Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 42
  1. #1
    daddyi's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    197
    Reputation
    10
    Thanks
    55

    [Tutorial] HackShield Bypass.

    1. Go to your combat arms folder.

    2. Go to HackShield folder.

    3. Rename HSUpdate.exe to something else like GGGGG.exe

    4. Put Hackshield Bypass.exe and Hackshield bypass.dll in the same folder.

    5. Run Hackshield Bypass.exe

    6. Run Combat arms.

    7. Done. Open anything you want like CE , MHS, whatever you want.

  2. The Following 12 Users Say Thank You to daddyi For This Useful Post:

    allococo (03-06-2009),ardo (10-18-2010),bullet4her (08-02-2008),dylon510 (01-20-2010),geporsch67 (10-08-2009),kein_thema (08-04-2009),minigooshey (08-07-2008),mjslick (05-04-2010),peterhrr (08-06-2008),ploxide (08-03-2008),tstertt (07-03-2009),Zaarapao (07-20-2009)

  3. #16
    moris's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Gender
    male
    Location
    USA, but from BG
    Posts
    44
    Reputation
    7
    Thanks
    1
    .... Doesnt work you get an error after you click game start i even disabled my virus protection... nothing

  4. #17
    incarnage's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    13
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Same here, I've tried everything from running it in compatibility for windows xp to running it as admin. No dice.
    Last edited by incarnage; 08-03-2008 at 01:12 AM.

  5. #18
    oODevOo's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    46
    Reputation
    10
    Thanks
    4
    If you ran the bypass and now your CA isn't working at all try a simple computer restart. Usually that works....

    Some things are that simple...

  6. #19
    nighthawk3's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    <3 Dave&Arun
    Posts
    460
    Reputation
    10
    Thanks
    60
    ok confused wat file do i rename theres several and were do i put bypass.dll/exe can somone make video?

  7. #20
    gudsoldier's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Gender
    male
    Location
    In your Girlfriends Closet.
    Posts
    1,010
    Reputation
    14
    Thanks
    278
    My Mood
    Mellow
    HSUpdate.exe should be renamed or removed from the folder..
    Stop flaming each other, it helps no one, and causes a step backwards rather than a step forwards.

    Read the rules before you decide to voice your opinion.

    Check your Grammar/Spelling/Facts before typing, otherwise I or another member will do it for you. And that just makes you look stupid.

  8. #21
    Threadstarter
    Advanced Member
    daddyi's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    197
    Reputation
    10
    Thanks
    55
    Yeah I said rename it.

  9. #22
    gudsoldier's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Gender
    male
    Location
    In your Girlfriends Closet.
    Posts
    1,010
    Reputation
    14
    Thanks
    278
    My Mood
    Mellow
    I know what you said, I`m saying removing it works better than renaming it for me and others
    Stop flaming each other, it helps no one, and causes a step backwards rather than a step forwards.

    Read the rules before you decide to voice your opinion.

    Check your Grammar/Spelling/Facts before typing, otherwise I or another member will do it for you. And that just makes you look stupid.

  10. #23
    Threadstarter
    Advanced Member
    daddyi's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    197
    Reputation
    10
    Thanks
    55
    It depends on computer.

    For me, renaming worked.

    My friend that tried this said he had to remove from folder for it to work.

  11. #24
    FatEmoLLaMa's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Gender
    male
    Location
    Victoria, Australia.
    Posts
    681
    Reputation
    12
    Thanks
    294
    My Mood
    Angry
    Quote Originally Posted by ghost0994 View Post
    doesn't work for me when i rename the HSUpdate.exe and start the game it says Fail to update protection modules!
    Quote Originally Posted by viper131 View Post
    me too lol why does it say that?
    Quote Originally Posted by bullet4her View Post
    Same here.
    Quote Originally Posted by Debugger View Post
    Same applies to me!
    Retry it again, Keep trying... HSBypass is known to have a hissy fit first few trys... It takes me up to 5 times... So don't give up on the first try!

  12. #25
    obnoxious123's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Gender
    male
    Posts
    7
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Quote Originally Posted by ghost0994 View Post
    doesn't work for me when i rename the HSUpdate.exe and start the game it says Fail to update protection modules!
    Same here. If I don't rename it, it loads. If I do rename it, I can't open CA because it fails to update. I have tried like 10 times in a row.

  13. #26
    Threadstarter
    Advanced Member
    daddyi's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    197
    Reputation
    10
    Thanks
    55
    Goddamn. Rename it, then load up CA.

    If it doesnt work, REMOVE IT FROM THE HSHIELD FOLDER.

    EG : DRAG IT TO YOUR DESKTOP!

  14. #27
    usmchero's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Gender
    male
    Posts
    38
    Reputation
    10
    Thanks
    4

    Not working, really.

    It doesnt work no matter what i do, I've tried so many times now...... various things too

  15. #28
    kill3r4lyf's Avatar
    Join Date
    Dec 2007
    Gender
    male
    Posts
    338
    Reputation
    10
    Thanks
    29
    this doesnt work for me.....i get an error and cant run the game when i try to use the bypass

  16. #29
    allococo's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Gender
    male
    Posts
    2
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    a body can give me a link to download a bypass whit no virus

  17. #30
    -XpliCitt-'s Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Gender
    male
    Location
    Spokane, Washington
    Posts
    3,231
    Reputation
    63
    Thanks
    2,271
    My Mood
    Tired
    Why on Earth would you bump this.
    Please look at the dates before posting ?

    Grave Digging noob.

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast

Similar Threads

  1. [In-Depth Tutorial] Hackshield Bypass
    By woody77 in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 29
    Last Post: 08-23-2008, 01:05 PM
  2. [Release] Hackshield Bypass
    By Harold in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 219
    Last Post: 08-07-2008, 05:20 PM
  3. hackshield bypass
    By nighthawk3 in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 31
    Last Post: 08-03-2008, 02:00 PM
  4. .:IDEA:. Some1 make tutorial of bypass!??!?
    By jokuvaan11 in forum WarRock - International Hacks
    Replies: 13
    Last Post: 06-27-2007, 07:48 PM
  5. [Tutorial] MPC Bypass
    By quintobean in forum General
    Replies: 6
    Last Post: 09-29-2006, 07:51 PM

Tags for this Thread