Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 17
  1. #1
    Marsicano's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Gender
    male
    Location
    Brazil
    Posts
    371
    Reputation
    16
    Thanks
    66
    My Mood
    Lonely

    [Noob Friendly]How to use EliteVision Hack

    First go here: http://www.mpgh.net/forum/164-combat...ass_3_0_a.html

    After that do this:

    Quote Originally Posted by 4dlulz View Post
    Step 1: Extract the file from Harold's thread.

    Step 2: Rename HsUpdate.exe to something other than HsUpdate

    Step 3: Run Combat Arms.exe that comes with the extracted file.

    Step 4: Click Okay at the pop up message.

    Step 5: Run Combat Arms.

    Step 6: Put in your login ID.

    Step 7: Put in your password.

    Step 8: Pick a server/channel.

    Step 9: Press HOME and use the arrow keys to turn stuff on and off.

    That took a while2type ):
    If you are sooooooooooooooooooooo noob, and after all this you cant connect, look this video ¬¬"

    [youtube]KevuuJqay_M&fmt=6[tube]
    Last edited by Marsicano; 08-14-2008 at 06:39 PM.

  2. #2
    Iwin's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    2,401
    Reputation
    26
    Thanks
    338
    Can't get any simpler...
    Last edited by Iwin; 08-14-2008 at 07:13 PM.

  3. #3
    Marsicano's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Gender
    male
    Location
    Brazil
    Posts
    371
    Reputation
    16
    Thanks
    66
    My Mood
    Lonely
    Quote Originally Posted by Iwin View Post
    Step9. Why do you press insert? I never do that.
    Its home key.
    I quoted the step by step, and didn't noticed that.

  4. #4
    Canadakills's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    25
    Reputation
    10
    Thanks
    2
    still not working, but my for me i only see hsupdate no exe and i have to find combatarms.exe ewith a bunch of numbers after it through search, help?

    if this helps?
    Last edited by Canadakills; 08-14-2008 at 06:59 PM.

  5. #5
    Canadakills's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    25
    Reputation
    10
    Thanks
    2
    does it have something to do with whenever i try to open elitevision it keeps asking me to open it over and over again?

  6. #6
    Marsicano's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Gender
    male
    Location
    Brazil
    Posts
    371
    Reputation
    16
    Thanks
    66
    My Mood
    Lonely
    Quote Originally Posted by Canadakills View Post
    still not working, but my for me i only see hsupdate no exe and i have to find combatarms.exe ewith a bunch of numbers after it through search, help?
    Rename the HSupdate to HSupdate123
    even if the .exe doesn't appear.

    the combatarms.exe doesn't have a bunch of numbers...
    the one you need is the one that comes from harold's thread.

  7. #7
    Canadakills's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    25
    Reputation
    10
    Thanks
    2
    Quote Originally Posted by Marsicano View Post
    Rename the HSupdate to HSupdate123
    even if the .exe doesn't appear.

    the combatarms.exe doesn't have a bunch of numbers...
    the one you need is the one that comes from harold's thread.

    ok where do i find that? (the combatarms.exe?)

    because whenever i hit open elitevision hacks it takes me halfway to an internet page and the ask me to open again?

  8. #8
    pdiddy's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    1
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    when i change the name and open combat arms it just says "could not update hackshield!" and shuts down. how do i fix this?

  9. #9
    Marsicano's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Gender
    male
    Location
    Brazil
    Posts
    371
    Reputation
    16
    Thanks
    66
    My Mood
    Lonely
    Quote Originally Posted by Canadakills View Post
    ok where do i find that? (the combatarms.exe?)

    because whenever i hit open elitevision hacks it takes me halfway to an internet page and the ask me to open again?
    1- You must have 2 CombatArms.exe.
    One at your desktop and another one at the elitevision folder.

    2- I don't know.

  10. #10
    Canadakills's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    25
    Reputation
    10
    Thanks
    2
    elitevision folder?

    i cant fucking open it because it half fucking opens then asks me to fucking motherfucking refucking open.
    Last edited by Canadakills; 08-14-2008 at 07:24 PM.

  11. #11
    Canadakills's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    25
    Reputation
    10
    Thanks
    2
    search was combatarms.exe



    and when i click elitevision, as i woyuld open a normal folder it half opens an internet thing and then asks to open again?

  12. #12
    WASTEDxSILENCE's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    1
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    okay, when i click "CombatArms.exe" everythings fine, but when i try to open CA a pop-up says "process is already running"
    help me out please?

  13. #13
    ChipChipWoot's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Australia, in the City of Churches.
    Posts
    265
    Reputation
    14
    Thanks
    24
    So... what exactly does this do?

    Is it just a bypass?

  14. #14
    buster2007's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Gender
    male
    Posts
    20
    Reputation
    10
    Thanks
    2
    EliteVision is virus? Or it is normal?


    [IMG][/IMG]

  15. #15
    Liem's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Gender
    male
    Location
    Austin, Texas? =)
    Posts
    389
    Reputation
    12
    Thanks
    60
    My Mood
    Amused
    who the fuck just bumped this.

    Wasted, look at the last post date.

    SEPTEMBER.

    Read the rules, love the rules, follow the rules, and we'll get along pretty damn well.

Page 1 of 2 12 LastLast

Similar Threads

  1. [Solved] How to use warrock ph addies/hacks/codes.
    By kilzack99 in forum WarRock Help
    Replies: 1
    Last Post: 10-28-2011, 11:34 AM
  2. [Tutorial] How to use APB:R Hacks
    By EasSidezz in forum All Points Bulletin Reloaded Hacks
    Replies: 36
    Last Post: 10-18-2011, 07:46 AM
  3. Tutorial - How to use Visual Basics 6 (vb6) for WarRock hacks
    By Oneirish in forum Visual Basic Programming
    Replies: 17
    Last Post: 05-26-2008, 08:24 AM
  4. How do I use VIP hack?
    By icuigorz in forum WarRock - International Hacks
    Replies: 9
    Last Post: 10-27-2007, 05:03 PM
  5. Replies: 0
    Last Post: 10-14-2007, 10:45 PM

Tags for this Thread