Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    Banshou's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    15
    Reputation
    10
    Thanks
    1

    When do you send the Map Packets?

    Whenever I send them I get "Lost connection to server" and my game crashes. Can someone give a proper Step-By-Step so I can do this myself?

    Honestly, the tut over there was fine for the CTF 65k, but the maps will NOT work.

  2. #2
    Banshou's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    15
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    Bump? Can somebody please help? Would be greatly appreciated.

  3. #3
    gudsoldier's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Gender
    male
    Location
    In your Girlfriends Closet.
    Posts
    1,010
    Reputation
    14
    Thanks
    278
    My Mood
    Mellow
    Quote Originally Posted by Banshou View Post
    Whenever I send them I get "Lost connection to server" and my game crashes. Can someone give a proper Step-By-Step so I can do this myself?

    Honestly, the tut over there was fine for the CTF 65k, but the maps will NOT work.
    Quote Originally Posted by Banshou View Post
    Bump? Can somebody please help? Would be greatly appreciated.
    Double post
    XD Ok so you want to send them when you have the room created...
    Stop flaming each other, it helps no one, and causes a step backwards rather than a step forwards.

    Read the rules before you decide to voice your opinion.

    Check your Grammar/Spelling/Facts before typing, otherwise I or another member will do it for you. And that just makes you look stupid.

  4. #4
    jerry0's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Gender
    male
    Posts
    286
    Reputation
    10
    Thanks
    31
    Create a room
    Make it ONE time and 100 MS. The socket ID should be input already if you followed my tut.
    Press Play.
    Now you have it.

    BTW turn of AntiVirus/Firewall

  5. #5
    Banshou's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    15
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    Eh, I figured it out.

    Had to change the MapID in MHS first to desired map, THEN send the packet for that map.

  6. #6
    Deject3d's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Gender
    male
    Posts
    21
    Reputation
    10
    Thanks
    3
    Quote Originally Posted by Banshou View Post
    Eh, I figured it out.

    Had to change the MapID in MHS first to desired map, THEN send the packet for that map.
    no you don't.

    but if it works for you, whatever.

    edit: you're probably sending the packet while on a game mode that the map doesn't support.

  7. #7
    jerry0's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Gender
    male
    Posts
    286
    Reputation
    10
    Thanks
    31
    All of the unreleased maps don't support Search and Destroy.

Similar Threads

  1. When Did You Lose Your Virginity??!!?
    By fastbullet in forum Spammers Corner
    Replies: 25
    Last Post: 07-12-2007, 07:25 PM
  2. How can i switch the maps on Warrock
    By bioslover in forum WarRock - International Hacks
    Replies: 6
    Last Post: 04-17-2007, 12:29 PM
  3. How To Hack All The Maps+Velruf Mod
    By pepolshet in forum WarRock - International Hacks
    Replies: 14
    Last Post: 03-14-2007, 04:02 AM
  4. You thought the windows performace was bad!?
    By SATANICAT in forum General
    Replies: 6
    Last Post: 09-21-2006, 09:41 AM
  5. Just in case you use the Console Administrator Hack...
    By Rocker1989 in forum Gunz General
    Replies: 9
    Last Post: 05-26-2006, 10:05 AM

Tags for this Thread