Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 22 of 22
  1. #1
    azngamerboi9's Avatar
    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    26
    Reputation
    10
    Thanks
    6

    Exclamation Fail to update modules!

    DO YOU HAVE THIS TO?
    Error Code [0x00000002]
    WTF IS THIS!!!!!!!!!!!!!!!

  2. #16
    dinglem4's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Gender
    male
    Location
    In my girlfriends brassiere
    Posts
    124
    Reputation
    10
    Thanks
    4
    i think vista is pretty good. cept for UCE that make u crash
    i <3 MHS it doesnt make me crash
    shouldnt it work gudsoldier?

  3. #17
    purenoob134's Avatar
    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    468
    Reputation
    11
    Thanks
    13
    ye for some reason every time I use any other UCE other than MHS, it makes me crash =( QQ... any explenation for this?and it doesnt crash game or get detected...it just crashes the UCE once i try to attach engine.exe to it

  4. #18
    dinglem4's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Gender
    male
    Location
    In my girlfriends brassiere
    Posts
    124
    Reputation
    10
    Thanks
    4
    u xp or vista purepro? lol

  5. #19
    purenoob134's Avatar
    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    468
    Reputation
    11
    Thanks
    13
    i am teh vista!!=) VISTA!!!

  6. #20
    dinglem4's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Gender
    male
    Location
    In my girlfriends brassiere
    Posts
    124
    Reputation
    10
    Thanks
    4
    yeah any UCE besides MHS WILL crash your computer
    edit: wootzorz! ima newb!!

  7. #21
    daddyi's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    197
    Reputation
    10
    Thanks
    55
    Gudsoldier, what method of godmode are you trying?

    The reducing of the "you know what"?
    Or the other thing?

  8. #22
    hakufu's Avatar
    Join Date
    May 2006
    Gender
    male
    Location
    Florida
    Posts
    177
    Reputation
    10
    Thanks
    7
    Quote Originally Posted by -GOD- View Post
    MAN JUST TRY IT AGAIN.. U HAVE TO DO IT TWICE.. CLICK THE BYPASS AGAIN AND TRY IT AGAIN.. IT WORKS FOR ME
    this wat i do,,
    try try try, and u shall suceed :]
    <(banana?)

    PS: read my name backwards...

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Similar Threads

  1. Fail to update protection modules
    By kambo in forum Combat Arms Help
    Replies: 18
    Last Post: 05-08-2010, 12:43 AM
  2. Fail to update protection modules! - ErrorCode [0x00000005].
    By accepted12 in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 10
    Last Post: 01-01-2009, 06:19 PM
  3. failed to update protection modules. ?????
    By sparda55 in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 5
    Last Post: 12-30-2008, 10:58 AM
  4. help it says ''failed too update protection modules''
    By xphatzx in forum Suggestions, Requests & Help
    Replies: 0
    Last Post: 12-28-2008, 12:05 AM
  5. HSBypass Error "Failed To Update Protection Modules"
    By bond304 in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 16
    Last Post: 08-07-2008, 10:29 PM

Tags for this Thread