Page 17 of 20 FirstFirst ... 71516171819 ... LastLast
Results 241 to 255 of 295
  1. #1
    Grim's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Gender
    male
    Posts
    5,362
    Reputation
    112
    Thanks
    3,781
    My Mood
    Cynical

    Auto-Click 5.4.9 (manual aimbot)


    THIS PROGRAM IS OBFUSCATED!! THAT MEANS THE ORIGINAL CODE IS BROKEN DOWN SO HARD THAT NOBODY COULD POSSIBLY UNDERSTAND WHATS GOING ON! I WAS MPGH STAFF, I WAS THEN A TRUSTED MEMBER, I HAVE NEVER WRONGED ANY MEMBER OF MPGH AND I CONTINUE THAT STATUS TODAY AND TO THE FUTURE

    I promised this programs release back in october. however i JUST finished it, i wanted it to be the best damn program i ever made and it is. I did all the beta testing myself, the design is simple and easy to understand, and its made for every computer everywhere. Every single person will be able to use this program without fail.

    An added note to the description image above. TBC and TTR are actual fragments in time. If you have the TBC at 5 and the TTR at 5 it will take 1 second between clicks. 5 is half a second, so 2 halves make a whole.

    this is my best program that i've ever made, and if you know me from my past works, thats saying a bit. and if you read the About from the program, MPGH is the ONLY site getting it. I said MPGH like 10 times in the about so that it couldn't be leeched.

    MORE DETAILS ON MISC SELECT:
    it says on the image that constant will constantly click. this is true. it will click click click click over and over. it wont just hold down the mouse button. so you can use that however you want. The trigger select will do the same, so long as you hold down the mouse button selected. left if secondary is UNchecked and right if it is checked.

    THE ENTIRE PROGRAM IS BASED OF YOUR SETTINGS OF WINDOWS!
    when it says primary it means whatever handed you are for windows, it will use that. Left handed people put their mouse on their left side, making their right click the shoot button, and their left click the scope button. I programmed this to fit their needs as well. so whether you are left or right handed, this will do the same for you as everyone else.

    PLEASE READ ALL OF THE DETAILS GIVEN IN THE IMAGE BEFORE USING THE PROGRAM!

    Also please be aware that anything can be changed with simply turning off the program and changing the settings. if you change your map from snow valled to vertigo, you can change your sniper settings from auto-scope to simply auto-shoot.

    YOU NEED TO KNOW YOUR GAME AND YOUR GAMING STYLE
    if you camp then be aware of your camping places. if you're on grave digger and using an L9, while camping next to the boxes underground, DONT use the auto-scope feature under Sniper select
    Last edited by Grim; 01-11-2011 at 07:55 PM.
    Want to see my programs?
    \/ CLICK IT BITCHES \/

  2. The Following 82 Users Say Thank You to Grim For This Useful Post:

    Aborted (02-04-2011),absynthe420 (02-17-2011),agnostic00 (02-17-2011),AhnRpt (01-23-2011),alexholdis1 (08-30-2012),Amirka (04-12-2013),AMudkip (02-26-2011),andy11507 (02-18-2011),KingDot (01-11-2011),[MPGH]AVGN (01-11-2011),Based God (01-11-2011),bykale (02-23-2011),Capevaldo (01-22-2011),colin5555 (01-19-2011),cutaypie (02-19-2011),danielokk9 (02-03-2011),DannyIzHere (01-11-2011),DeathGodRaven (02-05-2011),[MPGH]Disturbed (01-11-2011),dprince811 (05-06-2012),Drake (02-09-2011),duukan (01-31-2011),Emo Reaper (01-17-2011),fahimp3 (02-17-2011),[MPGH]flameswor10 (01-11-2011),HackerCongo (02-25-2011),Houston (01-12-2011),Hugo Chavez (01-11-2011),i have candy (01-30-2011),ieyosucristou (02-19-2011),imbacktho (01-12-2011),Imeda63 (02-01-2011),Irony (01-11-2011),jaiminho (01-12-2011),jajarem64 (01-16-2011),jason78 (05-18-2011),jasonlegend (01-21-2011),jfwz666 (02-09-2011),JIGS4W (01-21-2011),jocker719 (02-27-2011),jonnyboy9985 (01-21-2011),kingkuz00 (02-05-2011),leoisso (02-10-2011),Lexic (01-15-2011),linuxguest (11-07-2012),Luke420 (01-21-2011),maniac16 (01-12-2011),MasterLeech (02-08-2011),megadude101 (01-25-2011),michaelsd (01-21-2011),MR P3R3Z (01-31-2011),noideahowboutyou (02-20-2011),NOOBJr (01-11-2011),OMGITSMEMAR (01-11-2011),phantom149 (02-04-2011),picoruxo (01-22-2011),plkdrmmr (01-11-2011),purpNpatronn (02-04-2011),qwerty01 (01-25-2011),Rambo56 (02-04-2011),ramonzin98 (02-10-2011),relythacks (02-05-2011),rockon1997 (02-22-2011),rpj (01-11-2011),ShogunZ (01-13-2011),siul1993 (02-23-2011),sk007 (01-22-2011),Slixxx007 (02-08-2011),SmartAlley (01-11-2011),stunnedall (01-17-2011),Th3On3 (01-11-2011),Tony Stark` (01-12-2011),ultimate99 (08-21-2012),vietpryder (03-05-2011),wamts (02-18-2011),waterboy543449 (02-23-2011),WhiteBoiNic (01-17-2011),wizzerkin (02-22-2011),x-ViRuS-x (02-23-2011),xinzy (02-17-2011),[D]ark [M]oon (01-11-2011),~Foursomeman~ (02-01-2011)

  3. #241
    Grim's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Gender
    male
    Posts
    5,362
    Reputation
    112
    Thanks
    3,781
    My Mood
    Cynical
    Quote Originally Posted by Subliminal View Post
    will this work for other games?
    yes.. the only thing you need to do is set the activation color.

    like i said in my last post, it will scan a 10 pixel width of the center of your screen, from the center to the top. when the activation color is seen, it will do what you have the program set to.

    I could post this in other sections, but i only tested it on CA.. if you or anyone tests this on another game supported by MPGH, and it works, you have my full permission to post it in that section to recieve the thanks.. you can quote me, or just link them to this post.
    Want to see my programs?
    \/ CLICK IT BITCHES \/

  4. #242
    0halo2's Avatar
    Join Date
    Feb 2011
    Gender
    male
    Location
    HOUSTON
    Posts
    30
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    My Mood
    Bored
    /patched i think :O

  5. #243
    AMudkip's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Gender
    male
    Posts
    10
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Quote Originally Posted by Grim View Post


    no additional info needed.. Vista 32 bit systems sometimes (or use to) require that you run the game in a compatibility mode, so the hacks you are using will work properly.. if you can use your hacks without a compat mode, i suggest doing so. When i tested this on Vista 32 bit, i didnt use a compatibility mode, or a hack, and it worked perfectly.
    I don't run the game in compatibility mode, nor did I try the program with other hacks. When I run CA without the program, everything is good. If I start the program after CA is on, CA auto crashes. If I have the program running then start CA, CA auto crashes after the "Now Loading..." screen with the guy running in the lower right. No use of compatibility mode or other hacks involved. No mods as well.

  6. #244
    Grim's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Gender
    male
    Posts
    5,362
    Reputation
    112
    Thanks
    3,781
    My Mood
    Cynical
    Quote Originally Posted by AMudkip View Post
    I don't run the game in compatibility mode, nor did I try the program with other hacks. When I run CA without the program, everything is good. If I start the program after CA is on, CA auto crashes. If I have the program running then start CA, CA auto crashes after the "Now Loading..." screen with the guy running in the lower right. No use of compatibility mode or other hacks involved. No mods as well.
    open up your CA directory and look for dump files and text files.. C: NEXON Combat Arms folder should not have any files with the extensions .dmp, .dump, .txt.. only four folders, .dll files, and .exe files
    Want to see my programs?
    \/ CLICK IT BITCHES \/

  7. #245
    AMudkip's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Gender
    male
    Posts
    10
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    There were some text files in my folder containing gibberish(no .dmp or .dump). I deleted them, tried again and it ended with the same results. Then the same text files reappeared in my CA folder: C_P.txt and C_PV.txt in Nexon/Combat Arms/Game/ETC, and player.txt in Nexon/Combat Arms/Profiles.

  8. #246
    Grim's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Gender
    male
    Posts
    5,362
    Reputation
    112
    Thanks
    3,781
    My Mood
    Cynical
    Quote Originally Posted by AMudkip View Post
    There were some text files in my folder containing gibberish(no .dmp or .dump). I deleted them, tried again and it ended with the same results. Then the same text files reappeared in my CA folder: C_P.txt and C_PV.txt in Nexon/Combat Arms/Game/ETC, and player.txt in Nexon/Combat Arms/Profiles.
    well lets try this then.. if you're running this program as administrator, dont, if your not, try it
    Want to see my programs?
    \/ CLICK IT BITCHES \/

  9. #247
    AVGN's Avatar
    Join Date
    Sep 2009
    Gender
    male
    Location
    Making America Great Again.
    Posts
    15,451
    Reputation
    1549
    Thanks
    6,234
    Quote Originally Posted by Grim View Post

    yes.. the only thing you need to do is set the activation color.

    like i said in my last post, it will scan a 10 pixel width of the center of your screen, from the center to the top. when the activation color is seen, it will do what you have the program set to.

    I could post this in other sections, but i only tested it on CA.. if you or anyone tests this on another game supported by MPGH, and it works, you have my full permission to post it in that section to recieve the thanks.. you can quote me, or just link them to this post.

    @Grim
    I'm gonna try on daves project blackout hack...

    you know dave's hacks always have that settings file that has the chams colors on it. so it should be pretty easy to set up



    ^Thanks to RJ^




  10. #248
    AMudkip's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Gender
    male
    Posts
    10
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Quote Originally Posted by Grim View Post


    well lets try this then.. if you're running this program as administrator, dont, if your not, try it
    In the meantime between posts I tried out that stuff, and tried running with everything in compatibility(even though it wasn't suppose to work, it was worth a try), with certain things and not others, and in general mixed and match all the combinations of compatibility and administrator I could come up with. Nothing has changed though :/.

  11. #249
    Grim's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Gender
    male
    Posts
    5,362
    Reputation
    112
    Thanks
    3,781
    My Mood
    Cynical
    Quote Originally Posted by Subliminal View Post


    @Grim
    I'm gonna try on daves project blackout hack...

    you know dave's hacks always have that settings file that has the chams colors on it. so it should be pretty easy to set up
    let me know how it goes.. if it works post it and link me
    Want to see my programs?
    \/ CLICK IT BITCHES \/

  12. #250
    aBadCookie's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Gender
    male
    Location
    In your closet
    Posts
    391
    Reputation
    23
    Thanks
    86
    My Mood
    Angelic
    This is weird. When i look on my system information. It says i am Windows 7 x64. But on Danasoft.com it says im using Windows Vista x32. WHICH AM I???!?!?!

    BTW Would the aimbot still worked If i used chams with the chams color?

  13. #251
    Grim's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Gender
    male
    Posts
    5,362
    Reputation
    112
    Thanks
    3,781
    My Mood
    Cynical
    Quote Originally Posted by aBadCookie View Post
    This is weird. When i look on my system information. It says i am Windows 7 x64. But on Danasoft.com it says im using Windows Vista x32. WHICH AM I???!?!?!
    danasoft is retarded.

    right click "Computer" on your desktop, or from your start menu, and click "Properties".. thats what you have.

    the program would activate every time your crosshair is on an enemy, through walls and all
    Want to see my programs?
    \/ CLICK IT BITCHES \/

  14. #252
    aBadCookie's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Gender
    male
    Location
    In your closet
    Posts
    391
    Reputation
    23
    Thanks
    86
    My Mood
    Angelic
    Quote Originally Posted by Grim View Post


    danasoft is retarded.

    right click "Computer" on your desktop, or from your start menu, and click "Properties".. thats what you have.

    the program would activate every time your crosshair is on an enemy, through walls and all
    The aimbot works AMAZING alright. The only problem is the nametag color is wrong i believe. I tried using the color white and it twitched to anything that was white lol. On the other hand, using your nametag color, it was not shooting when the crosshair aligned the nametag. D:
    Also there are about 10 different pixel shades of colors in the nametag.

  15. #253
    Grim's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Gender
    male
    Posts
    5,362
    Reputation
    112
    Thanks
    3,781
    My Mood
    Cynical
    Quote Originally Posted by aBadCookie View Post
    The aimbot works AMAZING alright. The only problem is the nametag color is wrong i believe. I tried using the color white and it twitched to anything that was white lol. On the other hand, using your nametag color, it was not shooting when the crosshair aligned the nametag. D:
    the brightness, gamma, or contrast you have on your computer is probably different from mine.. i used default game settings, but you can just take a screenshot of your game while you have an enemy nametag up.. paste it into paint and use the eye dropper/color chooser to see what the RGB values are, and mimic them with the chams button.. thats what i did

    i have a shade variation of 20 on the program
    Want to see my programs?
    \/ CLICK IT BITCHES \/

  16. #254
    .wendel.'s Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Gender
    male
    Posts
    4
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    grim i think its detected cus when i used it it just dc on me

  17. #255
    Grim's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Gender
    male
    Posts
    5,362
    Reputation
    112
    Thanks
    3,781
    My Mood
    Cynical
    Quote Originally Posted by .wendel. View Post
    grim i think its detected cus when i used it it just dc on me
    some people have been getting disconnected like that.. if you read the past couple pages i tried to walk one guy through it, but it just wouldn't work
    Want to see my programs?
    \/ CLICK IT BITCHES \/

  18. The Following User Says Thank You to Grim For This Useful Post:

    .wendel. (02-21-2011)

Page 17 of 20 FirstFirst ... 71516171819 ... LastLast