Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 17 of 17
  1. #1
    kelvinho6666's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Gender
    male
    Posts
    103
    Reputation
    10
    Thanks
    7

    Error After Using Harold's Bypass

    hello, not saying harold's bypass dun work but when i did everything right(i watched the tut) i login and then it gives me this error about the server connection plzz try again

    any1 know?

  2. #16
    Hautkopf1488's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    57
    Reputation
    10
    Thanks
    3
    Not banned, made a new account, dwnlded new bypass, doesnt work. I get an error everytime, tried stealth mode. No luck. Any help? Any and all is appreciated.

  3. #17
    kelvinho6666's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Gender
    male
    Posts
    103
    Reputation
    10
    Thanks
    7
    u mean the 65k pnt and map? if yu are tlaking about that.its patched..

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Similar Threads

  1. [Tutorial] How to patch after using/used a bypass
    By qqstory in forum CrossFire Tutorials
    Replies: 10
    Last Post: 06-26-2011, 02:58 PM
  2. Still have an error? after everything?
    By kj52 in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 9
    Last Post: 12-18-2008, 02:29 PM
  3. To harold - Illegal bypass release.
    By FatEmoLLaMa in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 3
    Last Post: 08-15-2008, 03:55 AM
  4. [help plaese] Harolds new bypass.
    By aup_11 in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 6
    Last Post: 08-12-2008, 06:13 PM
  5. Problems with Harold's bypass, please help.
    By lolomghax in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 9
    Last Post: 08-09-2008, 10:10 PM

Tags for this Thread