Thread: Problem.

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 17
  1. #1
    Murkforce's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Mosh Pit
    Posts
    759
    Reputation
    24
    Thanks
    89

    Problem.

    My Combat Arms isn't working.

    I login, and i get a message that i cannot connect to the server.

    I like in Europe. Is that a problem? I googled it and some people say thats the problem. Anybody got any solutions?

    thanks.

  2. #2
    qdnp1's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    50
    Reputation
    10
    Thanks
    3
    well if you try reinstalling CA or changeing your ip with an proxy server or its just that you live in eruope i think you can change your ip i think that well work

  3. #3
    Empire_'s Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Gender
    female
    Posts
    22
    Reputation
    10
    Thanks
    4
    There are many things that can cause this
    1) Your IP is being blocked off because of your current location.
    2) Your account has not been verified yet.
    3) Your account has been banned for rank hacking.

    Most likely #1

  4. #4
    Murkforce's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Mosh Pit
    Posts
    759
    Reputation
    24
    Thanks
    89
    OK Thanks ill try.

  5. #5
    bartjr's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Gender
    male
    Posts
    768
    Reputation
    13
    Thanks
    250
    My Mood
    Tired
    i think its probaly u got banned so just try with a different account

  6. #6
    GOD's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Gender
    male
    Location
    I am the God
    Posts
    11,084
    Reputation
    15
    Thanks
    1,516
    My Mood
    Amazed
    u r banned!
    I am the God.

  7. #7
    Murkforce's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Mosh Pit
    Posts
    759
    Reputation
    24
    Thanks
    89
    its my location. I live in england. I have looked everywhere on the net most people say live in england and you don't get connection...so...thanks for your help guys

    one more question....

    when i get a proxy should i register a account with the proxy?

  8. #8
    4trey's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Gender
    female
    Posts
    190
    Reputation
    10
    Thanks
    27
    Go to CA website, search for your account if it doesnt show up your banned.

  9. #9
    Murkforce's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Mosh Pit
    Posts
    759
    Reputation
    24
    Thanks
    89
    Quote Originally Posted by 4trey View Post
    Go to CA website, search for your account if it doesnt show up your banned.
    Nope its there. Can someone tell me how to use the proxy so i can play CA?

  10. #10
    arunforce's Avatar
    Join Date
    Dec 2005
    Gender
    male
    Location
    A place for amigos
    Posts
    21,686
    Reputation
    2936
    Thanks
    9,514
    You need an American based VPN to connect to. Currently the game is USA only.




    v1.96 - Tutorials, Upgraded Town, Def Revamp
    v1.97 - Cutscenes/Quests, Friend List
    v1.98 - Classes, Necklace/Rings
    v1.99 - Guilds
    v2.00 - Open Beta


  11. #11
    Murkforce's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Mosh Pit
    Posts
    759
    Reputation
    24
    Thanks
    89
    Ill just wait till they release in UK...

    Ok Thanks *cough*again*cough*

  12. #12
    KanonGFX's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    33
    Reputation
    10
    Thanks
    3
    Quote Originally Posted by arunforce View Post
    You need an American based VPN to connect to. Currently the game is USA only.
    canada work tho.

  13. #13
    Gourav2122's Avatar
    Join Date
    Sep 2006
    Gender
    male
    Location
    Pittsburgh, Pennsylvania, United States
    Posts
    12,531
    Reputation
    212
    Thanks
    2,026
    My Mood
    Dead
    i think the game is like only USA Canada and south America =/
    so simple euros cant play

  14. #14
    Marsicano's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Gender
    male
    Location
    Brazil
    Posts
    371
    Reputation
    16
    Thanks
    67
    My Mood
    Lonely
    Quote Originally Posted by arunforce View Post
    You need an American based VPN to connect to. Currently the game is USA only.
    You are wrong!
    I live in Brazil.

  15. #15
    Murkforce's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Mosh Pit
    Posts
    759
    Reputation
    24
    Thanks
    89
    I so badly want them to release in bloody UK.

Page 1 of 2 12 LastLast

Similar Threads

  1. To All GunZ Down 02-07-06 PROBLEM
    By WertyRO in forum Gunz General
    Replies: 18
    Last Post: 02-09-2006, 08:41 PM
  2. Problem
    By lambda in forum Gunz General
    Replies: 3
    Last Post: 02-08-2006, 12:36 PM
  3. hacking problems
    By iwillkillyou in forum WarRock - International Hacks
    Replies: 11
    Last Post: 02-04-2006, 05:37 PM
  4. WPE problem...
    By styx23 in forum General Game Hacking
    Replies: 8
    Last Post: 01-18-2006, 08:51 PM
  5. Problem Wit Hacking Programs
    By f5awp in forum General Gaming
    Replies: 5
    Last Post: 01-10-2006, 06:44 AM

Tags for this Thread