Thread: [Tut] Scope

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 18
  1. #1
    Offbeat Ninja's Avatar
    Join Date
    Oct 2007
    Gender
    male
    Posts
    75
    Reputation
    12
    Thanks
    58

    [Tut] Scope

    Scope:
    2 byte

    1. Take a weapon with a scope (snipe, aug) and search for “0”
    2. Now zoom in and search for 1
    3. Now zoom out and search for 0
    4. You’ll have 1-10 addresses,
    5. Freeze to 1 for scope to 0 for no scope

  2. The Following 3 Users Say Thank You to Offbeat Ninja For This Useful Post:

    admoney (08-20-2008),blackpepper (08-20-2008),nitro107 (08-20-2008)

  3. #2
    password911's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    Up Your A55
    Posts
    160
    Reputation
    10
    Thanks
    9
    No scope?? then how we suppose to kill people with a sniper

  4. #3
    lilandyngo's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Gender
    male
    Location
    Posts
    231
    Reputation
    10
    Thanks
    53
    he means if you want a sniper scope on any gun, freeze to 1, if you wanna try out your 1337 skills w/ no scope, freeze to 0.

  5. #4
    xxBigBuns's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    Flying High
    Posts
    155
    Reputation
    10
    Thanks
    13
    I know this is gonna sound nooby and whatever, but do you find these bytes by just locking onto Combat Arms.exe with a UCE or do you use something else? And if so, can you tell me what it is so I can go find one? (I think, once I get the hang of it, I may be able to discover a few things.)

  6. #5
    xavl123's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    53
    Reputation
    10
    Thanks
    5
    lol taht would be annoying having to alt+tab out to change it back to normal. plus if you have a scope then whats the point of having alt+tabing when you can just rite click.

    and i highly doubt that he means to use a sniper scope. and also not to flame but hes an idiot.[because you know what i said earlier about just rite clicking.]

  7. #6
    AgentElmo's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Gender
    male
    Location
    Massachusetts
    Posts
    504
    Reputation
    10
    Thanks
    48
    If you change it to scope can you still move regularly or slowly?


    Siggy made by me.

  8. #7
    nighthawk3's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    <3 Dave&Arun
    Posts
    460
    Reputation
    10
    Thanks
    60
    YES MY FUCKING HANDGUN SNIPERSCOPE FUCK YES HANDGUN ONEMAN ARMY FOR THE WIN^^

  9. #8
    skool's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Gender
    male
    Location
    Up in MPGH looking for hacks .OMG _______________________
    Posts
    720
    Reputation
    11
    Thanks
    401
    My Mood
    Cool
    What do you mean? Is it a one hit kill ? :l

  10. #9
    nitro107's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    8
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    omg stupid kid !
    u can zome with all weapons

  11. #10
    DC147's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    88
    Reputation
    10
    Thanks
    10
    Quote Originally Posted by nitro107 View Post
    omg stupid kid !
    u can zome with all weapons
    Can't zoom with all weapons, I use this on a pistol, it's pretty funny.

  12. #11
    nitro107's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    8
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    i can zoom with my nade....

  13. #12
    skool's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Gender
    male
    Location
    Up in MPGH looking for hacks .OMG _______________________
    Posts
    720
    Reputation
    11
    Thanks
    401
    My Mood
    Cool
    Quote Originally Posted by nitro107 View Post
    omg stupid kid !
    u can zome with all weapons
    Who you talking to?

  14. #13
    nitro107's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    8
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    to you *too short*

  15. #14
    xxthiefmasta's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Gender
    male
    Posts
    48
    Reputation
    10
    Thanks
    4
    Nice find . But a question with CE.

    Instead of searching 1, can I search 2 when zoomed? And in the end freeze at 2 for scope? Or it has to be a specific number?

  16. #15
    scimmyboy's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Gender
    male
    Location
    http://mpgh.net MPGHCash: $442,596,199
    Posts
    5,649
    Reputation
    26
    Thanks
    894
    My Mood
    Happy
    yay, another good tutorial

Page 1 of 2 12 LastLast

Tags for this Thread