Results 1 to 9 of 9
  1. #1
    nighthawk3's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    <3 Dave&Arun
    Posts
    460
    Reputation
    10
    Thanks
    60

    Cams/BYPASS!!!!!

    ok i got bypass to work more then 5times now it doesnt work any suggestion on how to run it and chams doesnt work at all any one can help me get it to work????

  2. #2
    kingnoobe's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    104
    Reputation
    10
    Thanks
    5
    If you're using the cam and bypass on main page.. The bypass seems to be cold hearted *works when it wants to*.... Usually takes me a couple times to get the game to load right *i could be doing something wrong..but i always get it*... Turn on the bypass... click ok.. inject file... Launch game... *repeat till it works* Join game hit insert.

  3. #3
    nighthawk3's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    <3 Dave&Arun
    Posts
    460
    Reputation
    10
    Thanks
    60
    thx for info will try

  4. #4
    nighthawk3's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    <3 Dave&Arun
    Posts
    460
    Reputation
    10
    Thanks
    60
    kk thz will try and ill post back if works ill keep trying is cham really good wat r u able to see?

  5. #5
    oODevOo's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    46
    Reputation
    10
    Thanks
    4
    Your able to see all the players on the map. Your team has name tags while other team doesn't. Everyone is a shiny flourescent red and you know where everyone is at all times.

  6. #6
    FatEmoLLaMa's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Gender
    male
    Location
    Victoria, Australia.
    Posts
    681
    Reputation
    12
    Thanks
    294
    My Mood
    Angry
    Press insert on the Chams hack for it to start working.

  7. #7
    nighthawk3's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    <3 Dave&Arun
    Posts
    460
    Reputation
    10
    Thanks
    60
    hmmm i cant get it to work i get in game go into room and press insert and nothin happens gonna keep tryin.(step i did at bottom)

    loaded bypass clicked ok
    loaded chams.dll into combat arms game loaded
    logged in enterd room started room and presse insert nothing..

  8. #8
    kevko1991's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    11
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    I would try to restart your computer so the bypass and chams aren't active at all. Then I opened up the bypass, then the chams before the game is started. They will automatically attach to the game when it starts up. Then just start the game and press insert and it should work with no problems. When I exit the game and start the game, the bypass and chams sometimes dont work, so what I just do is just restart my computer.

  9. #9
    HackTheGame's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Gender
    male
    Posts
    264
    Reputation
    10
    Thanks
    43
    My Mood
    Amused
    You Have To Double Inject The DLL Meaning Start The Auto Injector Twice To Inject The DLL Twice Into The EXE
    Dunno Why But Thats Juyst What You Gotta DO.
    It Says That On The Thread If You Read

Similar Threads

  1. Gunz Bypass
    By Paolo1993 in forum Gunz Hacks
    Replies: 52
    Last Post: 04-18-2009, 05:47 AM
  2. Warrock Game Guard Bypass
    By Dave84311 in forum WarRock - International Hacks
    Replies: 206
    Last Post: 02-21-2006, 07:30 PM
  3. Bypassing School Filters
    By Mortifix in forum Game Hacking Tutorials
    Replies: 1
    Last Post: 01-11-2006, 01:01 PM
  4. Replies: 0
    Last Post: 01-04-2006, 06:45 AM
  5. Gunbound CE bypass
    By Brunogol in forum General Game Hacking
    Replies: 0
    Last Post: 12-30-2005, 11:00 AM

Tags for this Thread