Thread: Crosshair

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 22
  1. #1
    viper131's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Gender
    male
    Posts
    163
    Reputation
    10
    Thanks
    196

    Crosshair

    i found out that SF's aimpoint works for CA it only works when are in a game

    1.extract crosshair to desktop
    2.open the file and click on aimpoint
    3.click On
    4.go in CA and have fun


    ************** Free Webhosting
    credits: cnjhlol for finding it

  2. The Following 2 Users Say Thank You to viper131 For This Useful Post:

    chatopincho (09-11-2008),Mastaline (08-09-2008)

  3. #2
    crusader1's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    62
    Reputation
    10
    Thanks
    3
    wat does this exactly do?

  4. #3
    mandog10's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    39
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    wow , it kinda works a bit

  5. #4
    JHooker's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    Anywhere you want me lol. _________________________ 102847291042
    Posts
    268
    Reputation
    10
    Thanks
    243
    " Click on aimpoint ".
    Where;s aimpoint ?

  6. #5
    Hyperion's Avatar
    Join Date
    Sep 2006
    Gender
    male
    Posts
    8,159
    Reputation
    32
    Thanks
    1,197
    My Mood
    Lurking
    Quote Originally Posted by crusader1 View Post
    wat does this exactly do?
    .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. ..........................................

    Isn't it kind of obvious?

  7. #6
    Marsicano's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Gender
    male
    Location
    Brazil
    Posts
    371
    Reputation
    16
    Thanks
    66
    My Mood
    Lonely
    Malwarebytes said its clean, but virustotal said its a suspicious file
    Virustotal. MD5: 97f83bf95a538e526c9c984e66fa90b3 (Suspicious) - DNAScan Suspicious File Malware.Win32.CodeAnalyzer!cobra (v)

    Malwarebytes' Anti-Malware 1.24
    Versão do banco de dados: 1035
    Windows 5.1.2600 Service Pack 2

    12:06:19 9/8/2008
    mbam-log-8-9-2008 (12-06-19).txt

    Tipo de Verificação: Rápida
    Objetos verificados: 1
    Tempo decorrido: 25 second(s)

    Processos da Memória infectados: 0
    Módulos de Memória Infectados: 0
    Chaves do Registro infectadas: 0
    Valores do Registro infectados: 0
    Ítens do Registro infectados: 0
    Pastas infectadas: 0
    Arquivos infectados: 0

    Processos da Memória infectados:
    (Nenhum *tem malicioso foi detectado)

    Módulos de Memória Infectados:
    (Nenhum *tem malicioso foi detectado)

    Chaves do Registro infectadas:
    (Nenhum *tem malicioso foi detectado)

    Valores do Registro infectados:
    (Nenhum *tem malicioso foi detectado)

    Ítens do Registro infectados:
    (Nenhum *tem malicioso foi detectado)

    Pastas infectadas:
    (Nenhum *tem malicioso foi detectado)

    Arquivos infectados:
    (Nenhum *tem malicioso foi detectado)

    Use at your own risk

    It works a lot, very good
    Last edited by Marsicano; 08-09-2008 at 10:16 AM.

  8. #7
    AgentElmo's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Gender
    male
    Location
    Massachusetts
    Posts
    504
    Reputation
    10
    Thanks
    48
    Thanks! I'm going to test it now with Harold's bypass.


    Siggy made by me.

  9. #8
    dkzeria's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    End of a Rainbow
    Posts
    258
    Reputation
    10
    Thanks
    16
    Quote Originally Posted by Marsicano View Post
    Malwarebytes said its clean, but virustotal said its a suspicious file
    Virustotal. MD5: 97f83bf95a538e526c9c984e66fa90b3 (Suspicious) - DNAScan Suspicious File Malware.Win32.CodeAnalyzer!cobra (v)

    Malwarebytes' Anti-Malware 1.24
    Versão do banco de dados: 1035
    Windows 5.1.2600 Service Pack 2

    12:06:19 9/8/2008
    mbam-log-8-9-2008 (12-06-19).txt

    Tipo de Verificação: Rápida
    Objetos verificados: 1
    Tempo decorrido: 25 second(s)

    Processos da Memória infectados: 0
    Módulos de Memória Infectados: 0
    Chaves do Registro infectadas: 0
    Valores do Registro infectados: 0
    Ítens do Registro infectados: 0
    Pastas infectadas: 0
    Arquivos infectados: 0

    Processos da Memória infectados:
    (Nenhum *tem malicioso foi detectado)

    Módulos de Memória Infectados:
    (Nenhum *tem malicioso foi detectado)

    Chaves do Registro infectadas:
    (Nenhum *tem malicioso foi detectado)

    Valores do Registro infectados:
    (Nenhum *tem malicioso foi detectado)

    Ítens do Registro infectados:
    (Nenhum *tem malicioso foi detectado)

    Pastas infectadas:
    (Nenhum *tem malicioso foi detectado)

    Arquivos infectados:
    (Nenhum *tem malicioso foi detectado)

    Use at your own risk

    It works a lot, very good
    lol marsicano tu antivirus esta en spaniol xD

  10. #9
    AgentElmo's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Gender
    male
    Location
    Massachusetts
    Posts
    504
    Reputation
    10
    Thanks
    48
    Quote Originally Posted by JHooker View Post
    " Click on aimpoint ".
    Where;s aimpoint ?
    I'm on the same page. Wheres the button aimpoint? I'm just gonna try pressing the button on and go ingame.. wish meh luck :P


    Siggy made by me.

  11. #10
    Protendo's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Gender
    male
    Posts
    19
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    A bypass is not required for this. The reason why is because all it does is draw a cross-hair in the middle of your screen. This is NOT aimbot. It will not shoot for you.

  12. #11
    dkzeria's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    End of a Rainbow
    Posts
    258
    Reputation
    10
    Thanks
    16
    lol u are right protendo,but still its making the crosshair smaller , meaning kind of easier to aim... o well i dled it but it only works when im on desktop and in CA lobby, it flashes but during a game it doesnt appear :[ any help?

  13. #12
    Marsicano's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Gender
    male
    Location
    Brazil
    Posts
    371
    Reputation
    16
    Thanks
    66
    My Mood
    Lonely
    Quote Originally Posted by dkzeria View Post
    lol marsicano tu antivirus esta en spaniol xD
    Actually, it's portuguese...
    I'm brazilian...

  14. #13
    someguy876's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Gender
    male
    Posts
    49
    Reputation
    10
    Thanks
    6
    It's pretty cool but whenever I go ingame it starts blinking like crazy.

  15. #14
    Marsicano's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Gender
    male
    Location
    Brazil
    Posts
    371
    Reputation
    16
    Thanks
    66
    My Mood
    Lonely
    Quote Originally Posted by someguy876 View Post
    It's pretty cool but whenever I go ingame it starts blinking like crazy.
    But still working, and you can easily aim those guys, and you can do some sniper no scoped kills. :]

  16. #15
    accepted12's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Gender
    male
    Location
    Jersey City, NJ
    Posts
    362
    Reputation
    10
    Thanks
    35
    i think it affects game volume
    my volume went really low couldnt hear nethin after i put this on

Page 1 of 2 12 LastLast

Similar Threads

  1. I need ur Crosshairs
    By necrow in forum WarRock - International Hacks
    Replies: 5
    Last Post: 05-17-2007, 09:29 AM
  2. [Rel]Working Crosshair
    By EndRiT in forum WarRock - International Hacks
    Replies: 19
    Last Post: 04-21-2007, 03:57 PM
  3. Crosshair 1.0.7 (like no scope)
    By vega in forum WarRock - International Hacks
    Replies: 57
    Last Post: 01-12-2007, 03:33 PM
  4. RedDot[CrossHair]
    By Gabriel in forum WarRock - International Hacks
    Replies: 52
    Last Post: 01-09-2007, 02:11 PM
  5. Working Crosshair [No Blinking]
    By MagikBullet in forum WarRock - International Hacks
    Replies: 10
    Last Post: 12-24-2006, 03:50 PM

Tags for this Thread