Results 1 to 9 of 9
  1. #1
    Drown2008's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    125
    Reputation
    11
    Thanks
    25

    [Solution]-Combat Arms Already Running Error

    This should work for everyone i inject the combatarms.dll first try when i do this.

    1.) Open up the injector and set it up to inject the combatarms.dll into engine.exe on normal
    2.) try opening up combat arms now if you get failed to update protection modules try opening CA again if you get already running try it again.
    3.) If you are still getting nothing either reboot/log off and re log on your system right as soon as you can open the injector.exe and combat arms do it and press game start while stuff is still loading on your computer.
    4.) should work 100%!

    Reason why i think this works - this works because the injector is injecting to fast so when you open combat arms and press game start engine.exe hasn't even loaded yet itself and already the injector has already injected itself into engine.exe

    This method works because your lagging your bogging your computer down a bit at start up and its making your system run a bit slower because stuff is trying to open and set it self up for use so the injector is now right on time injecting combatarms.dll

    Hope this helped you guys
    The thanks button is right there inches away just left click on it

  2. The Following 2 Users Say Thank You to Drown2008 For This Useful Post:

    mir3lu (02-13-2009),secutos (08-20-2008)

  3. #2
    secutos's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Gender
    male
    Posts
    20
    Reputation
    10
    Thanks
    11
    xD `

  4. #3
    Essjay's Avatar
    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    1
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    i dont see any downloads :S

  5. #4
    yakawoo11's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Gender
    male
    Location
    Hiding in your house
    Posts
    240
    Reputation
    11
    Thanks
    25
    My Mood
    Psychedelic
    you dont need a download Essjay... all you need is an injector lol.
    Teehee


    Click here to have a seizure





    Mpgh Goals
    [X] 10 posts
    [X] 50 posts
    [X] 100 posts
    [X] 150 posts
    [ ] 200 posts
    [X] Make a private trainer
    [X] Make a public trainer
    [ ] Be Well Known

  6. #5
    accepted12's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Gender
    male
    Location
    Jersey City, NJ
    Posts
    362
    Reputation
    10
    Thanks
    35
    You can use my so called "Method" to solve this problem
    Keep injecting like crazy
    until it automatically starts
    Guaranteed to work!

  7. #6
    GoBxHiTz's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    ReD DoT ReAdInG
    Posts
    124
    Reputation
    10
    Thanks
    14
    My Mood
    Lurking
    Quote Originally Posted by Drown2008 View Post
    This should work for everyone i inject the combatarms.dll first try when i do this.

    1.) Open up the injector and set it up to inject the combatarms.dll into engine.exe on normal
    2.) try opening up combat arms now if you get failed to update protection modules try opening CA again if you get already running try it again.
    3.) If you are still getting nothing either reboot/log off and re log on your system right as soon as you can open the injector.exe and combat arms do it and press game start while stuff is still loading on your computer.
    4.) should work 100%!

    Reason why i think this works - this works because the injector is injecting to fast so when you open combat arms and press game start engine.exe hasn't even loaded yet itself and already the injector has already injected itself into engine.exe

    This method works because your lagging your bogging your computer down a bit at start up and its making your system run a bit slower because stuff is trying to open and set it self up for use so the injector is now right on time injecting combatarms.dll

    Hope this helped you guys
    The thanks button is right there inches away just left click on it
    I tryed all this and i always get "Could Not Inject Dll".....?

  8. #7
    jebadiah's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Gender
    male
    Posts
    96
    Reputation
    10
    Thanks
    4
    A trick I used as well is I run prime 95 for a few seconds and then inject. It pushes the cpu usage up to 100%. seems to work.

  9. #8
    accepted12's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Gender
    male
    Location
    Jersey City, NJ
    Posts
    362
    Reputation
    10
    Thanks
    35
    use my method XD

  10. #9
    Drown2008's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    125
    Reputation
    11
    Thanks
    25
    Quote Originally Posted by accepted12 View Post
    use my method XD
    lol if u want to actually play the game not inject for hour or so before use my method lol

Similar Threads

  1. Combat Arms Brazil Installation ( Error = -46 )
    By BigBuck in forum Combat Arms Help
    Replies: 9
    Last Post: 06-17-2010, 10:40 PM
  2. Combat arms [NOT] running
    By pikamew4 in forum Combat Arms Help
    Replies: 2
    Last Post: 11-01-2009, 08:41 PM
  3. Combat Arms Eu installation error
    By lilvietkid in forum Combat Arms Europe Hacks
    Replies: 2
    Last Post: 02-01-2009, 03:29 PM
  4. combat arms public hack error
    By hoc100 in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 1
    Last Post: 01-05-2009, 10:33 PM
  5. "Combat arms is already running....yadayadayada"
    By 4dlulz in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 6
    Last Post: 08-11-2008, 02:09 AM

Tags for this Thread