Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    Juliandil's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Posts
    7
    Reputation
    10
    Thanks
    0

    Regarding MHS not working

    This is quoted from L.Spiro himself, from his forums.

    Memory Hacking Software :: View topic - Unable to open process

    Roll back to Windows速 Vista速. Kernel read/write of memory does not work on Windows速 Vista速 SP1.


    L. Spiro
    HackShield is only a factor because the kernel ReadProcessMemory() and WriteProcessMemory() function do not yet work on Windows速 Vista速 SP1.

    Without the kernel routines, HackShield can detect and block the regular functions MHS uses Hence anything you do that required reading of RAM will not work, especially searches.


    L. Spiro


    Bottomline: MHS is not compatible with Windows Vista SP1. Either Rollback to Windows Vista, install Windows xp using VmWare, create a UCE(Undetected Cheat engine), or Stfu and wait.

  2. #2
    gudsoldier's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Gender
    male
    Location
    In your Girlfriends Closet.
    Posts
    1,010
    Reputation
    14
    Thanks
    278
    My Mood
    Mellow
    I find it works for Vista. I can get it to scan, it just takes too long so I can't have any fun because the game ends before it finishes scanning, and there is no training mode to play by yourself and goof around.

  3. #3
    Juliandil's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Posts
    7
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Your probably using Vista without service pack 1

    Edit:

    this should be stickied to avoid More posts about this issue.
    Last edited by Juliandil; 07-22-2008 at 11:06 PM. Reason: spelling

  4. #4
    gudsoldier's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Gender
    male
    Location
    In your Girlfriends Closet.
    Posts
    1,010
    Reputation
    14
    Thanks
    278
    My Mood
    Mellow
    Pack 2... sucks I know... always wondered how to get Pack 1....
    Darn new comp. I just Run it as administrator and it works btw.

  5. #5
    PrO-xSkillZx's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    ReD dOt
    Posts
    56
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Use CRC : false
    File Name : Combat-Arms.nfo
    Game Code : 33563143
    FDICopy() failed [ error = 4, Corrupt cabinet ]
    fdintCOPY_FILE
    file name in cabinet = Game\a
    uncompressed file size = 52762923

    FAIL : ExtractAllFiles
    ErrCode : 11400 - 33 - 0



    keeping error message

Similar Threads

  1. Hacks not working
    By crazy4her in forum WarRock - International Hacks
    Replies: 12
    Last Post: 06-07-2007, 04:25 AM
  2. TerrainGeometry Not Working Anymore?
    By Jammy in forum WarRock - International Hacks
    Replies: 0
    Last Post: 03-16-2007, 06:31 PM
  3. why warrock not working now??
    By tolik13 in forum WarRock - International Hacks
    Replies: 4
    Last Post: 07-09-2006, 04:27 PM
  4. WPE not work
    By trekpik in forum WarRock - International Hacks
    Replies: 3
    Last Post: 07-09-2006, 11:09 AM

Tags for this Thread