a D3D menu and it looks like that? Come on now. The border isn't even sized right, the options don't align, and the entire thing looks like shit.

    Plus it looks like his G36 scope was fucked with. And is it me or is he flying or hovering and fly hack says inactive? This just reeks of fail!
    Last edited by ROUGHS3X; 04-07-2010 at 09:22 PM.

  5. #33
    Ludious's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Gender
    male
    Location
    Where it is Warm.
    Posts
    910
    Reputation
    21
    Thanks
    32
    My Mood
    Pensive
    Quote Originally Posted by ROUGHS3X View Post
    That's totally different. This "coder" we'll call them created a D3D menu and it looks like that? Come on now. The border isn't even sized right, the options don't align, and the entire thing looks like shit.
    cool, warpathsin went offline... >.> but i called Legendary hack, so if he goes offline too theres no-one online...

  6. #34
    Postmortal's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Gender
    male
    Posts
    1
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Hope it works.=D

  7. #35
    ROUGHS3X's Avatar
    Join Date
    Sep 2009
    Gender
    male
    Location
    MPGH's resident persona non grata.
    Posts
    3,368
    Reputation
    38
    Thanks
    481
    My Mood
    Amused
    +Plus it looks like his G36 scope was fucked with. And is it me or is he flying or hovering and fly hack says inactive? This just reeks of fail!+

    I wouldn't count on anyone being willing to test it.


    EDIT:

    As you can see his IGN is: ThaMan35
    Go report his ass for being stupid and not blocking out that kill there.

    I'm sending Nexon the SS he supplied himself. LMAO
    Last edited by ROUGHS3X; 04-07-2010 at 09:26 PM.

  8. #36
    relfylanders's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Gender
    male
    Location
    asd gas
    Posts
    112
    Reputation
    9
    Thanks
    13
    Quote Originally Posted by Ludious View Post
    no, i see it too, but it dont matter its apparently patched...
    Stop being a mod hunter, just let it be handled by the mod's themselves.

  9. #37
    RoyalP51's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Gender
    male
    Location
    Qlimax
    Posts
    8
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    He may not be using fly hack at all, as it does say 'inactive' but you can see that vjump(virtual jump) is v-up/active it looks like, so that is what he could be using, but other than that the menu is just fucked up, and the crosshair that is in the G36E (red crosshair hack) is just off. Also it is from another site, that is just full of bullshit. I hope no one trusts this "hack"

  10. #38
    Spook's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Gender
    male
    Posts
    4,649
    Reputation
    26
    Thanks
    568
    New base, Menu is brilliant

    But

    Upload your pictures to here - Click here to upload your pictures


    And get another Virus scan from here

    Virscan
    I'm back.

Page 3 of 3 FirstFirst 123

Similar Threads

  1. [Release] New Combat Arms Hacks Working %100 on EU and NA
    By hitman43 in forum Combat Arms Europe Hacks
    Replies: 46
    Last Post: 12-13-2009, 01:36 PM
  2. New Combat Arms Glitch WORKS AFTER PATCH!
    By rufus7 in forum Combat Arms Europe Hacks
    Replies: 15
    Last Post: 03-20-2009, 03:34 PM
  3. Why Doesn't my Combat ARms hack work...
    By skittlezpwn43 in forum General Hacking
    Replies: 16
    Last Post: 03-10-2009, 01:31 AM
  4. any new combat arms hacks
    By murrayandfish in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 3
    Last Post: 01-04-2009, 06:50 PM
  5. Post your ideas for new Combat Arms Hacks here!
    By PyroCorona in forum General Hacking
    Replies: 3
    Last Post: 09-02-2008, 06:16 PM