Page 3 of 8 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 31 to 45 of 118
  1. #1
    Grim's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Gender
    male
    Posts
    5,362
    Reputation
    112
    Thanks
    3,781
    My Mood
    Cynical

    AutoClick version 4.8.3



    Program Details--

    Both 32 and 64 bit versions are in the attachment. Kindly delete the one you dont need.

    Hotkey Select: Select which "F" key will turn the program ON/OFF

    Activation: This is where you assign the color which will tell the program to click. To make sure you choose the correct color, the background of the program will change to the color you chose. Default is enemy name tags.

    Firing Modes: These are the different types of settings i've specifically set up so you dont have to deal with the difficulty of understanding how to set them up.
    Auto-Shoot: Clicks your primary mouse button when it sees the set color.

    Auto-Scope: Clicks your secondary mouse button when it sees the set color.

    Pistol Burst: Clicks your mouse 3 times when it sees the set color. For pistols with a low firing rate, its best to just use Auto-Shoot.

    Shotty Blast: Clicks your mouse when it sees the designated color, but the next click will not occurr for 1 second after the first.

    Melee Swing: Clicks your mouse constantly

    Virus Reports--
    Last edited by Grim; 09-27-2010 at 04:02 AM.
    Want to see my programs?
    \/ CLICK IT BITCHES \/

  2. The Following 59 Users Say Thank You to Grim For This Useful Post:

    666HiddenMaster666 (09-27-2010),Adam Rock (09-27-2010),affenesel01 (10-03-2010),Alby-kun (09-27-2010),Ali (09-27-2010),americangunz (10-03-2010),[MPGH]AVGN (09-27-2010),badboyzrulz (10-04-2010),Bi0hunt3r (09-27-2010),blacklist001 (10-05-2010),bloodrage84 (09-28-2010),BooMRawR™ (09-27-2010),Brecht Algoet (09-27-2010),Casey95 (09-27-2010),CRUSTY (09-29-2010),Dark Butters (09-27-2010),deathninjak0 (09-27-2010),[MPGH]Disturbed (09-27-2010),DontFuckWithMe (09-27-2010),Drake (09-27-2010),DUYEN (09-29-2010),elmobob (10-01-2010),FyreKills~ (09-27-2010),Gab20 (09-27-2010),gobblemonst (09-27-2010),gploco (09-27-2010),grandmasta-o (09-29-2010),grindking69 (10-02-2010),IanIsRich (09-30-2010),Irony (09-27-2010),JIGS4W (09-27-2010),jonnyboy9985 (10-02-2010),Khalifa (09-27-2010),kiliman (04-30-2012),larry001 (09-27-2010),M4RCO (09-28-2010),Moitha (09-30-2010),Nate (09-27-2010),noob555 (09-27-2010),o-o (09-28-2010),Quach (09-30-2010),SarahAndRizki (05-03-2012),sassycatman (09-27-2010),SmartAlley (09-27-2010),SpongeBox (09-28-2010),SumRandomGuy8 (09-27-2010),supercarz1991 (09-27-2010),SviperS (09-27-2010),swe-mg (09-27-2010),Tibirius (09-27-2010),tinnarcan (09-29-2010),Tony Stark` (09-28-2010),VincentOK (09-27-2010),wamts (09-29-2010),wilson920 (10-02-2010),wtf911 (09-27-2010),xteeheez (09-29-2010),zombies1993 (09-27-2010),[NIG]████[GA] (09-29-2010)

  3. #31
    jman_nunez's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Gender
    male
    Location
    Sunny Florida
    Posts
    288
    Reputation
    10
    Thanks
    51
    My Mood
    Relaxed
    lovin it i wish ppl made more like these

  4. The Following User Says Thank You to jman_nunez For This Useful Post:

    Grim (09-27-2010)

  5. #32
    Tibirius's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Gender
    male
    Location
    Elm Street, not sleeping
    Posts
    1,047
    Reputation
    12
    Thanks
    98
    My Mood
    Amused
    omgee! its grim, welcome back
    nice app may or may not use

  6. #33
    sassycatman's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Gender
    male
    Location
    Laie, Honolulu, Hawaii
    Posts
    679
    Reputation
    9
    Thanks
    47
    My Mood
    Cheerful
    Amazing... Simply amazing.
    Dat Spai.

  7. The Following User Says Thank You to sassycatman For This Useful Post:

    Grim (09-27-2010)

  8. #34
    playgames3's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Gender
    male
    Location
    on the internet
    Posts
    207
    Reputation
    9
    Thanks
    29
    does not work for me vista 32bit help?





    I LOVE TO HACK.


  9. #35
    .Smile.'s Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Gender
    male
    Location
    Pinapple Seed
    Posts
    169
    Reputation
    2
    Thanks
    9
    This makes no sense. -_-. I click the Auto Shoot. I click F7 and for the color is useless. i go ingame and press F7 and nothing happens. someone pops up on my screen but i have to use my mouse to shoot. -_- . explain steps...
    Leecher: 0
    Choob: 25
    Newbie: 50
    Member: 100
    Advanced Member: 150
    Dual-Keyboard Member: 250
    Expert Member: 500
    Bobo's Trainer: 750
    MPGH Expert: 1000
    Synthetic Hacker: 1250
    Blackhat Hacker: 1500
    Whitehat Hacker: 2000
    Bobo's Guardian: 2500
    Upcoming MPGHiean: 3000
    MPGH Addict: 3500
    MPGHiean: 4000
    MPGH Knight: 4500
    MPGH Lord: 5000
    MPGH Champion: 5500
    MPGH King: 6000
    MPGH Legend: 6500
    MPGH God: 7000
    MPGH God II: 7500
    MPGH God III: 8000
    MPGH God IV: 8500
    MPGH God V: 9000
    Arun's Slave: 9500
    Dave's Slave: 10000

    Thank Me If i Helped

  10. #36
    UGodly's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Gender
    male
    Location
    http://www.mpgh.net/forum/members/645501-ugodly.html
    Posts
    1,234
    Reputation
    18
    Thanks
    160
    My Mood
    Yeehaw
    dam nice gonna test it
    got Win7 64bit

  11. #37
    Grim's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Gender
    male
    Posts
    5,362
    Reputation
    112
    Thanks
    3,781
    My Mood
    Cynical
    Quote Originally Posted by .Smile. View Post
    This makes no sense. -_-. I click the Auto Shoot. I click F7 and for the color is useless. i go ingame and press F7 and nothing happens. someone pops up on my screen but i have to use my mouse to shoot. -_- . explain steps...
    Click F2 - F7 checkbox to set how to turn the app On/Off. Click Auto-Shoot. Go in game, press whatever hotkey you selected, and Aim at an enemies Chest/Head. I say chest or head because thats the best way to get a kill, and the best way to make sure the program sees the name tag. It'll be kinda hard to see the name tag if you're aimed at their feet or legs.

    I didnt set the program to scan the entire screen.. I have it set to an area around the center of your screen, so it'll follow your crosshair.. I did this because if the program were to scan the entire screen it would lag to the point of crashing your game.


    Quote Originally Posted by kendybq View Post
    When i use the 64bit it says its not found in Win32 application pls help.
    You're not using a 64 bit system. If you open the 64 bit version and it tells you that its not a valid Win32 application, you need to run the 32 bit version..
    Last edited by Grim; 09-27-2010 at 02:08 PM.
    Want to see my programs?
    \/ CLICK IT BITCHES \/

  12. The Following User Says Thank You to Grim For This Useful Post:

    DontFuckWithMe (09-27-2010)

  13. #38
    Rigby's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Gender
    male
    Location
    NJ
    Posts
    2,050
    Reputation
    37
    Thanks
    279
    My Mood
    Amazed
    thanks for the instructions shouldve had them on the dll though

    Source Filmmaker Animator/Poster Maker
    Former Minecraft Minion
    Film Enthusiast
    TF2 Player

  14. #39
    Waizujin's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Gender
    male
    Posts
    31
    Reputation
    10
    Thanks
    11
    Could having a different game resolution matter? Because I aim at the guy, at the head, and it does nothing. I zoom out, and all the sudden the thing jerks to the left and fires.... To the left was a brick wall... Most of the time it does nothing at all..

  15. #40
    .Smile.'s Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Gender
    male
    Location
    Pinapple Seed
    Posts
    169
    Reputation
    2
    Thanks
    9
    Quote Originally Posted by Grim View Post


    Click F2 - F7 checkbox to set how to turn the app On/Off. Click Auto-Shoot. Go in game, press whatever hotkey you selected, and Aim at an enemies Chest/Head. I say chest or head because thats the best way to get a kill, and the best way to make sure the program sees the name tag. It'll be kinda hard to see the name tag if you're aimed at their feet or legs.

    I didnt set the program to scan the entire screen.. I have it set to an area around the center of your screen, so it'll follow your crosshair.. I did this because if the program were to scan the entire screen it would lag to the point of crashing your game.




    You're not using a 64 bit system. If you open the 64 bit version and it tells you that its not a valid Win32 application, you need to run the 32 bit version..

    i so wanna use this app but it still doesnt work. i make ppl in the center of my screen and it still dont work. i pressed the hotkey selected too. -_-. w/e. i'll try on another comp

    Quote Originally Posted by Waizujin View Post
    Could having a different game resolution matter? Because I aim at the guy, at the head, and it does nothing. I zoom out, and all the sudden the thing jerks to the left and fires.... To the left was a brick wall... Most of the time it does nothing at all..
    Happend to me with knife and i slashed the wall with my knife.
    Leecher: 0
    Choob: 25
    Newbie: 50
    Member: 100
    Advanced Member: 150
    Dual-Keyboard Member: 250
    Expert Member: 500
    Bobo's Trainer: 750
    MPGH Expert: 1000
    Synthetic Hacker: 1250
    Blackhat Hacker: 1500
    Whitehat Hacker: 2000
    Bobo's Guardian: 2500
    Upcoming MPGHiean: 3000
    MPGH Addict: 3500
    MPGHiean: 4000
    MPGH Knight: 4500
    MPGH Lord: 5000
    MPGH Champion: 5500
    MPGH King: 6000
    MPGH Legend: 6500
    MPGH God: 7000
    MPGH God II: 7500
    MPGH God III: 8000
    MPGH God IV: 8500
    MPGH God V: 9000
    Arun's Slave: 9500
    Dave's Slave: 10000

    Thank Me If i Helped

  16. #41
    Waizujin's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Gender
    male
    Posts
    31
    Reputation
    10
    Thanks
    11
    Yeah, with the knife, if I look down, it will slash for me but if I am looking up it wont. No matter if I am trained on an enemy or not. Sometimes it will zoom in on my G36E but it wont shoot.

    I tried various resolutions, graphics settings, maps, lighting, etc. Still nothing. I even disabled the hack I was using in-case it was interfering.

  17. #42
    .Smile.'s Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Gender
    male
    Location
    Pinapple Seed
    Posts
    169
    Reputation
    2
    Thanks
    9
    Quote Originally Posted by Jabuuty671 View Post
    Basically an aimbot?
    wutwut?

    Aimbot? WHAT?! NO!!!
    Leecher: 0
    Choob: 25
    Newbie: 50
    Member: 100
    Advanced Member: 150
    Dual-Keyboard Member: 250
    Expert Member: 500
    Bobo's Trainer: 750
    MPGH Expert: 1000
    Synthetic Hacker: 1250
    Blackhat Hacker: 1500
    Whitehat Hacker: 2000
    Bobo's Guardian: 2500
    Upcoming MPGHiean: 3000
    MPGH Addict: 3500
    MPGHiean: 4000
    MPGH Knight: 4500
    MPGH Lord: 5000
    MPGH Champion: 5500
    MPGH King: 6000
    MPGH Legend: 6500
    MPGH God: 7000
    MPGH God II: 7500
    MPGH God III: 8000
    MPGH God IV: 8500
    MPGH God V: 9000
    Arun's Slave: 9500
    Dave's Slave: 10000

    Thank Me If i Helped

  18. #43
    Grim's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Gender
    male
    Posts
    5,362
    Reputation
    112
    Thanks
    3,781
    My Mood
    Cynical
    if your game resolution is the same as your desktop resolution it shouldn't be a problem.. Also having auto shoot and scope on at the same time is meant for snipers.. i dont have it set up for AR's with scopes.. only SR's

    Quote Originally Posted by .Smile. View Post

    Aimbot? WHAT?! NO!!!
    No is right.. i wouldn't release a public aimbot.. i would end up playing against somebody using it.
    Want to see my programs?
    \/ CLICK IT BITCHES \/

  19. #44
    gobblemonst's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Gender
    male
    Posts
    110
    Reputation
    10
    Thanks
    2
    My Mood
    Angry
    when i turn it on even when nothing is happening it starts shooting randomly... i got nametags f2 and auto shoot

  20. #45
    Grim's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Gender
    male
    Posts
    5,362
    Reputation
    112
    Thanks
    3,781
    My Mood
    Cynical
    Quote Originally Posted by gobblemonst View Post
    when i turn it on even when nothing is happening it starts shooting randomly... i got nametags f2 and auto shoot
    check your gamma settings.. if your usin an ACOG scope it could set it off if your gamma is set too low.
    Want to see my programs?
    \/ CLICK IT BITCHES \/

Page 3 of 8 FirstFirst 12345 ... LastLast

Similar Threads

  1. Where does the Korean version of warrock install?
    By ituneslove in forum WarRock - International Hacks
    Replies: 1
    Last Post: 02-19-2006, 03:48 PM
  2. Replies: 13
    Last Post: 02-09-2006, 11:25 PM
  3. Replies: 3
    Last Post: 02-09-2006, 04:51 PM
  4. Version.ini for Warrock
    By tomvernons in forum WarRock - International Hacks
    Replies: 6
    Last Post: 02-08-2006, 10:47 AM