Page 14 of 18 FirstFirst ... 41213141516 ... LastLast
Results 196 to 210 of 267
  1. #1
    nog_lorp's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    56
    Reputation
    10
    Thanks
    52

    Easy Bypass 1.2 [Self-loading chams]

    Version 1.2

    Now with Self Loading Chams!


    Installation:
    Steps:
    0) If you previously used another bypass, change your HSUpdate.exe back to the normal name
    --(Thanks ricky - http://www.mpgh.net/forum/164-combat...tml#post317519)
    1) Run the installer.
    2) Select your Combat Arms directory (For example, C:\Program Files\Combat Arms)
    3) Press install.
    4) Go to your desktop, double-click the "CA Bypass" link.
    To Uninstall:
    1) Go to your Combat Arms directory.
    2) Run unbypass.exe

    Longevity's chams are preinstalled:
    Controls:
    -Insert------Chams
    -Home
    ------Regular Wallhack
    -Page up
    ----No Fog
    -Delete-----Full Bright
    -End
    --------Wireframe
    -F1
    ----------Crosshair
    If they don't work, try pressing NumLock.
    http://www.mpgh.net/forum/164-combat...se_bypass.html

    Load any chams you want:
    To load other chams:
    Simply replace "t3d9.dll" with your chams, in your "Combat Arms" folder.
    Technical info: t3d9.dll is loaded (if it exists) by Engine.nog.exe just before d3d9.Direct3DCreate9 is called.
    Nothing in t3d9.dll is called except for DllMain at load. This means you could use t3d9.dll to inject anything you wanted
    (ex, other hack module) and even chainload a chams dll with your hack dll.


    Download link:

    *Bypass V1.2 Installer*

    Enjoy simplicity.
    ~nog_lorp
    Last edited by nog_lorp; 08-08-2008 at 04:32 AM. Reason: V1.2

  2. The Following 46 Users Say Thank You to nog_lorp For This Useful Post:

    Applejeffs (08-07-2008),AssassinationProject (08-08-2008),aymendude0 (08-07-2008),aznkid144 (08-08-2008),bartjr (08-07-2008),bdougie221 (08-15-2008),Bluegolf (08-10-2008),Cloud12 (08-10-2008),Cruxez (08-07-2008),Dangelo_GH (08-07-2008),david12325 (08-10-2008),Debugger (08-08-2008),dkzeria (08-07-2008),Dryab (08-09-2008),edua101 (08-09-2008),ereal (08-07-2008),FatEmoLLaMa (08-08-2008),gabiruskt (08-08-2008),hahyay (08-07-2008),happymeal (08-09-2008),Hautkopf1488 (08-07-2008),joker2413 (08-08-2008),kiddaman (08-10-2008),kila (08-09-2008),killer5918 (08-07-2008),Make4break (08-10-2008),marco5422 (08-10-2008),mariokiller64 (08-08-2008),Marsicano (08-07-2008),maybeminh (08-07-2008),mikol (08-10-2008),Nueve (08-07-2008),Phaze228 (08-07-2008),Rhinno (08-13-2008),spe720 (08-10-2008),Stolid (08-11-2008),str8killa3 (08-14-2008),swatbot (08-08-2008),theotheo (08-07-2008),Tjrulesz (08-07-2008),tweb (08-19-2008),vacem1234 (08-12-2008),VanityandWax (08-07-2008),volgan (08-08-2008),wowsnav (08-07-2008),XeoG4m4 (08-07-2008)

  3. #196
    nog_lorp's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    56
    Reputation
    10
    Thanks
    52
    Hancock: can you play the game without the bypass at all?

  4. #197
    XfernoX's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    4
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    i really dont get these hacks so until i do..... i wont use them cause its hella confusing >< (for a noob like me )

  5. #198
    Miauu's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Gender
    male
    Posts
    7
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Combat Arms don't start with this bypass...

  6. #199
    kila's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Gender
    male
    Posts
    17
    Reputation
    10
    Thanks
    12
    i cant get it to work and i follow the tut...
    but thx

  7. #200
    kingnoobe's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    104
    Reputation
    10
    Thanks
    5
    I have the same problems as many others... The hs runs, but nothing happens after that... I'm also using win xp sp3, and seen others with the same problems say they use it.. Maybe its a sp3 thing.. I did get another bypass working, so I'm not a complete noob I know how to follow directions.

  8. #201
    purenoob134's Avatar
    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    468
    Reputation
    11
    Thanks
    13
    it says combat arms has stopped working due to an outside program......................if i use harolds, if i use this 1, bypass dont work...

  9. #202
    apeguy's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Gender
    male
    Location
    A box :)
    Posts
    3,384
    Reputation
    18
    Thanks
    328
    My Mood
    Tired
    My Doesn't Work, it won't let me start the game!

  10. #203
    AgentElmo's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Gender
    male
    Location
    Massachusetts
    Posts
    504
    Reputation
    10
    Thanks
    48
    Does this work with vista home premium?


    Siggy made by me.

  11. #204
    apeguy's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Gender
    male
    Location
    A box :)
    Posts
    3,384
    Reputation
    18
    Thanks
    328
    My Mood
    Tired
    Nvm, it works perfectly but how do u pick the color of the charms?

  12. #205
    qwertycow's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    36
    Reputation
    10
    Thanks
    3
    ... well wait

  13. #206
    zehhbr's Avatar
    Join Date
    Dec 2005
    Gender
    male
    Posts
    1
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Quote Originally Posted by NetSuspsend View Post
    Im running XP SP3 and whenever I click the shortcut I see the HS whatever on the bottom right corner, and nothing happens afterwards.
    it happens to me either

  14. #207
    qwertycow's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    36
    Reputation
    10
    Thanks
    3
    Quote Originally Posted by zehhbr View Post
    it happens to me either
    That doesn't make sense you should of said "that happen to me too" or something else.

  15. #208
    ploxide's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Gender
    male
    Posts
    254
    Reputation
    10
    Thanks
    40
    Hey guys i was just wondering does this work or no. Does it work with vista good or no? And does the chams and everything work good? Sorry for the questions its just reading some of these replys hvae negative feedback so i want to know does it work or not?

    Edited - NVM i tried it it don't work for me it keeps saying CA has stopped working and is now closing. All well im back to using Harold's bypasser with chams they work pretty good i just wish they had no fog with it.
    Last edited by ploxide; 08-09-2008 at 01:19 PM.

  16. #209
    GOD's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Gender
    male
    Location
    I am the God
    Posts
    11,084
    Reputation
    15
    Thanks
    1,516
    My Mood
    Amazed
    if this doesnt work for u than fucking use the harold bypass -.-! .. more steps but it works and it also has longevity
    Last edited by GOD; 08-09-2008 at 01:32 PM.
    I am the God.

  17. #210
    ploxide's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Gender
    male
    Posts
    254
    Reputation
    10
    Thanks
    40
    LOL okay GOD i will use Harold's bypasser even though i like long's chams and no fog etc... :P

Page 14 of 18 FirstFirst ... 41213141516 ... LastLast

Similar Threads

  1. rate my acc...with proof this time
    By desertflame in forum CrossFire Discussions
    Replies: 11
    Last Post: 08-23-2010, 10:13 AM
  2. Crossfire kill badge sonic pack WITH DOWNLOAD THIS TIME
    By Vehiron in forum CrossFire Mods & Rez Modding
    Replies: 30
    Last Post: 07-26-2010, 08:15 PM
  3. I need someone with Windows 64 Bit to test this?
    By iownageXD in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 14
    Last Post: 08-16-2009, 12:18 AM
  4. *NEW*FORTRESS CAR GLITCH(with vid this time)
    By strybid in forum CrossFire Hacks & Cheats
    Replies: 11
    Last Post: 07-25-2009, 08:56 AM
  5. Help with nog's Easy Bypass
    By .:AsianTim:. in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 1
    Last Post: 08-10-2008, 08:32 PM

Tags for this Thread