Page 1 of 10 123 ... LastLast
Results 1 to 15 of 139
  1. #1
    lahoe91's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Gender
    male
    Location
    With your mom.
    Posts
    224
    Reputation
    11
    Thanks
    77

    Post [PIC TUT] Get Harolds Bypass 3.5 Working On Vista.

    Okay, so I see a lot of people on vista posting shit on the release thread about how they cant get it to work on their Vista computer, so I decided to take 1 minute out of my life to make a quick step by step tut for Vista users. Here's a link to the hack if you don't already have it. EliteVision Hack / Harold's Bypass 3.5 . Thanks for this amazing hack Harold. . Here's my step by step tut. If you need pictures just tell me.

    EDIT: Made it in to a nice pic tut. [8/15/08]

    EDIT: Send me your Team Viewer info for more help. [8/15/08]



    DO NOT POST THIS SOMEWHERE ELSE WITHOUT MY EXPLICIT PERMISSION.



    It works fine with Vista..

    What I do is...

    0. Disable DEP and UAC . Restart computer after disabling.

    1. Go to HShield folder [C:\Nexon\Combat Arms\HShield] and either remove or rename HSUpdate.exe .















    2. Go to folder where you extracted the bypass.



    3. Double Click on CombatArms.exe to open it . [bypass]



    4. Double click on Combat Arms to open it . [actual game]



    5. Wait for the screen with "Game Start" to come on.



    6. Click "Game Start" and hold enter. This should press ok for you on the bypass right after the "Game Start" screen comes off .



    7. Press "Home" on keyboard and turn hacks on/off .



    8. Have fun with Harold's Bypass 3.5 .

    There's a quick step by step tut for people on Vista.
    Should work, I use this hack all the time on my Vista computer.

    I posted this in the release thread, but i thought it would be a lot more helpful in a new thread..
    since Harold's thread is gonna have like 20 more pages added on to it by tomorrow. Lol.

    Have fun Vista users. Don't forget to click on the thanks button.

    EDIT: Made it in to a nice pic tut. [8/15/08]

    EDIT: Send me your Team Viewer info for more help. [8/15/08]

    - Lahoe91
    Last edited by lahoe91; 08-16-2008 at 12:00 AM. Reason: Wrong thread name. Added pics. Team Viewer = more help. Made it better.

  2. The Following 24 Users Say Thank You to lahoe91 For This Useful Post:

    Akito (08-22-2008),b4ll3r (08-17-2008),bassmans (09-08-2008),blade420 (08-17-2008),Cishee (08-16-2008),CycoDragon (08-20-2008),Djlittle (08-16-2008),el mex (08-18-2008),FatEmoLLaMa (08-15-2008),freedom540 (08-17-2008),guil1991 (08-16-2008),iccdynasty5656 (08-19-2008),jalamela (08-17-2008),karlong (08-16-2008),Khallows (04-19-2009),killingyoutoday (08-18-2008),Nub Pwner (08-17-2008),okkkfresh23 (08-20-2008),Semerjeran (08-16-2008),splitninja (08-16-2008),tufamande (08-20-2008),TxInfinity (08-16-2008),xxleyendaxx (08-16-2008),zabzarabzab (08-15-2008)

  3. #2
    Iwin's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    2,401
    Reputation
    26
    Thanks
    338
    Why would we need 3.0? We have 3.5 now.

  4. The Following User Says Thank You to Iwin For This Useful Post:

    CycoDragon (08-20-2008)

  5. #3
    Threadstarter
    Advanced Member
    lahoe91's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Gender
    male
    Location
    With your mom.
    Posts
    224
    Reputation
    11
    Thanks
    77
    Lol. True. I forgot it was 3.5 my bad. I renamed my thread thing cause 3.0 isn't gonna work on Vista haha. its 3.5 people my bad.

  6. #4
    AgentElmo's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Gender
    male
    Location
    Massachusetts
    Posts
    504
    Reputation
    10
    Thanks
    48
    randomness bump.


    Siggy made by me.

  7. #5
    dkzeria's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    End of a Rainbow
    Posts
    258
    Reputation
    10
    Thanks
    16
    rofl 3.5 is out man... is thread should be closed

  8. #6
    Threadstarter
    Advanced Member
    lahoe91's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Gender
    male
    Location
    With your mom.
    Posts
    224
    Reputation
    11
    Thanks
    77
    Quote Originally Posted by dkzeria View Post
    rofl 3.5 is out man... is thread should be closed
    Dude, this tut is for 3.5 . I just messed up on the thread name.

  9. #7
    scimmyboy's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Gender
    male
    Location
    http://mpgh.net MPGHCash: $442,596,199
    Posts
    5,649
    Reputation
    26
    Thanks
    894
    My Mood
    Happy
    is it really that hard to get harold's to work?

  10. #8
    Threadstarter
    Advanced Member
    lahoe91's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Gender
    male
    Location
    With your mom.
    Posts
    224
    Reputation
    11
    Thanks
    77
    Quote Originally Posted by scimmyforce View Post
    is it really that hard to get harold's to work?
    Seriously. I just got tired of going on Harold's thread and seeing 20 pages of spam added on to it like every fucking day. So I decided to make a quick thread to get all those Vista users out of that thread already and start using the hacks shit.

  11. #9
    myairdotcom's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    6
    Reputation
    10
    Thanks
    3
    hey i tried this but it didn't work

  12. The Following User Says Thank You to myairdotcom For This Useful Post:

    trebomb (03-14-2009)

  13. #10
    alucazriel's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Gender
    male
    Location
    florida
    Posts
    21
    Reputation
    10
    Thanks
    5
    The thing still doesn't work. i open it up and i getin but it cant inject for some reason. and i get in but when i get to the login screen it exits out.

  14. The Following User Says Thank You to alucazriel For This Useful Post:

    trebomb (03-14-2009)

  15. #11
    Threadstarter
    Advanced Member
    lahoe91's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Gender
    male
    Location
    With your mom.
    Posts
    224
    Reputation
    11
    Thanks
    77
    Quote Originally Posted by myairdotcom View Post
    hey i tried this but it didn't work
    How didn't it work?
    What error did you get?

  16. #12
    scimmyboy's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Gender
    male
    Location
    http://mpgh.net MPGHCash: $442,596,199
    Posts
    5,649
    Reputation
    26
    Thanks
    894
    My Mood
    Happy
    probably have to keep doing it over and over again

  17. #13
    killkill4's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    Lurking the MPGH Fourms
    Posts
    281
    Reputation
    10
    Thanks
    14

    I got EliteVision to work once but now Hack Shield keeps finding

  18. #14
    alucazriel's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Gender
    male
    Location
    florida
    Posts
    21
    Reputation
    10
    Thanks
    5
    yea no worky. think some1 cud teamview and do it or something?

  19. #15
    stevox10's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    2
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    i dont see combatarms.exe.

Page 1 of 10 123 ... LastLast

Similar Threads

  1. One bypass that might work fur skool internet
    By iverson954360 in forum Spammers Corner
    Replies: 7
    Last Post: 08-18-2012, 10:17 AM
  2. Get Bypass 2.5 to work on vista
    By decaf25 in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 13
    Last Post: 01-17-2009, 04:44 PM
  3. [TUT]Get Chams Working Again!
    By Tjrulesz in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 58
    Last Post: 08-26-2008, 06:01 PM
  4. Tut Getting vb and learning the basics
    By nlowner in forum Visual Basic Programming
    Replies: 3
    Last Post: 08-03-2007, 05:05 PM
  5. is there a bypass that actually works?
    By djsmalls in forum WarRock - International Hacks
    Replies: 1
    Last Post: 05-01-2007, 10:33 PM

Tags for this Thread