Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 17
  1. #1
    bond304's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    69
    Reputation
    10
    Thanks
    47

    HSBypass Error "Failed To Update Protection Modules"

    If you get that problem, i think i know how to fix it, i tested it like 2 times and it seems fine.

    1. Use injector by DrUnKeN ChEeTaH
    2. Uncheck Destroy Headers
    3. Uncheck Insert Random Data Before DLL
    4. Uncheck Insert Random Data After DLL

    That should help,
    I would have posted this in the bypass 2.0 thread, but it was closed, and i think this might help.

  2. The Following 2 Users Say Thank You to bond304 For This Useful Post:

    blackpepper (08-07-2008),dragonvslvr1 (01-19-2009)

  3. #2
    sam66's Avatar
    Join Date
    May 2008
    Gender
    male
    Posts
    128
    Reputation
    10
    Thanks
    14
    My Mood
    Angelic
    nope i got alway this freaking fucking message


    edit omg thx man i tried a 2nd time and it worked thx!

  4. #3
    woody77's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Gender
    male
    Posts
    302
    Reputation
    10
    Thanks
    1,173
    When HShield updated with the patch it created another HSUpdate.exe since you renamed the last one, make sure you rename the new one. If I helped you suck me and thank me

  5. #4
    gudsoldier's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Gender
    male
    Location
    In your Girlfriends Closet.
    Posts
    1,010
    Reputation
    14
    Thanks
    278
    My Mood
    Mellow
    Weeee, I don't want to play CA for a littler bit I don't want to update! XD
    Stop flaming each other, it helps no one, and causes a step backwards rather than a step forwards.

    Read the rules before you decide to voice your opinion.

    Check your Grammar/Spelling/Facts before typing, otherwise I or another member will do it for you. And that just makes you look stupid.

  6. #5
    th3st1ck's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Gender
    male
    Posts
    4
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    I love you.
    Alot.


    That just solved all of my problems <3

  7. #6
    bond304's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    69
    Reputation
    10
    Thanks
    47
    Quote Originally Posted by woody77 View Post
    When HShield updated with the patch it created another HSUpdate.exe since you renamed the last one, make sure you rename the new one. If I helped you suck me and thank me
    lol, i deleted the one i renamed.

  8. #7
    joker2413's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    13
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    i dont have problems with the update anymore but as soon as the game starts to load it closes it automatically without warning or any popup

  9. #8
    Empire_'s Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Gender
    female
    Posts
    22
    Reputation
    10
    Thanks
    4
    Quote Originally Posted by joker2413 View Post
    i dont have problems with the update anymore but as soon as the game starts to load it closes it automatically without warning or any popup
    I hope you know the reason for that is the Chams Hack is patched.

  10. #9
    joker2413's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    13
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Quote Originally Posted by Empire_ View Post
    I hope you know the reason for that is the Chams Hack is patched.
    im not using chams im just trying to bypass it and its not working

  11. #10
    killa310's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Gender
    male
    Posts
    7
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    works great, goodjob
    now i can get bypass to work

  12. #11
    KanonGFX's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    33
    Reputation
    10
    Thanks
    3
    use the new bypass with the new injector and it work just fine guys ...

  13. #12
    blackpepper's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    79
    Reputation
    10
    Thanks
    3
    thx that worked..

  14. #13
    joker2413's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    13
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Quote Originally Posted by KanonGFX View Post
    use the new bypass with the new injector and it work just fine guys ...
    ive done that same problem

  15. #14
    skakdha's Avatar
    Join Date
    Sep 2007
    Gender
    male
    Posts
    5
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Same here. I got an error too! I think this doesn't work. I did EXACTLY what you said, but to no avail.

  16. #15
    bond304's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    69
    Reputation
    10
    Thanks
    47
    Quote Originally Posted by KanonGFX View Post
    use the new bypass with the new injector and it work just fine guys ...
    It comes with 2 injectors. <(-_-)>
    The other one doesn't work for me.

Page 1 of 2 12 LastLast

Similar Threads

  1. Fail to update protection modules
    By kambo in forum Combat Arms Help
    Replies: 18
    Last Post: 05-08-2010, 12:43 AM
  2. Replies: 3
    Last Post: 11-27-2009, 04:15 PM
  3. Fail to update protection modules! - ErrorCode [0x00000005].
    By accepted12 in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 10
    Last Post: 01-01-2009, 06:19 PM
  4. Fail To Update Protection Modules Error Code [0x00000002]
    By oobio in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 5
    Last Post: 12-30-2008, 04:43 PM
  5. help it says ''failed too update protection modules''
    By xphatzx in forum Suggestions, Requests & Help
    Replies: 0
    Last Post: 12-28-2008, 12:05 AM

Tags for this Thread