Page 2 of 10 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 139
  1. #1
    lahoe91's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Gender
    male
    Location
    With your mom.
    Posts
    224
    Reputation
    11
    Thanks
    77

    Post [PIC TUT] Get Harolds Bypass 3.5 Working On Vista.

    Okay, so I see a lot of people on vista posting shit on the release thread about how they cant get it to work on their Vista computer, so I decided to take 1 minute out of my life to make a quick step by step tut for Vista users. Here's a link to the hack if you don't already have it. EliteVision Hack / Harold's Bypass 3.5 . Thanks for this amazing hack Harold. . Here's my step by step tut. If you need pictures just tell me.

    EDIT: Made it in to a nice pic tut. [8/15/08]

    EDIT: Send me your Team Viewer info for more help. [8/15/08]



    DO NOT POST THIS SOMEWHERE ELSE WITHOUT MY EXPLICIT PERMISSION.



    It works fine with Vista..

    What I do is...

    0. Disable DEP and UAC . Restart computer after disabling.

    1. Go to HShield folder [C:\Nexon\Combat Arms\HShield] and either remove or rename HSUpdate.exe .















    2. Go to folder where you extracted the bypass.



    3. Double Click on CombatArms.exe to open it . [bypass]



    4. Double click on Combat Arms to open it . [actual game]



    5. Wait for the screen with "Game Start" to come on.



    6. Click "Game Start" and hold enter. This should press ok for you on the bypass right after the "Game Start" screen comes off .



    7. Press "Home" on keyboard and turn hacks on/off .



    8. Have fun with Harold's Bypass 3.5 .

    There's a quick step by step tut for people on Vista.
    Should work, I use this hack all the time on my Vista computer.

    I posted this in the release thread, but i thought it would be a lot more helpful in a new thread..
    since Harold's thread is gonna have like 20 more pages added on to it by tomorrow. Lol.

    Have fun Vista users. Don't forget to click on the thanks button.

    EDIT: Made it in to a nice pic tut. [8/15/08]

    EDIT: Send me your Team Viewer info for more help. [8/15/08]

    - Lahoe91
    Last edited by lahoe91; 08-16-2008 at 12:00 AM. Reason: Wrong thread name. Added pics. Team Viewer = more help. Made it better.

  2. The Following 24 Users Say Thank You to lahoe91 For This Useful Post:

    Akito (08-22-2008),b4ll3r (08-17-2008),bassmans (09-08-2008),blade420 (08-17-2008),Cishee (08-16-2008),CycoDragon (08-20-2008),Djlittle (08-16-2008),el mex (08-18-2008),FatEmoLLaMa (08-15-2008),freedom540 (08-17-2008),guil1991 (08-16-2008),iccdynasty5656 (08-19-2008),jalamela (08-17-2008),karlong (08-16-2008),Khallows (04-19-2009),killingyoutoday (08-18-2008),Nub Pwner (08-17-2008),okkkfresh23 (08-20-2008),Semerjeran (08-16-2008),splitninja (08-16-2008),tufamande (08-20-2008),TxInfinity (08-16-2008),xxleyendaxx (08-16-2008),zabzarabzab (08-15-2008)

  3. #16
    Threadstarter
    Advanced Member
    lahoe91's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Gender
    male
    Location
    With your mom.
    Posts
    224
    Reputation
    11
    Thanks
    77
    Look at the first post again i made it into a pic tut.

  4. The Following User Says Thank You to lahoe91 For This Useful Post:

    alucazriel (08-15-2008)

  5. #17
    alucazriel's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Gender
    male
    Location
    florida
    Posts
    21
    Reputation
    10
    Thanks
    5
    Lols not to make you mad or anything but now when i try opening CA it says that unable to find HS update. i was like WTF?
    JW think you could get teamviewer and do it for me? just a sugesstion.

  6. #18
    Threadstarter
    Advanced Member
    lahoe91's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Gender
    male
    Location
    With your mom.
    Posts
    224
    Reputation
    11
    Thanks
    77
    Quote Originally Posted by alucazriel View Post
    Lols not to make you mad or anything but now when i try opening CA it says that unable to find HS update. i was like WTF?
    JW think you could get teamviewer and do it for me? just a sugesstion.
    Haha. Pm me your team viewer shit. I'll try and help you out.

  7. #19
    Cishee's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    9
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    I am gettin the Fail to update protection modules! - ErrorCode {0x000000002} still

  8. #20
    alucazriel's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Gender
    male
    Location
    florida
    Posts
    21
    Reputation
    10
    Thanks
    5
    lmao. =D Guess you couldn't get it either. =P

  9. #21
    Threadstarter
    Advanced Member
    lahoe91's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Gender
    male
    Location
    With your mom.
    Posts
    224
    Reputation
    11
    Thanks
    77
    Quote Originally Posted by alucazriel View Post
    lmao. =D Guess you couldn't get it either. =P
    Haha. Try turning off DEP and UAC . Then Reboot. And I'll try again.

  10. #22
    stevox10's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    2
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Why isnt The Speed hack working

  11. #23
    Yuuki's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    20
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    yo i cant get it to qork i have vista and i do every thing right and then when i click start game nd then i hit ok i get the message that shows that arm combats has stoped working

    would u like to close the program or check onlne for a solution

  12. #24
    Threadstarter
    Advanced Member
    lahoe91's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Gender
    male
    Location
    With your mom.
    Posts
    224
    Reputation
    11
    Thanks
    77
    Quote Originally Posted by stevox10 View Post
    Why isnt The Speed hack working
    Harold didn't put it in the public bypass. Sure you can see it but you cant use it. Haha. Read Harold's release thread under what you don't get. Lol.

  13. #25
    Cishee's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    9
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    So ok I got it to inject but it keeps getting detected I disabled UAC then restarted and disabled DEP Should I restart again?

  14. #26
    alucazriel's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Gender
    male
    Location
    florida
    Posts
    21
    Reputation
    10
    Thanks
    5
    Lols he got it 2 work. If he'll let u, get team viewer and he'll help u out. he helped me.
    =D

  15. #27
    Threadstarter
    Advanced Member
    lahoe91's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Gender
    male
    Location
    With your mom.
    Posts
    224
    Reputation
    11
    Thanks
    77
    Quote Originally Posted by alucazriel View Post
    Lols he got it 2 work. If he'll let u, get team viewer and he'll help u out. he helped me.
    =D
    Happy hacking sir. Haha.

  16. #28
    Cishee's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    9
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Hee hee ok What do I need to do Just dl team viewer?

    Edit: Ok sent you my Team Viewer info
    Last edited by Cishee; 08-15-2008 at 05:07 PM.

  17. #29
    Threadstarter
    Advanced Member
    lahoe91's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Gender
    male
    Location
    With your mom.
    Posts
    224
    Reputation
    11
    Thanks
    77
    Quote Originally Posted by Cishee View Post
    Hee hee ok What do I need to do Just dl team viewer?

    Edit: Ok sent you my Team Viewer info
    Yes you did. I got it to work for you. Haha.

    If anyone else needs help just pm me your team viewer info i already successfully helped out 3 vista users haha.
    Last edited by lahoe91; 08-15-2008 at 05:20 PM.

  18. #30
    Djlittle's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Gender
    male
    Posts
    267
    Reputation
    10
    Thanks
    119
    whats DEP and UAC? Lol sorry not very good at stuff here.

Page 2 of 10 FirstFirst 1234 ... LastLast

Similar Threads

  1. One bypass that might work fur skool internet
    By iverson954360 in forum Spammers Corner
    Replies: 7
    Last Post: 08-18-2012, 10:17 AM
  2. Get Bypass 2.5 to work on vista
    By decaf25 in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 13
    Last Post: 01-17-2009, 04:44 PM
  3. [TUT]Get Chams Working Again!
    By Tjrulesz in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 58
    Last Post: 08-26-2008, 06:01 PM
  4. Tut Getting vb and learning the basics
    By nlowner in forum Visual Basic Programming
    Replies: 3
    Last Post: 08-03-2007, 05:05 PM
  5. is there a bypass that actually works?
    By djsmalls in forum WarRock - International Hacks
    Replies: 1
    Last Post: 05-01-2007, 10:33 PM

Tags for this Thread