Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    baki's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Gender
    male
    Posts
    37
    Reputation
    10
    Thanks
    30

    Could not connect because Client is currupt!

    I just got this error after i got lagged out. I do not if anyone eles gotten this error if anyone knows how this could be fixed but I would love some advice please

  2. #2
    Gourav2122's Avatar
    Join Date
    Sep 2006
    Gender
    male
    Location
    Pittsburgh, Pennsylvania, United States
    Posts
    12,531
    Reputation
    212
    Thanks
    2,026
    My Mood
    Dead
    because Client is corrupt!
    so re-download and re-install
    combat arms

  3. #3
    baki's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Gender
    male
    Posts
    37
    Reputation
    10
    Thanks
    30
    ok, i pretty much figured this would be the only way. But i was hoping there would be something eles to do lol. I'm downloading now :\

  4. #4
    FatEmoLLaMa's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Gender
    male
    Location
    Victoria, Australia.
    Posts
    681
    Reputation
    12
    Thanks
    294
    My Mood
    Angry
    You have a virus on your computer that has corrupted your .exe files... once you have downloaded and re-installed, goto the combat arms folder and Zip these items:

    CombatArms.exe
    Engine.exe
    NMessenger.exe or w/e it is...

    Each time you go to play CA and you get this error, replace your .exe's in that folder with these ones.

    Hope it helps

    I haven't been on here in 4 years...

  5. #5
    kambo's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Gender
    male
    Posts
    148
    Reputation
    10
    Thanks
    6
    My Mood
    Happy
    OMG i got same error

  6. #6
    Rico760's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    152
    Reputation
    10
    Thanks
    27
    i always get it lol..so i keep the combat arms set up handy on my desktop

  7. #7
    itsmoo's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Gender
    male
    Posts
    25
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    u got to many viruses on ur comp lol i was getting that error for like 2 weeks had to keep reinstalling everyday sometimes... after a while no1 knew my acc info and it juz got hacked... just reinstall Windows (XP,vista,w/e)

Similar Threads

  1. 3 Anonymous Members Found in Spain. Could be Connected With Sony Hacking.
    By Nitehawk772 in forum Playstation General Discussion
    Replies: 6
    Last Post: 06-10-2011, 11:26 PM
  2. Unable to start game because client file is corrupted.
    By iBen95111 in forum Combat Arms Help
    Replies: 8
    Last Post: 05-23-2011, 02:37 AM
  3. [SOLVED] No connection could be made to the steam servers.
    By Loudness_ in forum Call of Duty Modern Warfare 2 Help
    Replies: 4
    Last Post: 11-30-2010, 01:10 PM
  4. Replies: 2
    Last Post: 01-04-2009, 05:39 PM
  5. Punkbuster Client Not Respoding?
    By warrockk1ngs in forum WarRock - International Hacks
    Replies: 25
    Last Post: 05-20-2007, 09:36 PM

Tags for this Thread