Results 1 to 13 of 13
  1. #1
    apezwijn's Avatar
    Join Date
    Feb 2007
    Gender
    male
    Location
    The Netherlands
    Posts
    1,521
    Reputation
    22
    Thanks
    679

    Thumbs down Playing Combat Arms All Around The World

    Hello, ive got problems with logging in on combat arms. I supose others have the same prob. Now you can only play the game if you live in the US or have a proxy.

    Does anyone have any other sulotions?
    (Withouth troubling my internet speed, or ping whatever)

    btw. In the news section on the hompage they say they will fix this "problem" soon.

    Greetz,
    Apezwijn

  2. #2
    Windshadow's Avatar
    Join Date
    Oct 2007
    Gender
    male
    Posts
    149
    Reputation
    10
    Thanks
    15
    HotSpot Shield.

  3. The Following User Says Thank You to Windshadow For This Useful Post:

    apezwijn (07-28-2008)

  4. #3
    apezwijn's Avatar
    Join Date
    Feb 2007
    Gender
    male
    Location
    The Netherlands
    Posts
    1,521
    Reputation
    22
    Thanks
    679
    Aha, thanks... Are you sure this is 100% Safe etc?

  5. #4
    Windshadow's Avatar
    Join Date
    Oct 2007
    Gender
    male
    Posts
    149
    Reputation
    10
    Thanks
    15
    Quote Originally Posted by apezwijn View Post
    Aha, thanks... Are you sure this is 100% Safe etc?
    Yes, I've used Hotspot shield on other game that has ipblock befor.

  6. #5
    apezwijn's Avatar
    Join Date
    Feb 2007
    Gender
    male
    Location
    The Netherlands
    Posts
    1,521
    Reputation
    22
    Thanks
    679
    Doesn't seem to work, sorry. Even when i rebooted.

  7. #6
    Windshadow's Avatar
    Join Date
    Oct 2007
    Gender
    male
    Posts
    149
    Reputation
    10
    Thanks
    15
    Quote Originally Posted by apezwijn View Post
    Doesn't seem to work, sorry. Even when i rebooted.
    Uh you need to run Hotspot shield in IE.

  8. #7
    silent1990's Avatar
    Join Date
    Apr 2007
    Gender
    male
    Posts
    377
    Reputation
    11
    Thanks
    118
    My Mood
    Aggressive
    nono there is a easy way^^ download easy2game and look for a usa socks proxy^^

  9. #8
    gudsoldier's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Gender
    male
    Location
    In your Girlfriends Closet.
    Posts
    1,010
    Reputation
    14
    Thanks
    278
    My Mood
    Mellow
    wow... much easier than using my customized CA executable as a proxy...
    Stop flaming each other, it helps no one, and causes a step backwards rather than a step forwards.

    Read the rules before you decide to voice your opinion.

    Check your Grammar/Spelling/Facts before typing, otherwise I or another member will do it for you. And that just makes you look stupid.

  10. #9
    silent1990's Avatar
    Join Date
    Apr 2007
    Gender
    male
    Posts
    377
    Reputation
    11
    Thanks
    118
    My Mood
    Aggressive
    you could thank me^^

  11. #10
    sniperx360's Avatar
    Join Date
    Oct 2007
    Gender
    male
    Posts
    25
    Reputation
    10
    Thanks
    3
    I live in Canada and I play Combat Arms , I suppose you can just use a US proxy to bypass that logging in problem.

  12. #11
    apezwijn's Avatar
    Join Date
    Feb 2007
    Gender
    male
    Location
    The Netherlands
    Posts
    1,521
    Reputation
    22
    Thanks
    679
    LoL, I already found a way Seb thought me with a proxy and it doesn't seem to lagg me so its ok.

  13. #12
    brujoxd's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    1
    Reputation
    10
    Thanks
    0

    hi guys

    you can tell how¿?

  14. #13
    Shark's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Gender
    male
    Posts
    6,057
    Reputation
    118
    Thanks
    651
    My Mood
    Mellow
    Quote Originally Posted by gudsoldier View Post
    wow... much easier than using my customized CA executable as a proxy...
    Was that sarcasm?
    Bibamus, gaudeamus.

Similar Threads

  1. [Discussion] Wanna Play Combat Arms?
    By Fierze in forum Combat Arms Discussions
    Replies: 2
    Last Post: 10-29-2011, 07:36 AM
  2. [Guide]How to play combat arms in UK
    By viperfx in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 35
    Last Post: 12-25-2008, 10:46 AM
  3. lol i refuse to play Combat Arms
    By karma123 in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 14
    Last Post: 10-17-2008, 03:53 PM
  4. How Do you play Combat Arms?
    By XxDrazzoXxZ in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 46
    Last Post: 10-12-2008, 09:08 AM
  5. I cant play Combat Arms !
    By Kotonoha in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 5
    Last Post: 08-16-2008, 12:09 PM

Tags for this Thread