Results 1 to 8 of 8
  1. #1
    4dlulz's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    101
    Reputation
    9
    Thanks
    6

    [Help] Can't enter games.

    Lol. I don't know what the fuck happened. Before the patch, I was fine, I could connect to games and what not. After the patch, I can log in, go into rooms, and when I press ready and the game starts, I'm still in the lobby.

    Any one having this problem? Any fixes for this problem?

    Yes, I've uninstalled the game and then re-installed it.
    Yes, I've deleted my Player.txt file so that it'd reset.
    Yes, I'm up-to-date on the latest patch.

  2. #2
    Ryguy's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Gender
    male
    Location
    New Jersey
    Posts
    6,380
    Reputation
    127
    Thanks
    854
    thats never happened to me and i never heard of that problem
    check ur internet connection?

  3. #3
    GOD's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Gender
    male
    Location
    I am the God
    Posts
    11,084
    Reputation
    15
    Thanks
    1,516
    My Mood
    Amazed
    u arent special
    I am the God.

  4. #4
    4dlulz's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    101
    Reputation
    9
    Thanks
    6
    Quote Originally Posted by -GOD- View Post
    u arent special
    Tell me something I don't know. ):

    I'm gonna mess around with the firewall. Close this thread please, I'm sure it's the firewall.

  5. #5
    Ryguy's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Gender
    male
    Location
    New Jersey
    Posts
    6,380
    Reputation
    127
    Thanks
    854
    sorry i couldnt help xP good luck though
    that really sux

  6. #6
    aznsul's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Gender
    male
    Posts
    187
    Reputation
    10
    Thanks
    17
    maybe its becuz ur internet coinnection is slow happens sumtimes to me

  7. #7
    dkzeria's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    End of a Rainbow
    Posts
    258
    Reputation
    10
    Thanks
    16
    Quote Originally Posted by 4dlulz View Post
    Tell me something I don't know. ):

    I'm gonna mess around with the firewall. Close this thread please, I'm sure it's the firewall.
    yes, its the firewall that just happened to me ,and i just granted CA access

  8. #8
    jordanvernon's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    15
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    yeah happened to me to..read what i posted
    on the topic "new accounts" i think its similar to urs

Similar Threads

  1. [Help] Can't join any game
    By kevko1991 in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 2
    Last Post: 08-07-2008, 11:03 AM
  2. please can someone help me with 'Nexon Game Manager'
    By angrytater in forum WarRock Korea Hacks
    Replies: 2
    Last Post: 09-29-2007, 03:44 PM
  3. how can i make game hack?!!!!
    By UnknownID in forum General Game Hacking
    Replies: 2
    Last Post: 02-07-2006, 08:21 PM
  4. Replies: 2
    Last Post: 02-06-2006, 06:03 PM
  5. Help----can Any1 Do Me Signature Pliz?!?!?
    By lordlux91 in forum Help & Requests
    Replies: 4
    Last Post: 01-19-2006, 05:04 PM

Tags for this Thread