Results 1 to 8 of 8
  1. #1
    AgentElmo's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Gender
    male
    Location
    Massachusetts
    Posts
    504
    Reputation
    10
    Thanks
    48

    [Request] Change the hotkeys!

    To all those people who make hacks for Combat Arms - thanks. But, as you release the hacks please make sure the hotkeys for your hack is available for a laptop (there is no numpad, and most hotkeys are located there). Much appreciated. Oh, and, correct me if I'm wrong and theres a way to use a numpad on a laptop.


    Siggy made by me.

  2. #2
    david12325's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    33
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    i dont know about ways to use num keys on a laptop but u can buy a usb num pad at wal-mart

  3. #3
    AgentElmo's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Gender
    male
    Location
    Massachusetts
    Posts
    504
    Reputation
    10
    Thanks
    48
    Quote Originally Posted by david12325 View Post
    i dont know about ways to use num keys on a laptop but u can buy a usb num pad at wal-mart
    Lol but that would be a waste of time and money.


    Siggy made by me.

  4. #4
    david12325's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    33
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    thats true. i just googled it maybe this will help idk tho cause i can't test it cause i dont have a laptop Laptop Number Pad Script at BlenderNation

  5. #5
    theotheo's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Gender
    male
    Posts
    36
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    there should be an Fn key on the laptop and next to a few keys #'s with the Fn key's color. ur supposed to holf the Fn key then press the colored # keys.

  6. #6
    usabball7's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Gender
    male
    Posts
    322
    Reputation
    11
    Thanks
    106
    ya i changed mine to ctrl+1,2,3,4,5 etc. for u laptop ppl

    ^I made this^ pivot animator

  7. #7
    iSecks's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    134
    Reputation
    11
    Thanks
    50
    Quote Originally Posted by usabball7 View Post
    ya i changed mine to ctrl+1,2,3,4,5 etc. for u laptop ppl
    Yeah I have my trainer like that for when I use my laptop. ;D

  8. #8
    Hispiforce's Avatar
    Join Date
    Apr 2007
    Gender
    male
    Posts
    5,209
    Reputation
    144
    Thanks
    532
    My Mood
    Cool
    Everyone change their trainers to different hotkeys.

Similar Threads

  1. How to Change the Start-Bar in Windows XP
    By Jackal in forum General
    Replies: 31
    Last Post: 05-31-2015, 09:29 PM
  2. Replies: 0
    Last Post: 12-28-2007, 12:48 AM
  3. All the hotkeys(or Alot)
    By radnomguywfq3 in forum Visual Basic Programming
    Replies: 0
    Last Post: 11-22-2007, 06:34 PM
  4. Request: Changing wepons
    By Cataldo in forum WarRock - International Hacks
    Replies: 2
    Last Post: 04-07-2007, 12:19 PM
  5. Changing the HP,SP,and flag times
    By applesauce in forum WarRock - International Hacks
    Replies: 6
    Last Post: 06-11-2006, 11:09 PM

Tags for this Thread