Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    yankeefanny2's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    1
    Reputation
    10
    Thanks
    0

    Can You Use C.E To Hack C.A

    I was just wondering if you could hack combat arms with cheat engine instead of MHS

  2. #2
    Cursayer's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Gender
    male
    Posts
    9
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    Cheat Engine is detected, if you have opened Cheat Engine before you start C.A. You will keep getting an error from Hack Shield saying there has been a hacking attempt detected and if you want to fix it, you gotta restart your comp :\

  3. #3
    Piercing Goblin's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Gender
    male
    Posts
    51
    Reputation
    10
    Thanks
    2
    I got that problem.
    I had to restart.
    Don't use cheat engine

  4. #4
    usabball7's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Gender
    male
    Posts
    322
    Reputation
    11
    Thanks
    106
    Quote Originally Posted by Piercing Goblin View Post
    I got that problem.
    I had to restart.
    Don't use cheat engine
    r u an IDIOT

    this is a dang 2 WEEK old thread

    nice bumping a dang old topic noob

    edit: and yes u can use a CE to hack CA, im doing it right now, but they posted b4 the bypass
    Last edited by usabball7; 08-08-2008 at 12:47 AM.

  5. #5
    Tycuuu7's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    2
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    how do find hacks here? im new to forums

  6. #6
    Gourav2122's Avatar
    Join Date
    Sep 2006
    Gender
    male
    Location
    Pittsburgh, Pennsylvania, United States
    Posts
    12,531
    Reputation
    212
    Thanks
    2,026
    My Mood
    Dead
    USE BYPASS ??
    YEA?
    or get an UCE?? =/

  7. #7
    Hispiforce's Avatar
    Join Date
    Apr 2007
    Gender
    male
    Posts
    5,209
    Reputation
    144
    Thanks
    532
    My Mood
    Cool
    *closed* the guy has only 1 post and its been 3 weeks

Similar Threads

  1. Stupid noob question- can you use multiplayer without buying game
    By cactiguy in forum Minecraft Discussions
    Replies: 12
    Last Post: 11-06-2011, 07:41 AM
  2. Can you guys plz stop using **********????!!!
    By BoricuaGaara in forum WarRock - International Hacks
    Replies: 2
    Last Post: 06-11-2007, 04:07 AM
  3. Can you make hacking programms with VB??
    By jeremywilms in forum Programming
    Replies: 2
    Last Post: 07-05-2006, 07:19 AM
  4. Just in case you use the Console Administrator Hack...
    By Rocker1989 in forum Gunz General
    Replies: 9
    Last Post: 05-26-2006, 10:05 AM
  5. Can u use the gain experience hack with 1 player
    By mjt20mik in forum WarRock - International Hacks
    Replies: 7
    Last Post: 02-05-2006, 03:20 AM

Tags for this Thread