View Poll Results: Which GUI (Interface) looks better?

Voters
38. This poll is closed
  • This one (As shown in my signature)

    30 78.95%
  • The old one from Pistol Pwnage, Auto Quick Scope, etc

    8 21.05%
Page 12 of 16 FirstFirst ... 21011121314 ... LastLast
Results 166 to 180 of 232
  1. #1
    NOOB's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Gender
    male
    Posts
    3,863
    Reputation
    425
    Thanks
    8,598

    Arrow ᴺᴼᴼᴮ's Public Aimbot - New GUI - FREE

    I am posting this from my iPod so chill.

    Picture is in signature.

    Do not complain. It's half finished.

    The password is my name

    It has a new GUI thanks to DotNetBar.

    It also has anti-choob in it (don't ask how, it just does).

    Virus Scans:

    VirusTotal

    VirScan

  2. The Following 12 Users Say Thank You to NOOB For This Useful Post:

    Ali (04-13-2010),bigwangsang (04-13-2010),codenameBob (09-17-2011),DOEET (04-12-2010),dragondcd (04-13-2010),harunx14 (04-13-2010),jeffrophin (04-13-2010),maestro_ (04-13-2010),mansur2008 (04-13-2010),ReLapse45 (04-13-2010),willrulz188 (04-13-2010),yaaver2468 (04-13-2010)

  3. #166
    Tikkari's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Gender
    male
    Posts
    104
    Reputation
    10
    Thanks
    3
    My Mood
    Hot
    CA crashes after 5min. Detected i say. Update pls


    ~^_^Party Time!~


  4. #167
    kdoe22894's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Gender
    male
    Posts
    28
    Reputation
    10
    Thanks
    3
    My Mood
    Buzzed
    tell us your name so i can get it to work...

  5. #168
    warogen's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Gender
    male
    Posts
    4
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    My Mood
    Relaxed
    for those of you who cant fiqure it out the password is "my name" all lower and with a space in between

  6. #169
    alextour11's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Gender
    male
    Posts
    9
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    My Mood
    Aggressive
    patched !!

  7. #170
    dragonfleas's Avatar
    Join Date
    Jun 2008
    Gender
    male
    Posts
    45
    Reputation
    10
    Thanks
    5
    No it isn't noob. It's almost impossible to patch a simple color aimbot. >.<

  8. #171
    Zoom's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Gender
    male
    Location
    Your going on my 24/7 DDoS hit list.
    Posts
    8,561
    Reputation
    127
    Thanks
    5,915
    My Mood
    Happy
    Doesnt work for me :/

    My mouse doesnt move.
    -Rest in peace leechers-

    Your PM box is 100% full.

  9. #172
    charlyhacker's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Gender
    male
    Location
    in darkness
    Posts
    19
    Reputation
    9
    Thanks
    2
    My Mood
    Devilish
    i think it's detected :O

  10. #173
    3-sum's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Gender
    male
    Location
    ass planted in a chair in front of my computer in my house
    Posts
    312
    Reputation
    18
    Thanks
    32
    My Mood
    Cool
    OK i just tried using this and this is what happened.It activated just fine in first game and to my suprise it did notwork.I tried different compatibility modes and still didnt work of course.This is a pic of one of many colored chams i tried to use it on with a color scanner of course to get the right color values to put in the aimbot.......

    Now no matter what i do to activate it i get this for some reason and have to turn it off.....

    how is this suppose work?
    Quote Originally Posted by 3-sum View Post
    All other color aimbots have majorly failed as i know of.Gonna try it out and see if this no different.






    THANX ME's IF's I's HELPs!!!!

  11. #174
    rfpd's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Gender
    male
    Posts
    165
    Reputation
    11
    Thanks
    46
    Not working close theread and ban him that passwords don't works

  12. #175
    tranny10's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Gender
    female
    Posts
    3
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    The password works, its "my name" with the space included and I cant get the aimbot to work. Vista 64 bit.

  13. #176
    NOOB's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Gender
    male
    Posts
    3,863
    Reputation
    425
    Thanks
    8,598
    Quote Originally Posted by rfpd View Post
    Not working close theread and ban him that passwords don't works
    The password is my name

    Break the sentence by subject and predicate. Reading comprehension is good.

    Quote Originally Posted by 3-sum View Post
    OK i just tried using this and this is what happened.It activated just fine in first game and to my suprise it did notwork.I tried different compatibility modes and still didnt work of course.This is a pic of one of many colored chams i tried to use it on with a color scanner of course to get the right color values to put in the aimbot.......


    You have to already be aiming at the person.

    Now no matter what i do to activate it i get this for some reason and have to turn it off.....

    how is this suppose work?
    *EDIT: Make sure that if the green and blue are zero, put zero in the boxes.

    The colors have no numbers in them. The program doesn't know what to do since it only accepts integers and your giving it a string of "" (nothing).

    Quote Originally Posted by charlyhacker View Post
    i think it's detected :O
    Never.

    Quote Originally Posted by hejsan View Post
    Doesnt work for me :/

    My mouse doesnt move.
    Yes.

    Quote Originally Posted by alextour11 View Post
    patched !!
    Unpatchable.

    Quote Originally Posted by SmartAlley View Post
    This is a major fail guys...
    I concur?

    Quote Originally Posted by Tikkari View Post
    CA crashes after 5min. Detected i say. Update pls
    Unpatchable and Undetectable.

    Quote Originally Posted by Tikkari View Post
    work in eu?
    Yes, it will work in ANY game.

    Quote Originally Posted by alextour11 View Post
    PATCHED !!!
    Unpatchable.

    Quote Originally Posted by trigot View Post
    If this was patched in the amount of time it was released to now, that implies that there is spies as members.

    I would suggest that admin of this sight look at memberships, and reread all of the individual post by each member looking for anti hacking or complaints about those using hacks. I am sure you will be able to figure out whom the individuals are that are misrepersenting themselves to our community. I would also look at members that have no comments and replies, when I first join this site, I was required to leave a post to be able to download stuff, I think that should still be the case.
    I am a secret spy for Nexon and I have a Keylogger on your computer.

    Quote Originally Posted by [E]Я4G3Я View Post
    Not working on win 7 32 bit
    Put the RBG values in the boxes.

    --

    IT IS WORKING FOR MANY PEOPLE AND IF IT DOESN'T FOR YOU, THEN YOU ARE DOING IT WRONG.
    Last edited by NOOB; 04-13-2010 at 02:39 PM.

  14. #177
    thechipmyster's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Gender
    male
    Location
    In the Duelist Kingdom
    Posts
    879
    Reputation
    10
    Thanks
    185
    My Mood
    Amazed

    FOR 32BIT USERS ONLY.


    Gives me an error.
    Windows says it's a 32 bit program only.
    Respect list:
    [MPGH]Liz, [MPGH]Dave84311, [MPGH][NIG]Obama, [MPGH]whitten, [MPGH]User1, [MPGH]Gourav2122, [MPGH]arunforce, [MPGH]Stumpy, [MPGH]-XpliCitt-, [MPGH]Luke420, [MPGH] ROUGHS3X, [MPGH]xFaith, [GFX]drsynyster, [GFX]EnergyK, [MPGH]jimmydang09, [MPGH]Kingstund101, [MPGH]WarPathSin666, [MPGH]legendaryhack, [MPGH]R3V, [MPGH]hejsan, [MPGH]scruffy, [MPGH]sendi11, [MPGH]bombsaway707
    (If I forgot any mods/admins, please message me.)





    It is most obliged to press thanks for help received.

  15. #178
    jorgebxxio's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Gender
    male
    Location
    apatzingan
    Posts
    190
    Reputation
    10
    Thanks
    18
    My Mood
    Cool
    Dude, i don ge it works.. I press T and i see persons in red.. (255,0,0) or names in red. and it doesnt do anything.. even if i do a color in paint with (255.0.0)



    NEXOWNED!

  16. #179
    NOOB's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Gender
    male
    Posts
    3,863
    Reputation
    425
    Thanks
    8,598
    Quote Originally Posted by jorgebxxio View Post
    Dude, i don ge it works.. I press T and i see persons in red.. (255,0,0) or names in red. and it doesnt do anything.. even if i do a color in paint with (255.0.0)
    Put your crosshair on the guy.

    I've tested with MS Paint and it works 100%.

    Quote Originally Posted by thechipmyster View Post

    FOR 32BIT USERS ONLY.


    Gives me an error.
    Windows says it's a 32 bit program only.
    I made this program in a computer that has Windows 7 64 Bit.

  17. #180
    jorgebxxio's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Gender
    male
    Location
    apatzingan
    Posts
    190
    Reputation
    10
    Thanks
    18
    My Mood
    Cool
    Look, it just get freezy (doesn moves):...

    When I press T and i pass the mouse in my values.. it just autoclicks 2 times and then.. it stops



    NEXOWNED!

Page 12 of 16 FirstFirst ... 21011121314 ... LastLast