Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    gamba6's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Gender
    male
    Posts
    28
    Reputation
    10
    Thanks
    0

    How to freeze procces

    Well in order to do the "Gp-Hack" i must "freeze" the address of my xp 1199 in my case i can't find the command "freeze" so i suppouse that is "lock" but if i change the value to 1199 and then i "Lock" it it returns to the previous value (the original) so could some1 tell me exactly what i have o do?

  2. #2
    csnreyes's Avatar
    Join Date
    May 2008
    Gender
    male
    Location
    vegas
    Posts
    144
    Reputation
    10
    Thanks
    13
    lock it at 1399999 and if doesnt work you got the wrong address

  3. #3
    gudsoldier's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Gender
    male
    Location
    In your Girlfriends Closet.
    Posts
    1,010
    Reputation
    14
    Thanks
    278
    My Mood
    Mellow
    Lol right- click, Modify, Value When Locked: type in 1399999- click OK, Right click again Lock Selected
    Stop flaming each other, it helps no one, and causes a step backwards rather than a step forwards.

    Read the rules before you decide to voice your opinion.

    Check your Grammar/Spelling/Facts before typing, otherwise I or another member will do it for you. And that just makes you look stupid.

  4. #4
    gamba6's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Gender
    male
    Posts
    28
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    But if i lock it it goes back to the original value 4ex:
    original value: 1
    i change it to 2
    then i do right click on it i select "Lock Selected" and it goes back to 1 =S.
    is that ok?

  5. #5
    cc481613's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Gender
    male
    Location
    Richmond, British Columbia, Canada
    Posts
    22
    Reputation
    10
    Thanks
    7
    right- click, Modify, Value When Locked: type in 1399999- click OK, Right click again Lock Selected

  6. #6
    brunovts's Avatar
    Join Date
    Sep 2008
    Gender
    male
    Location
    Brasil
    Posts
    134
    Reputation
    18
    Thanks
    15
    My Mood
    Psychedelic
    Lol right- click, Modify, Value When Locked: type in 1399999- click OK, Right click again Lock Selected.. THANK ME IF I HELPED ^^

  7. #7
    austin1117's Avatar
    Join Date
    Feb 2006
    Gender
    male
    Posts
    27
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    Quote Originally Posted by gamba6 View Post
    But if i lock it it goes back to the original value 4ex:
    original value: 1
    i change it to 2
    then i do right click on it i select "Lock Selected" and it goes back to 1 =S.
    is that ok?
    Don't bump old threads -_-.

Similar Threads

  1. how about Tantra Online Game
    By scoutranger in forum General Gaming
    Replies: 1
    Last Post: 10-29-2012, 09:16 AM
  2. How can i freeze an address in C++
    By HeXel in forum C++/C Programming
    Replies: 3
    Last Post: 02-08-2008, 08:14 AM
  3. How to Use Tsearch
    By wardo1926 in forum Hack Requests
    Replies: 5
    Last Post: 12-18-2007, 10:24 PM
  4. How to get Perl
    By shercipher in forum Programming
    Replies: 2
    Last Post: 01-03-2006, 12:28 AM
  5. How To Brute Force
    By Flawless in forum Game Hacking Tutorials
    Replies: 0
    Last Post: 01-01-2006, 06:01 PM

Tags for this Thread