Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 32 of 32
  1. #1
    nighthawk3's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    <3 Dave&Arun
    Posts
    460
    Reputation
    10
    Thanks
    60

    hackshield bypass

    the bypass harold put on was working fine but now i cant get it to work wat do i have to do add dll. to combat arms game or just click on application and then run combat arms???

  2. #31
    gbitz's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Gender
    male
    Posts
    3,004
    Reputation
    152
    Thanks
    223
    Changing the name of HSUPDATE only causes an error before you even get the game open.

  3. #32
    incarnage's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    13
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Quote Originally Posted by ghost0994 View Post
    in the proces name u need to type Engine.exe and don't forget to chek the box that says use watch
    I still get the same problem with Injec-TOR but thanks anyways.

    Now what. ;o

Page 3 of 3 FirstFirst 123

Similar Threads

  1. [Tutorial] HackShield Bypass.
    By daddyi in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 41
    Last Post: 07-03-2009, 02:32 PM
  2. [In-Depth Tutorial] Hackshield Bypass
    By woody77 in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 29
    Last Post: 08-23-2008, 01:05 PM
  3. [Release] Hackshield Bypass
    By Harold in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 219
    Last Post: 08-07-2008, 05:20 PM
  4. HACKSHIELD BYPASS FIX!!!!!!!!
    By Staunton in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 5
    Last Post: 08-04-2008, 02:03 PM
  5. HackShield Bypass Dont Work
    By aris619 in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 8
    Last Post: 08-03-2008, 11:40 AM

Tags for this Thread