Results 1 to 9 of 9
  1. #1
    xxBigBuns's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    Flying High
    Posts
    155
    Reputation
    10
    Thanks
    13

    Need MHS help! :o

    Ok, when I try to search for a value on MHS, it goes slow and all (I realize it is supposed to be slow) but after it gets about 1/4 done searching it usually just stops and goes unresponsive. Is their anything I'm doing wrong? (I know I didn't give much info on what I'm doing but if you have any questions about that, I'll answer them). I really wana get this right because I have a bunch of free time on my hands and I wouldnt mind messing around with the values.

  2. #2
    tzie13's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    In the nearest bakery stealing all the fresh pie!
    Posts
    266
    Reputation
    10
    Thanks
    45
    What WERE you doing/trying to do?

  3. #3
    Threadstarter
    Advanced Member
    xxBigBuns's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    Flying High
    Posts
    155
    Reputation
    10
    Thanks
    13
    Quote Originally Posted by tzie13 View Post
    What WERE you doing/trying to do?
    While searching? Umm, well for example, When I tried to find my ammo (I searched 39 when i had 39 shots left) It would search a bit, and freeze. Is that what you meant? It doesnt freeze for particular things, it freezes, for everything, lol

  4. #4
    tzie13's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    In the nearest bakery stealing all the fresh pie!
    Posts
    266
    Reputation
    10
    Thanks
    45
    humm, do you run vista? i dont even know if it would make a dif but, try using CE 5.4, i prefer cheat engine to MHS because of faster searches and a sleeker design.

  5. #5
    Threadstarter
    Advanced Member
    xxBigBuns's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    Flying High
    Posts
    155
    Reputation
    10
    Thanks
    13
    Quote Originally Posted by tzie13 View Post
    humm, do you run vista? i dont even know if it would make a dif but, try using CE 5.4, i prefer cheat engine to MHS because of faster searches and a sleeker design.
    Yeah, Im running vista Home Premium. Link to the CE? (Also, if its too different from MHS, I may need your help :P

  6. #6
    Hotmess's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    42
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    im using vista, it goes unresponsive but after a couple mins it idunno how to say this....stops being unresponsive?

  7. The Following User Says Thank You to Hotmess For This Useful Post:

    xxBigBuns (08-21-2008)

  8. #7
    Monkey8823's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Gender
    male
    Posts
    48
    Reputation
    10
    Thanks
    3

    vista

    i run on vista run as admin

  9. #8
    Threadstarter
    Advanced Member
    xxBigBuns's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    Flying High
    Posts
    155
    Reputation
    10
    Thanks
    13
    Quote Originally Posted by Hotmess View Post
    im using vista, it goes unresponsive but after a couple mins it idunno how to say this....stops being unresponsive?
    Omg wow, I actually wait like 30 secs after it goes unresponsive instead of cancelling it and it goes back, wow, lol

  10. #9
    xyq089123's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Gender
    male
    Posts
    105
    Reputation
    10
    Thanks
    4
    It works perfectly if I just walk away and watch my TV.

Similar Threads

  1. [Help Request] FET I NEED YOUR HELP! PM ME!
    By FetJr in forum Combat Arms Help
    Replies: 3
    Last Post: 07-08-2011, 10:29 AM
  2. [Help Request] need serious help guys
    By pyrozombie in forum Call of Duty Modern Warfare 2 GSC Modding Help/Discussion
    Replies: 7
    Last Post: 06-09-2011, 11:29 AM
  3. [Help Request] Need some help to make a bot
    By Domo in forum Vindictus Help
    Replies: 6
    Last Post: 05-21-2011, 11:15 AM
  4. [Help Request] I need some help with binding eps7
    By v1zhaixingv1 in forum Vindictus Help
    Replies: 3
    Last Post: 05-18-2011, 10:25 PM
  5. [Help Request] please i need ur help norton deleted (crossfire.exe) and the game stoped
    By nooraleman in forum CrossFire Help
    Replies: 22
    Last Post: 05-14-2011, 08:00 PM

Tags for this Thread