Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    splitterlt03's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Gender
    male
    Posts
    25
    Reputation
    10
    Thanks
    6

    i need help with CA_bypass

    help me when i point the CA_bypass to a C:nexon\CombatArms
    it install but after i open CA bypasss on my desktop it apear a error help me please

  2. #2
    nog_lorp's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    56
    Reputation
    10
    Thanks
    52
    If you used Harold's bypass, rename HSUpdate.exe back to its original name.

  3. #3
    Xray3109's Avatar
    Join Date
    May 2008
    Gender
    male
    Posts
    418
    Reputation
    33
    Thanks
    30
    My Mood
    Devilish
    You have to open the bypass too, Then run combat arms.

Similar Threads

  1. [Help Request] Need Help With A.V.A Error
    By ch1025 in forum Alliance of Valiant Arms (AVA) Help
    Replies: 7
    Last Post: 05-14-2011, 10:15 AM
  2. [Help Request] Need help with making binds !
    By JonathanTBM in forum Vindictus Help
    Replies: 4
    Last Post: 05-10-2011, 08:40 PM
  3. [Help Request] Need help with numpad while recording macro !
    By JonathanTBM in forum Vindictus Help
    Replies: 2
    Last Post: 05-10-2011, 08:37 PM
  4. [Help Request] need help with mod
    By .:MUS1CFR34K:. in forum Call of Duty Modern Warfare 2 GSC Modding Help/Discussion
    Replies: 4
    Last Post: 05-01-2011, 01:40 PM
  5. [Help Request] need help with modding
    By BayBee Alyn in forum Combat Arms Help
    Replies: 0
    Last Post: 04-27-2011, 10:06 PM

Tags for this Thread