Thread: Bypass Patched?

Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    Shadowx17's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Gender
    male
    Location
    Dont trip..
    Posts
    28
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    My Mood
    Amused

    Bypass Patched?

    Hmm... For some Reason Harolds 2.5 Bypass Wont Work Anymore...It Wont Open CA in normal or stealth modes...so..yeah..

  2. #2
    Blerga66's Avatar
    Join Date
    Apr 2008
    Gender
    male
    Location
    LA
    Posts
    5
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Yeah, hackshield pops up everytime I try to run it

  3. #3
    pureskillx33's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    26
    Reputation
    10
    Thanks
    10
    Yea same here........... i open it fine but when i get in game, the name won't show (top left corner) But i can use OPK just fine.

  4. #4
    viper131's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Gender
    male
    Posts
    163
    Reputation
    10
    Thanks
    196
    hmmm... does chams work?

  5. #5
    CyberStriker's Avatar
    Join Date
    May 2008
    Gender
    male
    Posts
    149
    Reputation
    10
    Thanks
    12
    Well, it works for me great.

  6. #6
    Tjrulesz's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Gender
    male
    Posts
    58
    Reputation
    10
    Thanks
    14
    My Mood
    Amused
    Derrr, with Harolds bypass you gotta rename hsupdate.exe >.> to anything BUT hsupdate.exe

    Not ripped, made by myself with the help of Gearz and Wizard of Gamerenders.com

    Thank me here!

  7. #7
    gudsoldier's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Gender
    male
    Location
    In your Girlfriends Closet.
    Posts
    1,010
    Reputation
    14
    Thanks
    278
    My Mood
    Mellow
    OK, fools and idiots (pardon but I'm tired of looking after you guys.) READ! (To close together?)
    R
    E
    A
    D
    !
    There. Those who get Hackshield, you are not readers, just leachers. Try renaming or removing HSUpdate.exe from your HackShield folder.
    Any other error, go ask Harold, right click for vista and run as administrator.
    Stop flaming each other, it helps no one, and causes a step backwards rather than a step forwards.

    Read the rules before you decide to voice your opinion.

    Check your Grammar/Spelling/Facts before typing, otherwise I or another member will do it for you. And that just makes you look stupid.

Similar Threads

  1. All bypass patched?????
    By proCODERXx in forum CrossFire Discussions
    Replies: 12
    Last Post: 08-19-2011, 09:25 PM
  2. Is bypass patched?
    By Poif in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 27
    Last Post: 08-22-2009, 01:09 PM
  3. Bypass patched
    By DjFunky in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 19
    Last Post: 07-28-2009, 02:54 PM
  4. I need a new bypass(patch 8.22.08)
    By EusouEuMesmoMasVoceNaum in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 2
    Last Post: 08-23-2008, 03:35 PM
  5. BYPASS patched
    By crusader1 in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 11
    Last Post: 08-07-2008, 06:34 AM

Tags for this Thread