Thread: Help on godmode

Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 15 of 42
  1. #1
    Monkey8823's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Gender
    male
    Posts
    48
    Reputation
    10
    Thanks
    3

    Post Help on godmode

    Ive been trying to make a godmode. The way that ive been trying is useing MHS and tapp right when i respawn and go there and put 3. Then do it again and wait 1 sec and type in 2, then back to 3. I am just asking when i look at my adresses should they say 0 when the 3 seconds r up and stay 0?

  2. #2
    scimmyboy's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Gender
    male
    Location
    http://mpgh.net MPGHCash: $442,596,199
    Posts
    5,649
    Reputation
    26
    Thanks
    894
    My Mood
    Happy
    i think it should

  3. #3
    Monkey8823's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Gender
    male
    Posts
    48
    Reputation
    10
    Thanks
    3

    ty

    k ima go try again btw have u made a godmode?

  4. #4
    lahoe91's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Gender
    male
    Location
    With your mom.
    Posts
    224
    Reputation
    11
    Thanks
    77
    Yeah they should stay at 0 .. And how the fuck do you "tap"?

  5. #5
    scimmyboy's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Gender
    male
    Location
    http://mpgh.net MPGHCash: $442,596,199
    Posts
    5,649
    Reputation
    26
    Thanks
    894
    My Mood
    Happy
    naw, i know only a little about this stuff. not that much to be a pro hacker

  6. #6
    wolfff's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Gender
    male
    Location
    On my computer
    Posts
    81
    Reputation
    10
    Thanks
    8
    My Mood
    Hot
    you tap with a tapper, uhh i have no clue where to dl one but there are ones that work on this site

  7. #7
    scimmyboy's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Gender
    male
    Location
    http://mpgh.net MPGHCash: $442,596,199
    Posts
    5,649
    Reputation
    26
    Thanks
    894
    My Mood
    Happy
    and if you do finish godmode, release it to public

  8. #8
    lahoe91's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Gender
    male
    Location
    With your mom.
    Posts
    224
    Reputation
    11
    Thanks
    77
    Quote Originally Posted by scimmyforce View Post
    and if you do finish godmode, release it to public
    I agree.

    And I'll try using the search button to find a tapper shit then.

  9. #9
    GoBxHiTz's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    ReD DoT ReAdInG
    Posts
    124
    Reputation
    10
    Thanks
    14
    My Mood
    Lurking
    I got a tapper if u want one....Just PM me

  10. #10
    mariokiller64's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Gender
    male
    Location
    USA
    Posts
    254
    Reputation
    10
    Thanks
    34
    LOL! Technically he just showed us how to do godmode.

  11. #11
    AiirBorne's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Gender
    male
    Posts
    9
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    VIP for MPGH has godmode i believe.

    And tapping is done by either pulling you modem cable or use this cheetah bot i attached ummm. idk how to scan but im pretty sure its been posted clean on the site before.

  12. #12
    lahoe91's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Gender
    male
    Location
    With your mom.
    Posts
    224
    Reputation
    11
    Thanks
    77
    Quote Originally Posted by AiirBorne View Post
    VIP for MPGH has godmode i believe.

    And tapping is done by either pulling you modem cable or use this cheetah bot i attached ummm. idk how to scan but im pretty sure its been posted clean on the site before.
    That doesn't work on my Vista piece of shit. Lol.

  13. #13
    bond304's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    69
    Reputation
    10
    Thanks
    47
    lol, i got a cable modem, but when i press the standby button, everything looks normal, but when i bring it out of standby, nothing changes.

  14. #14
    GoBxHiTz's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    ReD DoT ReAdInG
    Posts
    124
    Reputation
    10
    Thanks
    14
    My Mood
    Lurking

    Tapper Simple To use

    Quote Originally Posted by AiirBorne View Post
    VIP for MPGH has godmode i believe.

    And tapping is done by either pulling you modem cable or use this cheetah bot i attached ummm. idk how to scan but im pretty sure its been posted clean on the site before.
    That one is complitcated,Use this one its simple and easy
    **********: Easy Filehosting

  15. #15
    scimmyboy's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Gender
    male
    Location
    http://mpgh.net MPGHCash: $442,596,199
    Posts
    5,649
    Reputation
    26
    Thanks
    894
    My Mood
    Happy
    ANYTHING BUT RAPIDSHIT

Page 1 of 3 123 LastLast

Similar Threads

  1. Godmode and ohk help
    By Murderskillz12 in forum Vindictus Help
    Replies: 2
    Last Post: 07-17-2011, 11:28 AM
  2. [Help Request] Ajuda / Help
    By - Battery' in forum Combat Arms BR Coding Help
    Replies: 3
    Last Post: 04-22-2011, 08:15 PM
  3. [Help Request] Help my!
    By Windowns7 in forum Combat Arms BR Coding Help
    Replies: 2
    Last Post: 04-18-2011, 02:41 PM
  4. [HELP] How to add godmode to an existing mod
    By Erige in forum Call of Duty Modern Warfare 2 GSC Modding Help/Discussion
    Replies: 3
    Last Post: 09-17-2010, 08:47 PM
  5. [HELP]Godmode
    By Mat901 in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 6
    Last Post: 08-22-2008, 09:32 AM

Tags for this Thread