Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 39 of 39
  1. #1
    happyme's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Gender
    male
    Posts
    10
    Reputation
    10
    Thanks
    1

    New kind of ban?

    Whenever I try logging into Combat Arms (with a NEW account - unplayed, unbanned), I get:



    I'm going to try reinstalling soon

  2. The Following User Says Thank You to happyme For This Useful Post:

    matadordoeua (08-13-2008)

  3. #31
    happyme's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Gender
    male
    Posts
    10
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    What are you talking about?
    I'm playing Combat Arms fine, and I haven't even touched my router.

  4. #32
    MatadorDoEUA1's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    2
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    got in the game working fine

  5. #33
    llnull's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    72
    Reputation
    10
    Thanks
    17
    i would really like some verification on this can some one try one of the methods i posted and see if it works for you!

  6. #34
    happyme's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Gender
    male
    Posts
    10
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    Don't worry guys, its happening to all new accounts as far as I can tell. I can play one of my old accounts fine now.

  7. #35
    deadbunnies's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    3
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    nvm i see all new accounts are having this problem

  8. #36
    Oneirish's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Gender
    male
    Location
    3Oh!3, Colorado
    Posts
    4,573
    Reputation
    876
    Thanks
    862
    My Mood
    Inspired
    Don't advertise or "Suggest" other hacking sites....

  9. #37
    llnull's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    72
    Reputation
    10
    Thanks
    17
    to change ur ip go to run type in command then type in ipconfig /release after u do this wait 5 mins turn ur comp off logg back in check ur ip if its not diffrent or u cant connect to inter net go back to commnad and type in ipconfig/release then type ipconfig/renew.
    to see if ur ip has change type in ipconifg and hit enter or u can go to ipchicken.com.


    also here is a mac id changer
    ********** Webhosting + Webspace
    Last edited by llnull; 08-13-2008 at 02:49 AM.

  10. #38
    aymendude0's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Gender
    male
    Posts
    42
    Reputation
    10
    Thanks
    3
    DO THIS


    CHANGE UR IP ADRESS ( SEARCH ON GOOGLE HOW TO DO THAT)

    OR DOWNLOAD MAC SPOOFER (THIS IS ONLY IF IP CHANGING DIDNT WORK CUZ THEY MIGHT VE HARDWARE BANNED U

  11. #39
    FatEmoLLaMa's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Gender
    male
    Location
    Victoria, Australia.
    Posts
    681
    Reputation
    12
    Thanks
    294
    My Mood
    Angry
    *sigh* let me post a tut on how to change your Mac addy >_>

    Seems like people can't do much around here....

    I haven't been on here in 4 years...

Page 3 of 3 FirstFirst 123

Similar Threads

  1. Banned With NEW PUBLIC TRAINER...ByPass
    By hakker1 in forum WarRock - International Hacks
    Replies: 2
    Last Post: 05-20-2007, 09:43 AM
  2. Problem With The New Pb Hw Ban Spoofer!
    By naomelembro14 in forum WarRock - International Hacks
    Replies: 5
    Last Post: 03-16-2007, 08:29 AM
  3. New! Global Hardware Ban Tipz
    By gmgundamx7 in forum WarRock - International Hacks
    Replies: 0
    Last Post: 03-11-2007, 03:24 AM
  4. Apple - A new kind of crash.
    By Dave84311 in forum General
    Replies: 2
    Last Post: 07-26-2006, 09:58 PM
  5. My new signature
    By arunforce in forum Art & Graphic Design
    Replies: 5
    Last Post: 01-10-2006, 04:41 PM

Tags for this Thread