Thread: Ca Servers ?

Results 1 to 9 of 9
  1. #1
    zach90210's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    20
    Reputation
    10
    Thanks
    2

    Ca Servers ?

    are the CA Servers down again ? acuse mine wount login

  2. #2
    Hyperion's Avatar
    Join Date
    Sep 2006
    Gender
    male
    Posts
    8,159
    Reputation
    32
    Thanks
    1,197
    My Mood
    Lurking
    The servers are not down. Restart your computer and try again.

  3. #3
    zach90210's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    20
    Reputation
    10
    Thanks
    2
    Quote Originally Posted by Hyperion View Post
    The servers are not down. Restart your computer and try again.
    i did restart it wount do anything, ill type in my log-in info press long-in then it ll freeze up and not do anything

  4. #4
    Koto's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Gender
    male
    Posts
    251
    Reputation
    10
    Thanks
    5
    I just happenend to me too...

  5. #5
    Hyperion's Avatar
    Join Date
    Sep 2006
    Gender
    male
    Posts
    8,159
    Reputation
    32
    Thanks
    1,197
    My Mood
    Lurking
    Quote Originally Posted by zach90210 View Post
    i did restart it wount do anything, ill type in my log-in info press long-in then it ll freeze up and not do anything
    Wait a few hours and see what happens. *cough*

  6. #6
    bartjr's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Gender
    male
    Posts
    768
    Reputation
    13
    Thanks
    250
    My Mood
    Tired
    Quote Originally Posted by zach90210 View Post
    i did restart it wount do anything, ill type in my log-in info press long-in then it ll freeze up and not do anything
    same thing happened to me

  7. #7
    willdill42's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    37
    Reputation
    10
    Thanks
    3
    yep me 2 they must b workin on servers

  8. #8
    bartjr's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Gender
    male
    Posts
    768
    Reputation
    13
    Thanks
    250
    My Mood
    Tired
    probaly because it was working like 2hrs ago for me.

  9. #9
    gmanji's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    68
    Reputation
    10
    Thanks
    3
    yeah same thing right now, eventho I was Just on 2min ago??

    wow signed into another account... and it worked... looks like a ban
    Last edited by gmanji; 08-13-2008 at 11:22 PM.

Similar Threads

  1. need ghost recon server hack
    By Mike273 in forum General Game Hacking
    Replies: 8
    Last Post: 03-16-2009, 03:02 PM
  2. CS 1,6 Server
    By gunot in forum General
    Replies: 9
    Last Post: 11-11-2007, 02:33 PM
  3. CS Source Clan/Server
    By Dave84311 in forum General
    Replies: 20
    Last Post: 10-04-2006, 01:21 PM

Tags for this Thread