Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    lahoe91's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Gender
    male
    Location
    With your mom.
    Posts
    224
    Reputation
    11
    Thanks
    77

    Question I need help with the bypasses.

    Okay so I'm on my crappy vista computer.

    Heres the problem:

    [removed video]

    I can get the hacks to work and everything, but when i get in a game and click start, I don't go anywhere I stay in the room for some reason? .. any help?

    Oh yeah, and when I'm in a game that hasn't started yet after i click ready and the master guy clicks start, after the 5 secs it freezes then says "failed to join battle" ?





    EDIT: nevermind theres something wrong with my combat arms files or something because it does the same thing when i go on without hacks..
    Last edited by lahoe91; 08-13-2008 at 02:12 PM.

  2. #2
    llnull's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    72
    Reputation
    10
    Thanks
    17
    umm it says ur video is no longer available

  3. #3
    Threadstarter
    Advanced Member
    lahoe91's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Gender
    male
    Location
    With your mom.
    Posts
    224
    Reputation
    11
    Thanks
    77
    Quote Originally Posted by llnull View Post
    umm it says ur video is no longer available
    What? Video works perfectly fine for me.






  4. #4
    zander145's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Gender
    male
    Posts
    121
    Reputation
    10
    Thanks
    10
    My Mood
    Aggressive
    Press play....
    It was removed =p
    ne way..... i think elite thing was patched..

  5. #5
    Threadstarter
    Advanced Member
    lahoe91's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Gender
    male
    Location
    With your mom.
    Posts
    224
    Reputation
    11
    Thanks
    77
    Quote Originally Posted by zander145 View Post
    Press play....
    It was removed =p
    ne way..... i think elite thing was patched..
    Lol. Dam f my life if it got removed. But no i don't think its patched because i had this same problem with bypass 2.5 . I click the start button and after like 3 secs it says in game for like 1 sec then nothing happens the in game thing comes off and im still in the room and if i click ready and we start the game .. it says starting on my thing for a while then it says "failed to join battle" ...

Similar Threads

  1. Need help with garena bypass
    By VentSux in forum Blackshot Help
    Replies: 2
    Last Post: 01-19-2010, 12:59 AM
  2. Need help with my bypass!
    By nukeist_ in forum WarRock - International Hacks
    Replies: 5
    Last Post: 08-22-2007, 04:37 PM
  3. need help with cheat engine hacks for u to tell me including amazing bypasser
    By george567 in forum WarRock - International Hacks
    Replies: 5
    Last Post: 07-01-2007, 01:43 PM
  4. Need help with the CE
    By Piebringer in forum BattleOn Games Hacks, Cheats & Trainers
    Replies: 3
    Last Post: 05-06-2007, 11:50 PM

Tags for this Thread