Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    nighthawk3's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    <3 Dave&Arun
    Posts
    460
    Reputation
    10
    Thanks
    60

    SPEEDHACK DETECTED

    im using CE to do speedhack cause MHS doesnt work cause of vista everytime i do speedhack for 1min or so it gets detected even wit harolds bypass anyone know a soloution???

  2. #2
    NetSuspsend's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    161
    Reputation
    10
    Thanks
    16
    The bypass is for hackshield, not CA internal detection. Don't use speed hack then.

Similar Threads

  1. [Detected] SF speedhack
    By a_z_king in forum Soldier Front Hacks
    Replies: 50
    Last Post: 03-12-2011, 05:51 AM
  2. [Detected] M.A.T Automaton detected !!!
    By amirraj123 in forum Mission Against Terror Discussions
    Replies: 21
    Last Post: 02-18-2011, 06:12 PM
  3. [Detected] AUTOMATON HAD BE DETECTED
    By shinygold in forum Mission Against Terror Discussions
    Replies: 3
    Last Post: 02-01-2011, 11:06 PM
  4. "Speedhack detected"
    By muumimamma in forum Combat Arms EU Discussions
    Replies: 11
    Last Post: 04-27-2010, 02:37 PM
  5. speedhack detected
    By matadordoeua in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 7
    Last Post: 08-13-2008, 12:06 AM

Tags for this Thread