Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast
Results 31 to 45 of 65
  1. #1
    ken135's Avatar
    Join Date
    May 2006
    Gender
    male
    Posts
    158
    Reputation
    10
    Thanks
    20

    Combat arm's hacks with pictures :D

    Credits to Bond304

    1st download MHS:L. Spiro's Memory Hacking Software
    -------------------------------
    When you open MHS for the first time, it will ask you to customize it

    Just make up a random title like test
    And exe name like funz or something random still

    Once you finish, open up combat arms
    log in, take your time

    when your in the lobby, or anywhere really, go back to MHS
    Click on file in the menu bar then click Open Process
    Find and select Engine.exe
    Click ok

    Once you've opened the process Engine.exe, click the single magnifying glass icon in the found addresses window.

    to search for value's you must click the 1 magnifying glass in the found adresses window. to do a in depth search( after you do the 1st search wih the 1 magnifying glass) you click the double magnnifying glass.

    No Reload Hack
    ---------------
    Ex. Your ammo is 35/100...
    Search on 35
    go in game and shoot 1 bullet
    then click the double magnifying glass and search for 34
    you should only have 1 adress now. if not than shoot again and click teh double magnifying glass and search for 33.
    click on the 1 adress you see.
    it will transfer the adress to the big window
    there you right click and select lock selected.
    and you know have no reload hack in the game
    Still a little bugged though, it may stop working

    Unlimited Ammo
    ---------------

    Ex. your ammo is 35/90
    add 35 + 90 to get 125
    find 125 (or whatever you add it up as)
    now go in game and shoot 1 time, so its now 34/90 (or w.e)
    search with the double magnifying glass for 124 now.
    it should be 1 adress now(if not just repeat steps till only 1 adress)
    then click on the 1 adress to make it go to the big window.
    lock that adress
    Unlimited ammo!
    Combine this with no reload for a good combination, but apply.
    its client sided i think =/


    please thank me if i helped you


    pictures...:













  2. The Following 7 Users Say Thank You to ken135 For This Useful Post:

    00vitor00 (07-21-2008),cocos111 (07-13-2008),el mex (08-20-2008),Gourav2122 (07-13-2008),nofallll (08-21-2008),nosefuraku (12-11-2009),Ryrock (09-20-2008)

  3. #31
    gudsoldier's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Gender
    male
    Location
    In your Girlfriends Closet.
    Posts
    1,010
    Reputation
    14
    Thanks
    278
    My Mood
    Mellow

    lalalala it's a title

    Quote Originally Posted by Jim007 View Post
    lols. it might be ur computer, even thou its new. but i doubt it. it scans fine. and it isn't dat slow for me. scans as fast as CE. maybe ur running too many background processes or have unnessary system tools/programs.
    I find that very funny, considering CA is the only program that lags on my comp. and it's that in which effects the scan.
    Stop flaming each other, it helps no one, and causes a step backwards rather than a step forwards.

    Read the rules before you decide to voice your opinion.

    Check your Grammar/Spelling/Facts before typing, otherwise I or another member will do it for you. And that just makes you look stupid.

  4. #32
    Ipeefreely's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    6
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    ok I downloaded it but now I can't get pasted the 29 ammo thingy

  5. #33
    gudsoldier's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Gender
    male
    Location
    In your Girlfriends Closet.
    Posts
    1,010
    Reputation
    14
    Thanks
    278
    My Mood
    Mellow
    Why not? tell us more than that.
    Stop flaming each other, it helps no one, and causes a step backwards rather than a step forwards.

    Read the rules before you decide to voice your opinion.

    Check your Grammar/Spelling/Facts before typing, otherwise I or another member will do it for you. And that just makes you look stupid.

  6. #34
    Ipeefreely's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    6
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    I got it, but it took me like an hour and it works awesome sweet ty

  7. #35
    Faith's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Gender
    male
    Posts
    189
    Reputation
    28
    Thanks
    1,778
    The only one that really does work is Inf Sprint, the rest are all CS apparently. then again ive tried this only once but the methods seems to prove that some of these could only be client sided.

  8. #36
    accepted12's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Gender
    male
    Location
    Jersey City, NJ
    Posts
    362
    Reputation
    10
    Thanks
    35
    It's patched now.

  9. #37
    zohankillu's Avatar
    Join Date
    Jun 2008
    Gender
    male
    Location
    blahville
    Posts
    7
    Reputation
    10
    Thanks
    11
    this seemed to work for me, until i realized that the only thing that made it seem like i was hacking was that the bullet count never went down and after half the clip is shot the bullets seem to do no damage! anyone noticed this?? and as for the stamina thing, it would be nice if you shared with the rest of us what the hell you did to find out value of stamina???

  10. #38
    xboxrules's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Gender
    male
    Posts
    2
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    doesnt work anymore
    =(

  11. #39
    ken135's Avatar
    Join Date
    May 2006
    Gender
    male
    Posts
    158
    Reputation
    10
    Thanks
    20
    no reload still works.

  12. #40
    zohankillu's Avatar
    Join Date
    Jun 2008
    Gender
    male
    Location
    blahville
    Posts
    7
    Reputation
    10
    Thanks
    11
    Quote Originally Posted by ken135 View Post
    no reload still works.
    it seems like it does but shoot someone and you will see that almost none of yur bullets do damage

  13. #41
    manun00b's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    1
    Reputation
    10
    Thanks
    0

    i have windows vista

    io have windows vista and it wont work i clik open process and it says unable to open alot of pplp have problems with this is there aby way to fix it

  14. #42
    ken135's Avatar
    Join Date
    May 2006
    Gender
    male
    Posts
    158
    Reputation
    10
    Thanks
    20
    DO YOU HAVE 64 BIT OR 32 BIT? sorry for caps, i was playing COD4

  15. #43
    yahoo123's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    2
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    i dont get which one to download

  16. #44
    minorutono's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Gender
    male
    Posts
    119
    Reputation
    11
    Thanks
    73
    which what? which hacking software?

  17. #45
    yahoo123's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    2
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    yeah the hacking software

Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast

Similar Threads

  1. Combat Arms Public Hack - Flameswor10 Menu [v4.3]
    By Disturbed in forum Hack/Release News
    Replies: 24
    Last Post: 07-25-2011, 01:57 AM
  2. Combat Arms Public Hack - JA v1.5 CA NA
    By Bandicoot in forum Hack/Release News
    Replies: 23
    Last Post: 07-19-2011, 02:16 PM
  3. Combat Arms Public Hack - Blast Hack: Revival - NA
    By Disturbed in forum Hack/Release News
    Replies: 9
    Last Post: 05-26-2011, 11:20 AM
  4. [Help] Base COmbat Arms BR Hack with Menu!
    By filecroc in forum C++/C Programming
    Replies: 1
    Last Post: 09-29-2010, 10:05 AM
  5. Replies: 18
    Last Post: 04-11-2010, 07:19 PM

Tags for this Thread