Thread: Celint Copurted

Results 1 to 10 of 10
  1. #1
    kambo's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Gender
    male
    Posts
    148
    Reputation
    10
    Thanks
    6
    My Mood
    Happy

    Celint Copurted

    Why do i keep getting unable to connect to sever celint is copurted so i always have to reinstall when that happens is there any other way i could solve this problem.

    Thank you

  2. The Following User Says Thank You to kambo For This Useful Post:

    password911 (08-20-2008)

  3. #2
    Drown2008's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    125
    Reputation
    11
    Thanks
    25
    OK well first off right after your done typing your message and your just about to post it STOP see the words that are all underlined in red right click on them and correct them then we can all know wth your saying lol

  4. #3
    FatEmoLLaMa's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Gender
    male
    Location
    Victoria, Australia.
    Posts
    681
    Reputation
    12
    Thanks
    294
    My Mood
    Angry
    Drown... that was a completely useless post... in no way was that even helpful for him...

    Try this: Re-install and then go to your Combat Arms folder and zip these items:

    CombatArms.exe
    NMService.exe
    Engine.exe

    Sounds like a virus I used to have on my comp, fucks up all your .exe files and makes them not able to use them again...

    But do that, and then when you want to play again, just paste those files back into the Combat arms folder and overwrite the old ones. Worked for me

    I haven't been on here in 4 years...

  5. #4
    kambo's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Gender
    male
    Posts
    148
    Reputation
    10
    Thanks
    6
    My Mood
    Happy
    ok ill try it and let u noe

  6. #5
    password911's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    Up Your A55
    Posts
    160
    Reputation
    10
    Thanks
    9
    Quote Originally Posted by kambo View Post
    Why do i keep getting unable to connect to sever celint is copurted so i always have to reinstall when that happens is there any other way i could solve this problem.

    Thank you
    ban?? lol maybe

  7. #6
    woody77's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Gender
    male
    Posts
    302
    Reputation
    10
    Thanks
    1,173
    If its a virus you better run a scan also. This doesn't seem like ban.

  8. #7
    zeroxxx's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    7
    Reputation
    10
    Thanks
    3
    I doubt its a ban. The files are just corrupted... Its got to be a virus or something you did with your files. (like everybody else said)

  9. #8
    scimmyboy's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Gender
    male
    Location
    http://mpgh.net MPGHCash: $442,596,199
    Posts
    5,649
    Reputation
    26
    Thanks
    894
    My Mood
    Happy
    that happened to me before. just reinstall. Harolds bypass injector corrupts the files, just to let u know

  10. #9
    yakawoo11's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Gender
    male
    Location
    Hiding in your house
    Posts
    240
    Reputation
    11
    Thanks
    25
    My Mood
    Psychedelic
    well you probably have a virus lolz
    Teehee


    Click here to have a seizure





    Mpgh Goals
    [X] 10 posts
    [X] 50 posts
    [X] 100 posts
    [X] 150 posts
    [ ] 200 posts
    [X] Make a private trainer
    [X] Make a public trainer
    [ ] Be Well Known

  11. #10
    Gourav2122's Avatar
    Join Date
    Sep 2006
    Gender
    male
    Location
    Pittsburgh, Pennsylvania, United States
    Posts
    12,531
    Reputation
    212
    Thanks
    2,026
    My Mood
    Dead
    client is corrupted nothing more .
    ...
    re download and re install the game to fix this

Tags for this Thread